İkisinin buluştuğu nokta = DEE BROWN
Harun Şeker' Alıntı:sevgili murat şimşek bana dee onun ortası diorsun....neye göre bence dee kendinden başkasını düşünmeyen bir oyuncu yani az da olsa showman....çok merak ediyorum DEE brownı niye bu kadar savunuyorsunuz yhaaaa!!Bize hiçbir başarı getirmeyen bir oyuncu İSTİKRARSIZ bi oyuncu ŞUTU-ASİSTLERİ herşeyi istikrarsız daha neyi savunuyorsunuz anlamadım?
Harun Şeker' Alıntı:murat şimşek showman tribünlere oynayan ve kendinden başkasını düşünmeyendir....takım oyuncusu ise işini yapar ve abartmaz DEE nin işi asist ve gerektigi kadar sayı peki dee bunun hangisini dogru düzgün başarabildide takım oyuncusu diorsun?
Harun Şeker' Alıntı:Vallahi haklısın hemde yerden göge kadar....ama kardes emin ol sorun murat özyerde değil.....DEE brownda!!!Adam bizi yaktı sonrada gitmiş http://www.deebrown11.com kendi sitesine bana niye teşekkür edilmedi diyor....
Tugay Aktepe' Alıntı:Dee Brown diyenlere gülüyorum.. :kop
Ne gibi show izlettiyse bizlere anlamış değilim..
Fast-Break'leri bir show olarak görüyorlarsa eğer diyebileceğim birşey yok.
Bu adamı her konuda savunmak için gerçekten para falan mı alıyorsunuz yoksa bizlerin sinir katsayısını ölçmek için mi yapıyorsunuz?
mustafakaya' Alıntı:Tugay Aktepe' Alıntı:Dee Brown diyenlere gülüyorum.. :kop
Bu adamı her konuda savunmak için gerçekten para falan mı alıyorsunuz yoksa bizlerin sinir katsayısını ölçmek için mi yapıyorsunuz?
İnan sadece senin cevabın ne olacak diye yazdım
Tugay Aktepe' Alıntı:mustafakaya' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":23fi8j6f]Dee Brown diyenlere gülüyorum.. :kop
İnan sadece senin cevabın ne olacak diye yazdım
Harun Şeker' Alıntı:HOSLEY KESİNLİKLE yalan....EGER HOSLEY EFESE gelsin yeminediyorum seni bulup elinden öperim ayriyetten para veririm valla bak kardeş efes bugüne kadar takım oyunu oynadı..hosleyide biliyoruz müthiş yüzdeyle basket atmıo cok top kullanıo öle sayı buluo efeste 5-6 top ile mutlu olmaz...zaten maccabi ile anlaşmak üzereymiş..