Mehmet Yıldırım' Alıntı:Nutuk'u okumak isteyen kişi o kitabı sabırla okumalı.Çünkü gerçekten çok sıkıyor insanı.Ben dayanamadım ve okumayı bıraktım.Bence Şu Çılgın Türkler'de içi boş bir kitap.
Mehmetcim buyur.
Bu gaf değil Babası Babası...
Mehmet Yıldırım' Alıntı:Nutuk'u okumak isteyen kişi o kitabı sabırla okumalı.Çünkü gerçekten çok sıkıyor insanı.Ben dayanamadım ve okumayı bıraktım.Bence Şu Çılgın Türkler'de içi boş bir kitap.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Mehmet Yıldırım":1xurj81q]Nutuk'u okumak isteyen kişi o kitabı sabırla okumalı.Çünkü gerçekten çok sıkıyor insanı.Ben dayanamadım ve okumayı bıraktım.Bence Şu Çılgın Türkler'de içi boş bir kitap.
Alperen öyle kişisel düşünce olmaz olsun, Mehmet´in o yorumu okuyunca ufak çaplı bir şok geçirmiştim : )Alperen Kaplan' Alıntı:Doğrudur yanlıştır birşey demem ama kişisel düşüncedir diyebilirim Burak Abi,gaf değil bence...
Asıl gaf Hocam N'Olur Bırakma başlığını açmamın üzerinden 48 saat geçmeden hocanın gitmesi oldu herhalde...
Alperen öyle kişisel düşünce olmaz olsun, Mehmet´in o yorumu okuyunca ufak çaplı bir şok geçirmiştim : )Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Alperen Kaplan":3rqcx2t9]
Doğrudur yanlıştır birşey demem ama kişisel düşüncedir diyebilirim Burak Abi,gaf değil bence...
Asıl gaf Hocam N'Olur Bırakma başlığını açmamın üzerinden 48 saat geçmeden hocanın gitmesi oldu herhalde...
Tugay Aktepe' Alıntı:Aliağa-Galatasaray maçı için yorum yapan sevgili kardeşimiz Burak Ceyhan bu maça Trabzon'dan seyirci beklemektedir.
Ama karıştırdığı birşey vardır ki Aliağa, Trabzon'da değil İzmir'dedir...
Burak Barut' Alıntı:: )
Coğrafya öğretmenleri yetişmiyor ülkemizde Burak Ceyhan kardeşim ne yapsın hoca kurbanı : )
Ömer Horzum' Alıntı:Burak bir de geçen 6 maçlık maraton için yorum yaparken Telekom'da El-Amin falan var demişti yanlış hatırlamıyorsam.
Burak Ceyhan' Alıntı:Telekom: Evinde Aliağa'ya 10 sayı farkla yenildi 2.mağlubiyetini aldı. Kadroları çok güçlü Erwin Dudley, M.Wright,C.Williams,El-Amin,Haluk,Tutku,Barış Özcan... Gerçekten üst düzey oyuncular.
Hayır hayır sakın haOnur Yavuz' Alıntı:Neyse Burak, yeni ilgi odağı olarak Emre´yi gösterebilirsin : )
OKAN DEMİRBAŞ' Alıntı:sonuncu olacağımız turnuvanın bizim içiçn son maçının başlamasına az kaldı
OKAN DEMİRBAŞ' Alıntı:çok eminim.lincoln baros yoksa işimiz bitiktir