• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sinan Güler

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sabri Güler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:48
Herkes dorsey diyor ama sinan da formunu yakalayamadı
 
Nizhny maçını çevirmemizde kilit rol oynadı. Tebrikler kaptan. :)
 
[video=youtube;WmesbmQjaeo]https://www.youtube.com/watch?v=WmesbmQjaeo[/video]
 
Bir an önce geri dön kaptan seviliyorsun
 
Sinanın sakatlığı nedir tam bilen var mı ben açıklama falan görmedim? Ne zaman dönecek maç önceleri ısınıyor ama oynamıyor ayağını burkmuştu acaba net sorun ne?
 
Sinanın sakatlığı nedir tam bilen var mı ben açıklama falan görmedim? Ne zaman dönecek maç önceleri ısınıyor ama oynamıyor ayağını burkmuştu acaba net sorun ne?

Tam hatırlamıyorum nereden olduğunu ama hocanın dediğine göre nüksediyormuş sezon başından beri dinlenemediği için. Hoca da o yüzden iki maçtır riske etmiyor diye düşünüyorum.
 
Sinan'ın ne zaman döneceğini bilem var mı?
 
Sakatti falan ama bu sezon hic begenmiyorum. Bu mac kipirdasada performansini hep belli duzeyde kalmali. Zaten her mac 20 dakika civari oynuyor. 7-10 sayi ve 3-5 asist araliginda oynamali hep. Hepi topu zaten 2 Turk oyuncu var rotasyonumuzda. Bunlarda katki vermeli.
 
Kimse yazmamış ben yazayım. Yeniliriz, yeneriz bunlar sporda var. Galip gelme adına her yolu mübah gören bu basketbol mevsiminde, maçın en kritik anında "top benden çıktı" diyerek bir sporcunun, Galatasaraylının ve en önemlisi Galatasaray kaptanının nasıl olması gerektiğini tekrar gösterdi. Şahsım adına, zeki, çevik ve ahlaklı kaptanımıza teşekkür ediyorum.
 
Kimse yazmamış ben yazayım. Yeniliriz, yeneriz bunlar sporda var. Galip gelme adına her yolu mübah gören bu basketbol mevsiminde, maçın en kritik anında "top benden çıktı" diyerek bir sporcunun, Galatasaraylının ve en önemlisi Galatasaray kaptanının nasıl olması gerektiğini tekrar gösterdi. Şahsım adına, zeki, çevik ve ahlaklı kaptanımıza teşekkür ediyorum.

Yetmez ama evet !
bir kaç hafta içinde biraz daha iyi performans göstermesini diliyorum.

Dün Karşıyaka'ya karşı son periyot yakalamak üzereyken, iki önemli top kaybı da, Sinan yaptı. Tabii diğer hatalardan, Micov'un top kaybettiği iki bedava pozisyonu, Göksenin'in iki faul birden kaçırdığı pozisyonda Dorsey'e pas vermemesi, takımca savunmada üç kere rebount verme, Josh Carter'in her attığı girdiği halde, maç sonuna kadar hep boş şut bırakma gibi basit hatalar da rakibi yakalamamızı engelledi tabi.
 
Sinan gibi sporcu bulmak kolay değil formasını salona asmak lazım. Emekli olduktan sonra da staffta klubün içinde olmalı mutlaka.
 
Oyuncu olarak başardıkları ortada, geçtiğimiz sezonun son döneminde ortaya koyduğu karakter ile de derin izler bıraktı hepimizde.
Nazarımda daha önemli olan ise, dışarıda sahip olduğu duruş ve konulara dair yaklaşımıyla da çok değerli bir temsilci bizler adına Sinan Güler.

Bu noktada, belki de yıllardır şube tarihinde hiç yapılmamış bir şekilde, insana yatırım kararı alınarak, şimdiden Sinan'ın aktif oyunculuk dönemi sonrası kariyeri için adımlar atılabilir.
Bench'te görev almak veyahut çokça ihtiyaç duyduğumuz 'spor yöneticisi' olarak kendisini yetiştirmek istiyorsa, gerekli eğitim ve tecrübe edinme alternatifleri yaratılarak, şubenin ilerleyen yıllarına da etki edecek bir master plana başvurulabilir.

Farkındayım ki, bizim gibi kurumsallaşmayı becerememiş ve bırakın uzun vadeyi, orta vadede dahi strateji geliştirme alışkanlığı olmayan bir camia ve hatta toplumda, akla çok yatkın gelmiyor.
Lakin, bu gidişatı artık değiştirme kararı alırsak ve insana yatırım yapmaya başlarsak, Sinan ilk adım için sanki biçilmiş bir kaftan.
 
Bazen Nash ve Kidd karışımı bir şey kafasına giriyo.Kaptan basit top kayıplarını yapmasa oyununu daha yukarı çekicek.İvmesini bozuyor bu basit hatalar.
 
Tebrikler aslan yürekli
 
Kaptan formunda, nazar değmesin ona çok işimiz düşecek daha.
 
Bana göre sezon başından beri, belki bazı arkadaşlara göre son birkaç maçtır inanılmaz formsuz. Öyle bir formsuz ki hiç çekilmiyor, kafası hiç oyunda değil, 1 asist yapıyorsa 3 top kaybedilmesine neden oluyor, topu getiremiyor, oyuna sokamıyor, oyun kuramıyor, şut atamıyor, pas atamıyor daha say say bitmez.

Rakamlara net bakmadım ama heralde başabaş giden veya yenildiğimiz maçlarda + - farkı en kötü olan oyuncu Sinan'dır. En azından izlerken bana öyle gözüküyor. Şu anda net olarak takıma zarar veriyor. Jerrels'dan Davis'den daha kötü durumda. Artık koçta da kredisi tükenmeye başladı gördüğüm kadarıyla ki son birkaç maçtır ilk periyotların 5-6. dakikalarında kendisini çıkartıyor ama bir süre sonra el mahkum geri alıyor.

Keşke Şafak'a verse şu an Sinan'ın aldığı süreleri. Kaptan sen de bir an önce toparlan, kötüyken hiç çekilmiyorsun çünkü. Rotasyon bu kadar darken ve kritik haftalara girmişken eski Sinan'a çok ihtiyacımız var.
 
Sinan takima yarardan cok zarar veriyor. Malesef bunu sezonbasida yazmistim. Bir ilerleme yok. Artik anlik parlamalarini bekleyecegiz.
 
Zorlu yollarda takılınca taşa, vazgeçmemek lazım o yoldan ne kadar taşlı olsa bile,
Biliyoruz ki bizden daha çok istiyorsun o kupayı,
Abdi İpekçi'de göstereceksin bize yine o azmini,


Kaptanım sana söz 12 bin kişi ile geçeceğiz turları,
Sevgilerin en iyisine layık olan güzel insan...
 
Zorlu yollarda takılınca taşa, vazgeçmemek lazım o yoldan ne kadar taşlı olsa bile,
Biliyoruz ki bizden daha çok istiyorsun o kupayı,
Abdi İpekçi'de göstereceksin bize yine o azmini,


Kaptanım sana söz 12 bin kişi ile geçeceğiz turları,
Sevgilerin en iyisine layık olan güzel insan...
İmza. Gerçek arma sevdalısı saol. Zaman eleştirme yerme zamanı değil. Zaman destek olma birlik olma zamanı. Birlikte olursak gücümüz artar lütfen birlik ve beraberlik içinde olmayanlar sussun şimdi değil şimdi destek olma zamanı birlik olma zamanı unutmayın ki şampiyonluklar kupalar kazanılacaksa bu oyuncularla kazanacağız başkalarıyla değil!!!
 
Geri
Üst