Sistemsizlik Sistemi...

Sezon başından bu yana Beykoz maçı hariç diğer üç maçımızı tv den ya da canlı olarak seyrediyorum ve ne yazık ki gördüğüm şey henüz takım olamamamız ve belirgin bir sistem dahilinde oynayamamız...Dixon son maç hariç kendi başına birşeyler yapmaya çalıştı, Şemsettin top gelse şuta kalksam amacında, Hadley takımın bana göre en gönülden oynayan oyuncusu... Kadro olarak son derece iyi bir kadroya sahibiz,önemli olan henüz takım olmuş değiliz,ligin ilerleyen haftalarında takımımız oturursa her takıma patlayabiliriz, ancak şu aşamada görülen şey sistemimizin sistemsizlik üzerine kurulmuş olması,savunma yapmaması ve disiplinsiz hücum etmesi...
Umalım da takım ilerleyen haftalarda bu handikaplardan kurtulsun...
 
sistemsizlik ancak bir şekilde çözülebilir o da halil ünerin istifa edilmesi.halil üner istifa ederse okan çevik iyi bir alternatif olabilir.hem çok tecrübeli bir coach hem de kısa sürede takımını ayağa kaldırabiliyor.(geçen seneki tekel örneği)
 
yaa biliyorum kimseye şunu yaz bunu yazma diyemem ama cidden CİDDEN ilk cümlenin Halil Üner'e bağlanmasıyla bundan sonraki postlarda kaosa sokuyor bizi. haklısınız yada haksızsınız falan demiyorum tabi tartışılmalıda, diğer yerlerde devamlı tartışıldı malum.
kalp kırılmadan tartışamaz olduğumuzu da hatırlatıyor, kısır döngüye girmeyelim diyorum
 
Hakikaten bu takımda bir tuhaflık var. Yani yenilirsin, hatta bazen çok formsuz olursun da...

Boş turnikeler de kaçar, ama bir maç içinde çift haneli rakamı buluyorsa bu hataların sayısı... o zaman farklı sorunlar var demek.

Gökhan, Hüseyin, Umut, Dixon (2 maçtır) çok moralsizler.... Livingston da kendi kendi demiştir (ulen nereye geldik böyle?) diye.

Kötü şut olur mu ? olur!
Kötü pas olur mu? olur!

Ama mücadele etmenin, koşmanın, savaşmanın kötü olması kabul edilemez! Elbette bu takımın hazırlanması coach'un görevi, ama bazı oyuncular da kendi kalitelerini düşürüyor... haberleri ola. Yine alışmaya başlamadan bu takım yenilmeye....bir silkinme şart!
 
aragorn74' Alıntı:
Boş turnikeler de kaçar, ama bir maç içinde çift haneli rakamı buluyorsa bu hataların sayısı... o zaman farklı sorunlar var demek.
Gerçekten bu olay 2 senedir devam ediyor.Geçen maç Dixon bile faul kaçırdı.Hadi Fatih atamıyor ama bu konuda yeteneği de olan Hüseyin bile kütük atmaya başladı.Tabi takımın kaçırdığı turnikeleri saymıyoruz bile.
Galiba antrenman düzeninde problem var.
 

Üst