• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sevmek, hoşlanmak, nefret etmek üzerine...

Biz Tribünde Haykırırken Sevdamıza CimBom Diye..

Siz Manita Kollarında Haykırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye..

Noldu şaşırdın mı Özlem :)

yazan kişi sen olunca
şaşırdım tabi
bu yazılanları okumak benim tarafımdan bakıldığında oldukça garip :)
gel benim burdan bi bak istersen Murat ...

Zor şimdi senin tarafına gelmek. :)

Aman gelme :)
O zaman bundan sonra "Murat bizi şaşırtmaya devam et "
seni izlemeye devam edicezzzzz
en azından ben :D

Şaşırtayım..
Lenny Kravitz konserinde Şebnem Ferah la yanyana izledik, dans ettik filan.

şaşırt dedik te bu kadar demedik ki Murat :)
yalan söyleme dicem sen yalan söylemezsin
söyler misin
höööööööyt :)

American Woman da mı dans ettiniz canım :P
o zmn bana kanıtlarınla gel
ispat et

Niye yalan söyliyim ki . Hatta Bascısımı ne vardı uzun saçlı . Bir de kız vardı yine gruptan. Hep beraber takılıyorlardı. Winston VIP diye bir bölümdeydik kuruçeşmede işte.
Zaten çirkindi :)

Murat İnal' Alıntı:
Niye yalan söyliyim ki . Hatta Bascısımı ne vardı uzun saçlı . Bir de kız vardı yine gruptan. Hep beraber takılıyorlardı. Winston VIP diye bir bölümdeydik kuruçeşmede işte.
Zaten çirkindi :)

kız dediğin Buket doran
uzun saçlı basçı da Metin Türkcan
oluyo galiba
ama çirkin die hitap ettiğin kim ki
sen mi :)))

kedi ciğer olayı işte :P

Şebo ya meraklı olanlar düşünsün canım..

bence de çok haklısın muratcım
kim hastaysa o düşünsün ...

herkerste bir efkar ya :shock: bence bir kızdan dost olur hatta benim var çok yakın ayrıca sevgilim de var...kız olan dostumla olan tek sorunum sevgililerini pataklama alışkanlığım ama asla ona sevgili gözüyle bakamadım o kardeşim resmen...sevgilimle de 8 ay oldu 91li biri için iyi gibi duruyo hala daha ilk günkü gibi ayrıca 8) ...sanırım forumda bunları okuyanlardan dayak yicem özellikle kaan abiden :P

Yok Deniz estağfrullah da, kişiden kişiye değişiyor o olay. şimdi güzel kızla dost olunca, bir süre sonra o güzel ben yakışıklı :) o bana bir adım gelince, ben ona 10 adım gidiyorum, olmuyor. yani nefsime çok hakim değilim bu konularda, tabi ki ilk hareketin karşıdakinden gelmesi durumunda :)

Abi birde çok yakın 2 arkadaşın aynı kıza deli gibi aşık olması durumu varki o dahada iç yakıcı..

Emre Doğan' Alıntı:
Abi birde çok yakın 2 arkadaşın aynı kıza deli gibi aşık olması durumu varki o dahada iç yakıcı..

Offf ... En vahimi...2 kız arkadaşın aynı erkeğe aşık olması ise bir o kadar zevkli en azından benim açımdan :)

Burak Barut' Alıntı:
Offf ... En vahimi...2 kız arkadaşın aynı erkeğe aşık olması ise bir o kadar zevkli en azından benim açımdan :)
Çok kötü çok. :roll:

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":31wexl5f]Abi birde çok yakın 2 arkadaşın aynı kıza deli gibi aşık olması durumu varki o dahada iç yakıcı..

Offf ... En vahimi...2 kız arkadaşın aynı erkeğe aşık olması ise bir o kadar zevkli en azından benim açımdan :)[/quote:31wexl5f]

Ama erkek de o iki kız arkadaştan birini deliler gibi seviyor ve o kız da arkadaşına ayıp etmemek için yüzvermiyorsa o en acısıdır :(

Bunu düşüncek kadar düşünceli değildir erkek milleti :)

tek aşk, tek sevgili Galatasaray. siz onu terketmezseniz, o sizi hiç terketmez. sürekli sizi hediyeler boğar.. kadın milleti öyle mi ? bana uzak Allah'a yakın olsunlar artık.

Geri