• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
böyle büyük bi haberi açıklamak için doğru saat mi, bilmiyorum.. ama ortaya çıkar yakında.. maalesef..

efes-fb son maça bakmak lazım:( büyük rezalet çıkma ihtimali yüksek:( yuhh demek istiyorum:(

düzeltiyorum.. finaldeki 6. maça bakmak lazım.. tam bu noktada ağzımı bantlamak istiyorum:(((

f.bahçe'nin final serisinde şampiyon olduğu maçın hakemi kimdi? (Recep Ankaralı yı soruyor burada )

eğer finalin son maçında şike konuşması ortaya çıkarsa utanacağım ama kafamı kuma gömmeyeceğim.. çıkmazsa bu işi bırakacağım.. peki ya siz!

hangi yönetici ile hangi hakem arasında nasıl bir konuşma olduğu çok yakında ortaya çıkacak.. fbahçeliyim.. ve maalesef utanıyorum..

İbrahim Seten' in twitter' ından alıntı. Kaynak pek sağlam değil farkındayım ama yine de bulunsun dedim. Bir de çok emin konuşuyor, yalansa bu işi bırakırım tarzında. Bakalım gelişmeler nasıl olacak?

Öyle bir şey varsa yönetici Nedim Karakaş, hakem Recep Ankaralı'dır derim direk. neyse bakalım ne olacak, takip edelim.

ibrahimseten ibrahim seten
semih özsoy ile recep ankaralı arasındaki konuşmayı dinleyen "bu işlerin allah belasını versin" diyecektir. nokta. artık istdiğnizi söyleyin

Haydi inşallah. Bu maçlar yüzünden ruh sağlığım bozuldu. Her maç sinir krizi geçiriyordum, kadınlarda da erkeklerde de.
Çok ahımı aldılar çok. Bütün pislikler çıksın ortaya..

uyku zamanı.. tekrar özetliyorum: basketbol final serisinin son maçından önce fbli bi yönetici ile bi hakem arasındaki konuşmadan utanıyorum

semih özsoy ile recep ankaralı arasındaki konuşmayı dinleyen "bu işlerin allah belasını versin" diyecektir. nokta. artık istdiğnizi söyleyin

diye devam etti. Meraklandım doğrusu. Direk isim veriyor, yalansa işi bırakırım falan bekleyelim, camia olarak takip edelim.

21e0mxe.jpg

t9a2q8.jpg

2vt8xt1.jpg

28rmq9d.jpg

Bunları böyle bir alalım da, tweettir silinir filan. Gözden kaçırmayalım sonra

71idmp.jpg

2qwzqmq.jpg

Yalnız bayandan geçtim erkek takımındada şampiyonluk olabilir eğer İbrahim Setenin dedikleri doğruysa.:)

Yonetim cok ciddi takibini yapmali bu olayin.

Her hangi bir yerde haberi çıktı mı. Bazı siteler böyle bir iddiayı duyurmadı bile...

İbrahim Seten çok net söylemiş...
Neyse zannedersem teknip takibe takılan bir olay daha...
Yakında onu da görürüz gazetelerden...
Yazık, erkeklerde FB kadro olarak bizden zaten üstündü, saha avantajı da onlarındı...
Haber gerçekse, yuh diyorum, resmen Türk sporunu katlettiler...

Gerçekten iyi değilim ya adam daha fol yok yumurta yokken çıkıp kupayı alırım şöyle yaparım böyle yaparım diyerek atıp tutarken , fb şike yaptığında kurumlara bağlanamaz kişiler yapmış diyecek kadar koyu Fenerbahçe taraftarıdır . Fb yi dibe giderken bizide yanına almak istiyor o yüzden denizli maçına bakılmak istenmiyor mu ? neden 2001 2002 deki herhangi bir maça değilde o denizli maçına ya bunlar rezalet durumlar ve her kararı alabileceklerini düşünüyorum .
Geçelim basketbola öncelikle kesinlikle el atılmalı ama bu seferde ortada Turgay denilen adam ortaya çıkıyor . Anlamadığım olay ise İbrahin Seten bunlara ulaşıyorsa (kim olduğunu bilmediğim için böyle yazıyorum ) Basketbol federasyonu nasıl ulaşamıyor ya da bundan sonra durumlar ne olacak merak ediyorum kulübe mail atsak dikkat çeksek ?

