Kesinlikle. Oldukça mutludur şu an.GS'de ortalama 35 dk oynayarak kazanacağı parayı FB'de oynamadan kazanıyor. 33 yaşında birine bundan büyük bir piyango vuramazdı. Resmen sıcak fırsat...
Kesinlikle. Oldukça mutludur şu an.GS'de ortalama 35 dk oynayarak kazanacağı parayı FB'de oynamadan kazanıyor. 33 yaşında birine bundan büyük bir piyango vuramazdı. Resmen sıcak fırsat...
Kendisi bench ısıtmak ve havlu sallamaktan sıkılmış olsa gerek ben gitmek istemedim beni gönderdiler diye konuşmalara başlamış. Hadi canım başka kapıya, oyuncu diye gidip rezil olduğun yerde kalmaya devam et.
Sinan surecini o donem adim adim yazmistim. Eski mesajlarimda duruyodur. Kendi isteyip gitti. Yurolig sampiyonlugu icin yarğscak bi takim istiyorum diyip bizim 750bin dolara cikmaya hazir efesinde 500bin yuro olan teklifini reddetti. Fenerin teklifini uzun sure bekledi eger teklif yapmasalardi oliye gitcekti. Hic beni gonderdiler falan demesin. Seneye kotratindan cikip atamanin yanina gitsin.
Kendisi bench ısıtmak ve havlu sallamaktan sıkılmış olsa gerek ben gitmek istemedim beni gönderdiler diye konuşmalara başlamış. Hadi canım başka kapıya, oyuncu diye gidip rezil olduğun yerde kalmaya devam et.
Hadi basketbol konuşalım. Çık ne kadar rezalet basketbol oynadığını anlat. Galatsaray senin umrunda mı? Çıktınız yaptınız şahsi şovunuzu geri kalanını enayiler düşünsün.
900 bin dolar, tercümanlık için fazla bir rakam. Zaten bu oyunla en fazla tercüman olursun ama paranı başka yerden al. Yeni sezonda olmaman dileğiyle.