Mehmet Yıldırım' Alıntı:Nutuk'u okumak isteyen kişi o kitabı sabırla okumalı.Çünkü gerçekten çok sıkıyor insanı.Ben dayanamadım ve okumayı bıraktım.Bence Şu Çılgın Türkler'de içi boş bir kitap.
Mehmetcim buyur.
Bu gaf değil Babası Babası...
Mehmet Yıldırım' Alıntı:Nutuk'u okumak isteyen kişi o kitabı sabırla okumalı.Çünkü gerçekten çok sıkıyor insanı.Ben dayanamadım ve okumayı bıraktım.Bence Şu Çılgın Türkler'de içi boş bir kitap.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Mehmet Yıldırım":1xurj81q]Nutuk'u okumak isteyen kişi o kitabı sabırla okumalı.Çünkü gerçekten çok sıkıyor insanı.Ben dayanamadım ve okumayı bıraktım.Bence Şu Çılgın Türkler'de içi boş bir kitap.
Alperen öyle kişisel düşünce olmaz olsun, Mehmet´in o yorumu okuyunca ufak çaplı bir şok geçirmiştim : )Alperen Kaplan' Alıntı:Doğrudur yanlıştır birşey demem ama kişisel düşüncedir diyebilirim Burak Abi,gaf değil bence...
Asıl gaf Hocam N'Olur Bırakma başlığını açmamın üzerinden 48 saat geçmeden hocanın gitmesi oldu herhalde...![]()
![]()
![]()
Alperen öyle kişisel düşünce olmaz olsun, Mehmet´in o yorumu okuyunca ufak çaplı bir şok geçirmiştim : )Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Alperen Kaplan":3rqcx2t9]
Doğrudur yanlıştır birşey demem ama kişisel düşüncedir diyebilirim Burak Abi,gaf değil bence...
Asıl gaf Hocam N'Olur Bırakma başlığını açmamın üzerinden 48 saat geçmeden hocanın gitmesi oldu herhalde...![]()
![]()
![]()
Tugay Aktepe' Alıntı:Aliağa-Galatasaray maçı için yorum yapan sevgili kardeşimiz Burak Ceyhan bu maça Trabzon'dan seyirci beklemektedir.
Ama karıştırdığı birşey vardır ki Aliağa, Trabzon'da değil İzmir'dedir...![]()
Burak Barut' Alıntı:: )
Coğrafya öğretmenleri yetişmiyor ülkemizde Burak Ceyhan kardeşim ne yapsın hoca kurbanı : )
Ömer Horzum' Alıntı:Burak bir de geçen 6 maçlık maraton için yorum yaparken Telekom'da El-Amin falan var demişti yanlış hatırlamıyorsam.![]()
Burak Ceyhan' Alıntı:Telekom: Evinde Aliağa'ya 10 sayı farkla yenildi 2.mağlubiyetini aldı. Kadroları çok güçlü Erwin Dudley, M.Wright,C.Williams,El-Amin,Haluk,Tutku,Barış Özcan... Gerçekten üst düzey oyuncular.
Hayır hayır sakın haOnur Yavuz' Alıntı:Neyse Burak, yeni ilgi odağı olarak Emre´yi gösterebilirsin : )
OKAN DEMİRBAŞ' Alıntı:sonuncu olacağımız turnuvanın bizim içiçn son maçının başlamasına az kaldı
OKAN DEMİRBAŞ' Alıntı:çok eminim.lincoln baros yoksa işimiz bitiktir