Küme düşme kararı çıkmayacağı benim gözümde kesinleşmiştir.Aylardır transfer çalışmalarını donduran Fenerbahçe dün TFF ile yaptığı görüşmeden sonra Yobo'yu almak için girişimlere başlamış...

İşte Fatih Altaylı'nın yazısında Cihan Oskay için ayırdığı bölüm;

'Türkiye'de şike iddialarını ortaya atan ilk isim olan Cihan Oskay'ın nedne şike soruşturması dahilinde dinlenmediğini sordum dün. Cihan Oskay'dan bir mektup geldi. Şöyle diyor:

"Ben şike operasyonundan birgün sonra yetkili savcı sayın Mehmet Berk'e resmi yoldan bir dilekçe yolladım ve kendisine operasyon çerçevesinde çok faydalı bilgiler verebileceğimi ilettim. Ancak hiçbir cevap alamadım. Futbolcuların eşleri bile ifadeye çağrılırken, bana bu kadar kayıtsız kalınmasına da şaşırdım. Şu anda tutuklu bulunan birçok kişiyle ilgili gerçek ve şüpheye yer bırakmayan belge ve deliller bende. Niçin bunlardan yararlanmıyorlar anlamıyorum. "

Gerçekten de Cihan Oskay'ın ifadeye çağrılmaması ilginç. Kimbilir belki de daha sıra gelmemiştir.

Cihan Oskay'ın neden çağırlımadığı belli eğer çağrılırsa 6 sene üst üste şampiyonluğumuz tescil edilir

Not: Cihan Oskay halen Muğla Cezaevi'nde mahkum olarak yatıyor. '

Adaletin yerini bulacağına bende inanmıyorum.Bu fenerasyon ne yapar eder küme düşürmez feneri.Bakalım bizim yönetim bu kirli ortamda sesini çıkarmadan bir piyon mu olacak yoksa adaletin yerini bulması için mi çalışacak ?

Adamlar yobo için girişimlere başlamış çok güzel bonservşs parasınıda Federasyon versin bari ya öyle böyle düşmeleri lazım seve seve düşmeleri lazım .

Adaletin yerini bulacağına bende inanmıyorum.Bu fenerasyon ne yapar eder küme düşürmez feneri.Bakalım bizim yönetim bu kirli ortamda sesini çıkarmadan bir piyon mu olacak yoksa adaletin yerini bulması için mi çalışacak ?
Cevabi son derece acik, öyle digil mi Kubilay?

Arkadaşlar ne yapmasını bekliyorsunuz yönetimin, ligden mi çekilsin? Bugünkü durum bile f7'lilerin korku yaşamasının nedeni bile sadece ve sadece Ünal Aysal'ın yapmış olduğu açıklamalardır. Ha derseniz bu işin sonu neye varır? Birşey olmayacak. Herkesin kulağı çeklmiş olacak.

Yönetim ne yapar bilemem, ama biz en azından ULEB'e mail atabiliriz...
Yoksa TBF bu olayı örtbas eder...
Adamlar hakemlerle dilediği gibi konuşuyorlar, maçtan önce-sonra-atamalarda....Her halde yemek tarifi almak için aramıyorlardır...

Önce futboldan soğudum şimdide basketbola sıçradı.Bir ketfimiz var onuda aldılar elimizden yazıklar olsun bu insanlara,insan dememek lazım aslında.

Futbolda olaylar zaten belli adamlar artık transfere başlıyor , ekonomi yüzünden düşürmeyecekler . İbrahim Setende gazetesinde bir fb li yönetici ile konuşmadan gazetede yazmayacağım gibi bir açıklama yaptı nedenini çok merak ettim çok pis işler herşeyden soğudum ya . Turgay bey buradan bir soruşturma açamıyor mu ?

Kaç tane delikanlı adam var ki şu ülkede yüksek merci.MAA'da onlardan biri.Birşey yoksa başkan,yönetici neden içerde onlarıda bıraksınlar boşuna yatmasın adamlar içerde!

Geri