• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sevgilin uğruna nelerden vazgeçebilirsin ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emre Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
×' Alıntı:
Ftw anlatsana kardeslerine;
Neleri feda ederdin kebapcidaki icin :muhaha

Yeşil gözlerine bakım öyle durayım , ömür bitsin umramda olmazdı,yıllar geçmiş banane :)

mremre' Alıntı:
Sevgiliniz uğruna nelerden vazgeçebilirdiniz ?

Ailenizden ?
Arkadaşlarınızdan ?
Tahsilinizden ?
İşinizden ?

Ya da aklınıza gelen başka birşey varsa ???

Eğer uğrunda bunlardan vazgeçmek gerekiyorsa, ne kadar sevgili olduğu tartışılmalı, illada şart oluyorsa, bence sevilmemeli.

Herşeyden bir kalemde vazgeçen sevgili gün gelir sizden de vazgeçer!

hic bir seyden vazgecmem.insan oldugu gibi kabul edilmeli.

Vazgeçmek için önce hakedip etmediğine net bir karar verin de sonra hayatınız boyunca pişmanlık yaşamayın :?

kariyerim için sevgilimden vazgeçebilirim.
ama sevgilim için asla kariyerimden vazgeçmem

Bişiylerden vazgeçme zorunluluğu varsa Ahmet abi nin de yazdığı gibi o kişinin hayatını paylaşıcağın kişi olup olmaması konusunda tereddütün olmalı...
Lakin bende çok önemsediğim(ailem,mesleğim...vs..) şeylerden pek vazgeçmem... ;)

Çubuk Kraker'den bile vazgeçmem

Kardeşim maşallah yani. Ben de düşünüyorum ne zaman böyle bir başlığa ileti yazdım diye. İnan bu yazılanları bile hatırlamıyordum. Taaa 2005 yılının konusunu çekip çıkardın ya helal olsun :) :) :) :)

Barış Yarar' Alıntı:
Kardeşim maşallah yani. Ben de düşünüyorum ne zaman böyle bir başlığa ileti yazdım diye. İnan bu yazılanları bile hatırlamıyordum. Taaa 2005 yılının konusunu çekip çıkardın ya helal olsun :) :) :) :)
:) :)

Geri