Siyah Forma İstiyoruz

Ted ve Pınar Karşıyaka maçlarına Siyah Forma ile çıkılmalı mı ?


  • Kullanılan toplam oy
    42
Yaşanan Terör olaylarından dolayı hiç kimse kayıtsız kalmazken basketbol takımımızın da bu olaya maça çıkarken pankart ve ayrıca siyah formayla çıkmalarını istiyoruz.
Futbol ve Voleybol takımlarımız kendilerine yakışanları yapmışlardır.
Siyah forma istiyoruz ve ayrıca teknik ekibinden komple siyah giyinmesini rica ediyoruz.Yönetime yakın olan kişilerin bu olayla ilgilnmesini rica ediyorum.Ayrıca bu konu Sabit konu haline getirilirse daha hoş olur kanısındayım.
 
Evet Burak abiye aynen katılıyorum. Basketbol takımımızın da yaşanan bu üzücü olaylara ilişkin birşeyler yapması gerektiği kanaatindeyim ve en azından önümüzdeki 1-2 maça siyah forma ile çıkarsak daha iyi olacaktır. Konuyu açan Burak abiye teşekkür ediyorum ve bu konuyla ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum.
 
aydan sıyavusun vefatından sonra ılk besıktas macına sıyah forma ıle cıkmıstık.
orhun enenın yıldızlastıgı bır mactı
daha once olabılıyorsa su andada olmalı
 
Siyah forma yok formalarımız arasında.Oyuncuların formalarını bize vermeye çekindiklerini düşünürsek 2 maç için böyle bir külfete girilmez.Bant en güzeli bence de.
 
1936 Berlin Olimpiyatlarında yaşanan ve bugün bile hatırlanan bir olayı anımsastmak istiyorum. O yıllar para kazandırmayan aksine harcatan bu oyunları düzenlemek isteyen şehir bulunamıyordu. Hitler ise fikirlerinin propagandası için bu fırsatı kaçırmadı. Oyunları Berlin'e aldı ve stad için de naziznim en görkemli eseri olarak muhteşem bir taş yapı yaptı, Berlin Olimpiyat Stadını. Kendi kumral ufak tefek bu adam savunduğu üstün Alman ari ırkının yetiştirdiği sporcularının İngiliz,Fransız ve ABD'li insan yerine bile koyup selâmlamadığı zencileri yenmesini zevkle izlemek için stada gitti. 100 metre erkekler finalinde tam da fikirlerinin aynası olan uzun boylu, sarışın, renkli gözlü bir Alman şampiyon koşucu vardı sahnede; rekorları kıracak Hitler de gurula alkışlayacaktı. Yarış başlıyor sarı adam arkasına zenci ABD'lileri takmış koşyordu, Hitler de ayakta alkışlıyor. Yarış bitince Hitler yerinde oturmuş tepkisiz sarı adam yine koşuyor ama zafer koşusu değil bu. Hitlerin adam yerine koymadığı ama kendisini geçen iki zenci adamın elini sıkabilmek için koşuyor. Derken seremoni iki zenci atlet boyunlarına geçiriyor madalyalarını, millî marşlar için bütün stad ayakta Hitler de tabi. Ve havaya kalkmış iki siyah eldivenli yumruk. Nazizmin kalesinde ırkçılık böyle yerden yere vuruluyor hem de Hitler'in gözünün önünde. Yıl 2007 bütün dünya Jesse Owens adını bilir. 1936 hâlâ O'nun adıyla anılır ve de siyah yumruğu ile ama kimse o Alman atleti hatılamaz.

Ben siyah forma fikrini desteklemekle beraber bu gibi tepkilerin sıradanlaşmasını da istemiyorum. Dolabında siyah forma olan kaç takım varsa hepsi giydi onu. Bence artık daha akılda kalıcı bişey lâzım. Mesela taraftarın siyah forma giymesi gibi. Organizasyon zor ve pahalı ama belki ama maçtan evvel herkese siyah forma dağıtılabilir.

Ya da en ezından bir siyah yumruğu kalkar havaya Galatasaray taraftarının...
 
komiklik olsun diye söylemiyorum ama ya pınar karsıyaka da siyah giymek isterse ne olacak??yani 2 takımda türk takımı...biri siyah giyerken diğerinin giymemesi ayıp olur,düşüncesi güzel ama uygulaması zor gibi geldi bana...bence taraftarlar siyah giysin..hep beraber maç izlensin..bu teklif karsıyakalılara yapılabilir,bu arada beşiktaşı ve taraftarlarını kutluyorum muhteşemdiler...
 
Onur'un dediği çok doğru oyuncuların formaları vermekte çekindiği bir ortamda yeni bir forma zor gözüküyor. Ama olursa da çok iyi olur...
 
Re: Re:

Burak Ceyhan' Alıntı:
[quote="Serdar Aslan":7a6df]Siyah bant + Maçın başında istiklal marşı nasıl olurdu ki?
--- >siyah bant + istiklal marşı + ölen MEHMET'LERİMİZ için saygı duruşu <--- gerçekten güzel olur![/quote:7a6df]

ölen değil de şehit olan ibaresini kullansak daha güzel olur.
 
Re: Re:

Burak Ceyhan' Alıntı:
[quote="Serdar Aslan":b08c9]Siyah bant + Maçın başında istiklal marşı nasıl olurdu ki?
--- >siyah bant + istiklal marşı + şehit olan MEHMET'LERİMİZ için saygı duruşu <--- gerçekten güzel olur![/quote:b08c9]

Eveet bunlar olması gereken şeyler fakat daha farklı trübün olarak taraftar olarak birşeyler yapılmalı ve duyarsız kalınmamalı.Özellikle P.Karşıyaka maçında herkes siyah giyinsin ya da uA ile güzel organizayonlar yapılsın.Fener oldukça yüklü bahışta bulundu.Bjk seyircisi gerekeni yaptığını düşünüyorum.Malesef biz şu anda sınıfta kalmış durumdayız :?
 
Evet Gs store bir t-shirt yapmış tüm geliri şehit ailelerine verilecekmiş 10 ytl karşılığında herkes bu t-shirt leri giyebilir ksk maçında
 
Dümdüz siyah ve sol üsttede Türk Bayrağı var.Buradaki amaç ticari olmadığı için herkesi destek olmaya davet diyorum.
 

Üst