Sinan Gümüş

Sinan Gümüşü çok abartmayalım, ne zaman bir oyuncuyu abartsak hiç aşama kaydedemedi. Ben Sinan için de aynı şeyden korkuyorum. Dilerim Sinan yeni Ardamız olur

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
İyi niyetin ve isteğin yüzünden okunuyor umarım böyle devam eder. Boyun fiziğin yaşın tam bir süperstar kıvamında. Bozmaz devam edersen seni Avrupa arenasında bile rahatça izleriz.
 
Dün sadece gol atmadı oyun olarakta mükemmel bir performans sergiledi. Yalnız daha çok ayakta kalabilmeli ve kondisyonunu 90 dk.ya yaymalı.
 
Sinan, sanıyorum komple bir oyuncuya evrilecek. Topa vurmayı biliyor, pas verebiliyor, çalım atabiliyor, hızlı ve fiziği çok iyi. Gözümün önüne birden Kewell geliyor, çok benzetiyorum. Gelişerek devam ederse çok büyük yıldız potansiyeli var. Yavaş yavaş bir üst kategoriye kendini atmalı, EURO 2016 kadrosunda yer bulmak için. Yolu açık olsun.
 
Birazcık aklı varsa deliler gibi çalışıp takımda forvet yokken eline gelen bu fırsatı kaçırmaz.
 
Elimizdeki forvetsizlikten bağımsız olarak Sinan Gümüş bence kariyerini santrafora çevirmeli. Burak Yılmaz da ilk çıktığında sağ kanattı aynı Sinan Gümüş gibi kanatta kendini gösteremiyordu. Sinan iyi şut atıyor, topsuz alanlara koşu yapıyor ama kanatta git gel oyunu o kadar iyi değil. Set hücumunda akışkanlığı da pek iyi değil.
 
Allah herkese Sinan Gumus bali versin. Nasil bos beles para cukka edilir ders olarak okutulmali. Tarik Camdal ile birlikte kitap yazsalar yok satar,

Kitabin ismi; enayi parasi yemenin en basit yollari!
 
İddia ediyorum yerinde Yunus, Atalay, Ali Yavuz hatta Mustafa Kapı oynasa daha iyi olurdu. En azından gençler tecrübe kazanırdı. Böyle oyuncularla 2-0 yenileceğime gençleri oynatıp 4-0 yenilirim daha iyi. Zaten Ajax'ın falan altyapısı bu denli iyiyse gençlere güvenmesi, yenilse bile onları oynatmaya devam etmesi sayesinde. Belki 1 senen heba olur ama gelecek 5 seneyi kazanırsın.
 

Üst