Nia Long-Boiler Room Boiler Room-Ben Affleck
D dirk nowitski Misafir 11 Eyl 2006 #42 Ben Affleck-Shakespeare In Love Shakespeare In Love-Geoffrey Rush
E Emre Özdoğan 0 12 Eyl 2006 #43 Geoffrey Rush-Pirates of the Caribbean Pirates of the Caribbean-Johnny Depp
D dirk nowitski Misafir 12 Eyl 2006 #44 Johnny Depp-Edward Scissorhands Edward Scissorhands-Winona Ryder
Ö Özlem Nokta 0 15 Eyl 2006 #49 Johanny DEpp - What's Eating Gilbert Grape What's Eating Gilbert Grape - Leonardo DiCaprio ( film bu aralar sürekli tvde oynuyo )
Johanny DEpp - What's Eating Gilbert Grape What's Eating Gilbert Grape - Leonardo DiCaprio ( film bu aralar sürekli tvde oynuyo )
D dirk nowitski Misafir 15 Eyl 2006 #51 Kate Winslet-Eternal Sunshine Spottless Of Mind Eternal Sunshine Spottless Of Mind-Jim Carrey
E Emre Özdoğan 0 16 Eyl 2006 #52 ooooooo Jim Carrey çıkmış ya. en sevdiğim Hollywood yıldızıdır. süper oyuncu ya çok seviyorum onu izlemeyi Jim Carrey-The Mask (biraz geçmişe gidelim ) The Mask-Cameron Diaz
ooooooo Jim Carrey çıkmış ya. en sevdiğim Hollywood yıldızıdır. süper oyuncu ya çok seviyorum onu izlemeyi Jim Carrey-The Mask (biraz geçmişe gidelim ) The Mask-Cameron Diaz
D dirk nowitski Misafir 16 Eyl 2006 #57 Michael Douglas-You,Me and Dupree You,Me and Dupree-Owen Wilson
E Emre Özdoğan 0 16 Eyl 2006 #58 Owen Wilson-Behind Enemy Lines (Düşman Hattı en sevdiğim filmlerden biridir) Behind Enemy Lines-Gene Hackman
Owen Wilson-Behind Enemy Lines (Düşman Hattı en sevdiğim filmlerden biridir) Behind Enemy Lines-Gene Hackman