Henuz imza yok ama dun itibariyle anlasip subedekilere veda etmis. Bana kulupten soylenene gore bizim son teklifimizle fenerinkinin arasinda sadece 100000 150000 farkvar. Euroligde mumkun oldugunca yuksek hedefleri olan bi takimda oynamak istedigi icin fenere gitmis. Biz fenerden cok teklif etsekte kalmiycakmis. Biz efes ve yabanci kulupten cok onerdigimizde bile eurolig oynamak istiyorum teklif yapan hangi eurolig takiminin hedefleri daha yuksekse ona gidicem diyormus.
2 sezonluk 1.7 milyona anlastigi medyaya yansimis. Senelik ortalama 850ye geliyor. Biz 700 teklif edip gerekirse ust limit olarak 750ye cikabilecegimizi belirtmistik. Dun yazmistim 100-150000 fark var diye. Orda burda yazan gibi biz 700 fener 950 onerdi arada 250 fark var yalan haberlerine inanmayin. Yine sagda solda haber yazdirilanlarin gazina gelip teklifi yukselttik ya kalirsa beklentisine girmeyin. Fenerle anlasti sinan ama diyelim yarin mucize olduda fener subeyi kapatti ozamanda efes yada kendisiyle yakindan ilgilenen yabanci takima gider. Eurolig oynamakta kesin kararli oldugunu iletmis subeye. Bizim suan tek yaptigimiz teklif yukselttik ama 100000 icin fenere gitti diyebilmek icin tiwiter fenomenine gercekdisi haber yazdirmak. Fenerin ilgisini 25 haziranda kimse daha yazmamisken yazan kisi olarak tekrar soyluyorum sinan seneye bizde ol-ma-ya-cak. Kasten yalnis haber yaptirilan tiwiter fenomenlerine guvenip sonbi umut ya sinan kalirsa diye duygularinizla oynamasina izin vermeyin.
Son düzenleme: