Sivasspor-Galatasaray | TSL 1. Hafta

Yok zaten rotasyon oyucusu olarak diyorum bende. Ayhan sezonda 15 maç süper katkı verir maçın gidişatına göre stratejini kuracağın oyuncu değişkiliği olabvilecek oyuncu. Ama takımın as 11 inde olması hoş değil.
 
Yanındaki adama pas vermekte zorlanan ayhan dan bahsediyosunuz galiba.
Miladını çoktan doldurmuştur.Onun ve onun gibi adamlar bu formayı giydiği müddetce ligi 5. de 3. de 6 . da bitirmek şaşırtıcı olmaz.
 
Sayit Aslan' Alıntı:
Yanındaki adama pas vermekte zorlanan ayhan dan bahsediyosunuz galiba.
Miladını çoktan doldurmuştur.Onun ve onun gibi adamlar bu formayı giydiği müddetce ligi 5. de 3. de 6 . da bitirmek şaşırtıcı olmaz.

Tamam Sayit, Cana-Emre çolak-Elano orta sahası mı istersin?
Cana- Mustafa-Barış
Cana-Musa-Elano
Cana-Emre çolak-Musa
Cana-Barış-Elano
Cana-Mustafa- Elano


Yukarıdaki orta saha dizilişerinden hangisini seçiyorsun? Daha Cana'nın yedieği yok bu takımda öyle düşün.
 
Kazanacağımızı düşünüyorum.Çok zor olacak bunun da farkındayım .Ama hazırlık maçalrı da gösterdiki ali turanın sağ bek oynayamayacağı aşikar.topla koordınasyonu ınaılmaz bozuk .hücum yönü sıfır .sahanın en etkisiz oyuuncuları cana ve alı turan olur gıbıme gelıyor.umarım cana benı yanıltır .10 gun ıcınde temposunu artırmıstır umarım.musatafa sarp yıne gole en yakın oyuncumuz bununda tek sebebı sadece muhtesem ıstegı ve temposu.esas ısterdım yenılelım ve başkan bıraz utansın ama elvermıyor ıste yuregım o formanın kaybetmesıne dayanamıyorum.
 
ayhan 2008 yılındaki şampiyonluktan itibaren,bitik bir halde.
bizim takım hala ayhan'dan beklentisi olan bir takımsa,oturup bir daha düşünmek lazım.
 
volkan taşdelen' Alıntı:
Ama hazırlık maçalrı da gösterdiki ali turanın sağ bek oynayamayacağı aşikar.topla koordınasyonu ınaılmaz bozuk .hücum yönü sıfır.

Katılıyorum.Ali turan da sağbek özellikleri yok gibi geldi banada.Hazırlık kampındaki haliyle bende böyle bir izlenim bıraktı ama bu maçta daha net göreceğiz.
 
Şu anda elimizde bulunan malzeme ile göbek böyle olmalı gibi.Biraz yumuşak kalabilir ama organizasyon konusunda daha iyi olabiliriz.

Emre Çolak........Ayhan
............Cana............

Böyle olmayacağına eminim ancak.

Ayhan.......M.sarp
.........Cana........

olacak büyük ihtimalle.
 
Maç yaklaşıyor.

Bence Rijkaard yine Cana-Sarp-Ayhan'ı sürecektir sahaya ama ilerleyen günlerde Cana-Sarp-(Arda&Çolak&Elano) gibi bir üçlü göreceğimizi düşünüyorum.

Yeni transfer geldikten sonra Sarp'ın yerini de alabilir tabiki.

İlk maçlar önemlidir, sezona iyi futbolla değil, galibiyetlerle başlamak önemlidir, geçtiğimiz sene bunu çok iyi anladık sanıyorum.

1-0 olsun, bizim olsun.
 
Yeni sezon hayırlı olsun. Ligin başı da olsa, puan kayıplarını en aza indirmek lazım. Şampiyonluk yolunda deplasmandaki maçların önemi yadsınamaz. Bu maçı da alarak hem bir deplasman maçını kazanarak geride bırakıp, lige moralli başlayacağız. Bazı yorumculara göre ligin favorisi değiliz, onlara gülüyorum sadece. Galatasaray, yine şampiyonluğun en büyük adayı ve şampiyon olarak da bitirecektir. Şanssızlıklar, sakatlıklar başımızdan eksik olsun.

Sivas'ın kadrosuna göz attım. Kadroyu büyük oranda değiştirmişler. Bu aslında bizim için bir avantaj. Ceyhun Eris, en etkili isimleri olarak göze çarpıyor.

Geçen sezon bir gol atıp, o skorı koruma yoluna gidiyorduk, bunu yaparken de geriye gereğinden fazla yaslanıyorduk. Oyunu ileride kurup, son dakika golleri ile kahrolmak istemiyoruz.

Son olarak maç saatinde hava sıcaklığı pek olmayacakmış, nem de azmış. Bunlar güzel faktörler.
 
Renkdaşlar evde lig tv yok akşama iftar var dışarı da çıkılmaz maçın ilk yarısı için en azından şimdiden söyleyelim fazla linki olan varsa atabilir. :)
 
Alison Sudol' Alıntı:
Renkdaşlar evde lig tv yok akşama iftar var dışarı da çıkılmaz maçın ilk yarısı için en azından şimdiden söyleyelim fazla linki olan varsa atabilir. :)
http://www.asiaplate.com/forum/viewtopic.php?t=5490
Burda her macin linklerini paylasiyorlar 10 tane link var en iyi hangisi calisirsa oradan izlersin olmadi www.atdhe.net var orada da kaliteli yayin var...

Ben ciddi sekilde maci izleyememe tehlikesiyle karsi karsiyayim bari siz izleyin :)
 
Sezonun ilk 11'i

.............Aykut...........

Ali....Neill.........Servet......Hakan

...Mustafa...Cana.....Ayhan

........Emre..........Arda

............Kewell

4 hücumcu niye oynatmassın ya :oops:
 
Emre Sağ kanattamı başlayacak acaba. Bir ihtimal de Ayhan solda Arda sağda Emre orta üçlüde olabilir. Ama Emre eğer sağ kanatta oynarsa merak ettim doğrusu o bölgedeki performansını.
 

Üst