Şimdi Sıra Sizde

Bütçe kısıtlanacak, oyuncularımız formsuz, oyuna katkı edecek oyuncu sayımız az,takıma transfer,paralar ödenmiyor,tbl türlü oyunlar çeviriyor ve bunlar gibi bir çok nedeni alt alta yazıp bir sürü sebebin altına sığınmadan hadi aslan yürekliler bu sende kupayı alın ve en büyük kimmiş gösterin herkese...

Geçen sezon basketbolda duble yapabilirdik ama kızların şampiyonluğunu kirli eller çaldı. Bu sene kızlar o kirli ellere rağmen aldı şampiyonluğu sıra şimdi Yenilmez Armada'da. Ekrem Hoca'nın kızlara dediği gibi gidin ve hakkınız olan şampiyonluğu alın.

Banvit ile eşleşirsek 2. turda kim ile eşleşiriz tam bilmiyorum ama 3-1 geçeriz.Banvit önemli maçlarda sıkıntı yaşadı sürekli.Herkesi yendiler ligde ama Tek ligde mücadele etmek rahatlattı onları elendiler çünkü.Rotasyonlarıda geniş ligi rahatça bitirdiler.

İşte şu anda havaya girdim, ciddiye almaya başladım lig maçlarını. Ben bile böyle ciddiye aldıysam Ergin hoca aslanlarıyla süpürür önüne geleni.

tur rahminim allahin izniyle 3 1 alirizz insallah

Geçen senelerde ilk tur maçları 2 galibiyet alan takımın turu geçtiği maçlardi.

Sanırım bu sene de öyle olacak ve 2 galibiyet alan takım yarı finale çıkmış olacak..

Beşiktaş çok formda bizde geçen sene ki gibi değiliz ama Ergin Hoca ve oyunculara güvenim sonsuz.

Eminim bizi mahçup etmeyecekler..

Ergin hoca daima play offlarda farkını göstermiştir oyuncular daha konsantre olarak ve rakipleri ciddiye alarak çıkacaklarını dusunuyorum.
Maçtan sonraki basın ttoplantısındada bunu açıkça dile getirdi. Tek korkum takımın rehavete girmesidir.

Ergin Ataman: “En kuvvetli şampiyonluk adayıyız”
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman ise ligde son zamanlarda az süre verdiği oyuncuları oynatmak istediğini belirterek, bu oyuncuların da iyi bir performans ortaya koyduğunu ve kazandıklarını söyledi.

Ataman, Play-Off maçlarının sezonun gerçeğini yansıtacağının altını çizerek, "Bugüne kadar Avrupa maçları nedeniyle ligde beklemediğimiz kadar mağlubiyet aldık. Artık Avrupa bittiğine göre tamamen Play-Off'a konsantre olacağız. Play-Off'ta 8 takımın da şampiyonluk şansı var ve bu adaylardan en kuvvetlisi de biz olacağız," ifadesini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin ligden düşmesine üzüldüğünü anlatan Ataman, şansız bir sezon geçiren Mersin ekibinin yeniden Beko Basketbol Ligi'nde olmasını diledi.