ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3 - Galatasaray 0

3 golde yan filelere geldi, biri direğe çarptı girdi diğer ikisi sıyırdı, şans lazım birazda, oyun kora kor,aynı oranda topa sahip olma, pas ve atak oranı her şey denk hatta az bir farkla üstünlük bizde idi , sadece onların toplarının kaleye isabet oranı yüksek oldu ve hiçbiride gol olmayabilirdi aslında, ama özveriye ve isteğe teşekkür etmek lazım. Eboue ye bir parentez açmak lazım, hucümda iyisin hoşsun ama defansif anlamda, pozisyon almada, adam takibinde çok geride kaldığını kabul etmek lazım bu sezon, tabii bunda önünde oynayan Hamit'in katkısı var aslında, ikisi de iyi oyuncu ama iyi bir ikili değiller bu net şekilde hissediliyor. Riera' nın yapabileceği bu kadar, kötü değil ama bu seviyelerde daha iyisi muhakkak gerekiyor, Şneirjder kalitesi ve temposu bakımından bence eksiği kalmadı, sadece saha içinde liderliği bırakmak istemeyen bir Selçuk inan var ki bunu tamamıyla hakkediyor, ona düşen bunu kabul edip takım arkadaşlarına katılması uyumu bir an önce sağlaması gerekiyor.

Son olarak hakemler bu sene şampiyonlar liginde çok kıydılar, belki de sürpriz istemiyorlar artık.
 
Maçtan sonra, maçtan önceki hallerimize, sevinçlerimize, heyecanlarımıza baktım da gerçekten bomboşmuş hepsi... Maçın galibi zaten önceden belirlenmiş !
 
Kalite farkı olduğu maçtan önce belli idi zaten.
Hatta bir çok Galatasaraylı 3-0'a razı bile olabilirdi.
Tabi ki sahada oynamak çok daha farklı. Ezik oynamadık, hata ya da değil ama keyifli futbol oynadık.
Bu durum maç kazandırmasa da genel özgüvenimiz açısından önemliydi.
Daha fazla topa sahip olduk ama rakipte daha usta ayaklar vardı, kalite farkı belirgindi.
Normal bir şekilde 3-0 bitse daha az üzülürdük. Bariz hakem hataları olmasa 2-1, 3-1 gibi bir sonuçla biterdi ki maçın hakkı buydu.
Bu skorlar da Arena'daki heyecanımızı katlardı, ümitlerimiz fazlasıyla devam ederdi. "Neden olmasın?" sorusu mutlaka aklımızdan geçerdi.
Takımımıza teşekkürler, bize yıllar öncesinden enstantane sundular.
 
Bu saatten sonra bugun için artık taraftar,takım herkes çeyrek finalin keyfini çıkarsın.Zaten ellerinden gelen tüm mücadeleyi ortaya koyarlar orası kesin.Ha olur, olmaz orası önemli değil benim için.Real Madridle evimizde oynuyoruz bu bile başlı başına bir keyiftir
 
İlk maçta ayrı olarak,Danny-Zan ve Burak-Umut değişîklikleri oldu ilk 11'de. Zan ve Umut inşaAllah kendilerine güvenenleri mahcup etmezler...
 

Üst