Sizce, Türkiye Lübnan'a Asker Göndermeli mi?

Sizce, Türkiye Lübnan'a asker göndermeli mi?

• Kullanılan toplam oy
    17
Biraz siyasi bir konu oldu; ama bu konunun önemli olduğunu düşünüyorum.

Şu günlerde gündemimizin en önemli konusu bu; "Lübnan'a asker göndermeli miyiz yoksa göndermemeli miyiz?"

Ben oyumu, HAYIR olarak kullanıyorum. Çünkü, oraya asker göndermenin hiçbir mantıklı tarafını göremiyorum. Olaya, sadece askerimizin şehit olma boyutuyla bakmıyorum. İşin işinde başka şeyler var. İktidarın, birtakım gizli işleri olarak görüyorum olayı. (Fazla siyasiye kaçtım galiba.)

zamanında her fırsatta bizi satan,kuyumuzu kazan,asala'ya yataklık yapan,büyükelçimizin öldürülmesine seyirci kalan ülkeye yardıma HAYIR..!
amerika'nın bir kez daha uşağı olmaya HAYIR...!
kişisel çıkarları,iktidar sevdasını,şerefsizliği desteklemeye HAYIR...!
"askerlik yan gelip yatma yeri değildir" diyerek çok büyük küfürleri hakedenlere karşı koymak için HAYIR...!

liste uzun...

sadece HAYIR...!

Birilerinin (ABD ve Yandaşları) menfaatleri için ve karşılığı ne olursa olsun verilmiş sözlere gizli kapaklı masa oyunlarıyla yapılan bu ''Duyarsızlığa'' HAYIR !!!

Bu kadar insanımızı kaybedeceğiz. Üstelik Barış Gücü(!) adı altında Türkiye'yi savaşa sokmaya çalışıyorlar. Sırf abd istiyor diye. Burası amerikan sömürgesimi? Başkaları istiyor diye nasıl savaşa gireriz? Üstelik bu savaşta Türkiye'nin hiçbir çıkarı yok.Çıkarı olmayacağı gibi hem askerimize,hem de savaş bahanesiyle ülke ekonomisine zarar verip faturasını halktan çıkartacaklar.

Bir ülke bir savaşı kazansa bile savaşın getirdiği refah kalıcı değildir! Savaşa hayır

Neticede savaş zarar barış yarar sağlar :)

abd'nin bizi kölesi gibi kullanmasına göz yummamalıyız. abd bize her istediğini yaptıramamalı. lübnan'a askerlerimizi göndermeye HAYIR!!!

Verın Gıtsın Teskere Tayyıp Gıtsın ASKERE !!!
basbakanlık koltugu yan gelıp yatma yerı degıldır !!1
HAYIR !!!1

Birileri bi gun bir çiftçiye birsey demisti:Ananıda Al git diye..
Bu sözü söyliyenlerin sözü kendilerine uyarlayarak lubnana gitmelerini istiyorum !!!

bu hükümet geldi geleli ne oldu ki? vatandaşlarımızı "din özgürlüğü sağlıyoruz" diye uyutup amerikan uşağı yaptılar. türban konusunu gündemde tutup asıl amaçları olan abd ye yalakalığı 2. planda gerçekleştirdiler. ama bu konuyu örtbas edemezler. sonuna kadar HAYIR

sayın başbakanımızın oglu yurt dışından gelsin de o gitsin bi zahmet lübnana..

hayırrrrrrrrrrr.....

Daha kendi içimizdeki terörü termizleyemediğimizden,her gün Metmetçiklerimiz şehit olduğundan,ABD ne söylerse söylesin oraya asker yollamamız halinde kardeş ülke Lübnan'ı işgal edeceğimizden HAYIR.

url]

Birileri istiyor diye birileri de yakın tarihini unutup maşa görevini yerine getirerek teskereyi meclisten geçiriyor. Bu meclis midemi bulandırıyor...

Bu arada Lübnan´a asker gönderilmesine hayır diyenler gerekçelerini sıralarken Lübnan´a asker gitmesi yönünde oy kullanan iki kişi neden sessiz kalıyor?