Son Gelişmeler

Önder Ç.

0
Yönetici
Maçtan önce Murat hocayla ayaküstü biraz sohbet ettik. Kısa kısa geçiyorum.

Artık salonumuz Ahmet Cömert,Murat hocanın çok istedigi Ayhan Şahenk için bir oyuncu parasına yakın ücret talep ediyorlarmış. Üstelik sezonun yarısına geldigimiz halde talep ettikleri ücret hala sene başındaki ücretmiş. Kısacası burda oynamayın diyorlar.

Mcgowan'a disiplinsiz davranışları nedeniyle para cezası verilmiş, ve o da haber vermeden yurt dışına gitmiş. Şu anda bir takım onu istiyormuş,eger alırlarsa bize para ödemek zorundalar. Yeni bir yabancı araştırılıyor.

2 maçlık cezanın indirilmesi icin itiraz etmişler,ama kabul edilmemiş. Aynı olay geçene senede Beşiktaş'ın başına gelmiş,onların itirazında ceza tek maça inmiş. Bizim itiraz ettigimiz bile hicbir yerde duyulmadı. Hatta hepimiz neden itiraz edilmiyor diyorduk.

Bugünkü maç için federasyon Abdi İpekçide oynayın,nasıl olsa seyircisiz, sizin maç yayınlansın demiş. Ama kabul etmemişiz,madem öyle Beşiktaşı Akatlardan alıp İpekçide oynatsalardı düz mantık kurarsak. Son zamanlarda izlediğim mücadele olarak en üst düzey maçlardan biriydi. NTV bu maçı yayınlamamakla basketbolseverlere çok şey kaybettirdi.

Önümüzdeki günlerde taraftar olarak bazı organizasyonlar yapabiliriz. Bu konuda şubeden de destek gelecek. Bu takıma sahip çıkalım arkadaşlar. Bazıları bu takımı sahipsiz sanıyor ve istedigi gibi oynamaya çalışıyor tek yumruk olup buna izin vermeyelim.
 
ben de kesin gelcem o maca takımımızı herkes özledigine eminimmmm
 
Bu takımı herkes sahipsiz sanıyor ve senelerdir bu şekilde yolda görsen suratına bakmayacağın hakemler bizim maçlarda enteresan işler yapıyorlar. Neden çünki takımın ne taraftarı var maça gelen , nede maça gelsede basket maçını takip eden taraftarı var. 1az sahayla ilgilensek maçtaki gidişata göre ıslık yada alkış yada vb... o hakemler bizim maçlarda yaptığı artisliğin yarısını yapamazlar.
Önder şu son top taki faul olayını 1 anlatsana nedir 8)
 
abi sube destek verecekmıs ben ınanmıyorum cunku daha futbola bişey yapamıyolar baskete hiç onemvermez yonetım su ara 1 yabancı alırmıyız bence o bile supelı ama bizne olursa olsun maca gıtmelıyız
 
Önder' Alıntı:
Maçtan önce Murat hocayla ayaküstü biraz sohbet ettik. Bugünkü maç için federasyon Abdi İpekçide oynayın,nasıl olsa seyircisiz, sizin maç yayınlansın demiş.

Hangi maçın yayınlanacağına federasyon mu karar veriyor? Ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim
 
ya ben bu turgay demirel i niyeyse hic sevmiyorum. ikinci yarı için inşallah mcgovan gonderilir ve skor katkısı yapacak bir uzun alırız.
birde birşey sormak istiyorum. bu avrupa kupaları için lig sonuclarına mı bakılıyor yoksa. play off mu.
 
zafer' Alıntı:
ya ben bu turgay demirel i niyeyse hic sevmiyorum. ikinci yarı için inşallah mcgovan gonderilir ve skor katkısı yapacak bir uzun alırız.
birde birşey sormak istiyorum. bu avrupa kupaları için lig sonuclarına mı bakılıyor yoksa. play off mu.

bildiğim kadarıyla lig sonuçlarına bakılıyor
 
zafer' Alıntı:
birde birşey sormak istiyorum. bu avrupa kupaları için lig sonuclarına mı bakılıyor yoksa. play off mu.

1.play-off şampiyonu 2.play-off finalisti 3.normal sezon lideri 4.şampiyona yarı finalde elenen 5.play-off finalistine yarı finalde elenen 6.Türkiye kup. şampiyonu 7.normal lig dördüncüsü 8. Türkiye kupası finalisti...

Sıralama bu şekilde olmalı hatırımda böyle kalmış,yanlışsa uyarın!
 
Bu konu bende de soru işareti.Biz play-off yarı finaline kalmamız durumunda ULEB'i garantilemiş mi oluyoruz?Genelde öyle bir imaj var da o yüzden sordum.
Benim bildiğim 3. olan takım ULEB'e gidiyor.Hatta sezon başı Beşiktaşla Banvit arasında ciddi polemik konusu oldu ULEB kontenjanı.
 
federasyon Banvvit katılacak dedi ama BJK uleb nezninde bastırdı ve uleb cup'a beşiktaş alındı.

Federasyon kendi çıkarlarına göre kimin katılacağına karar veriyor. Fiba organizasyonlarında federasyonun kararı geçerli oluyor ama uleb kendi kriterlerini dayatıyor.

Bu konu hakkatten çok sorunlu. iki başlılık (uleb ve fiba) işin içinden çıkılmasını güçleştiriyor.

Dolayısyla sportif kriterler tamamen yok sayılabiliyor. (FB örneği).
 
Yani tarafarımız kapasitesini göstermezse bu gibi bir durumda Uleb'in kapısından dönebiliriz , değil mi?
 
Utku OĞUL' Alıntı:
Yani tarafarımız kapasitesini göstermezse bu gibi bir durumda Uleb'in kapısından dönebiliriz , değil mi?
ewt onun gibi birsey uleb e katılan takımları kadro yapısı idaa durumu taraftarları nezlinde inceliyor bizim federasyon uleb nezlinde daha degisik olabilir.sonucta her ihtimalle yonetimin buraya katılmamızı istemesi ve caba sarfetmesi gerekecek
 
seneye mutlaka yeni bir salona ihtiyacımız var yönetimimiz o kadar aciz ki yeni bir salon beklemek hayal olur şu anda bu zavallı yönetimimiz ahmet cömerti yenilese çok güsel olur. artık ataköye alıştık orayı evimiz gibi görüyoruz orayı yeniliyelim lütfen.
 
öncelikle iyi bir organizasyon lazım. fakat bunu yapabilecek bir yönetim malesef bulunmuyor.iyi bir organizasyon için öncelikle bir spor salonu gerekli. bununi için de en uygun salon ise bence bağcılar olimpik spor salonu olur.hem 4 bin kişilik hem de son derece modern bir salon.buraya seyirci nasıl gelir diyecek olursanız yönetim tarafından her ilçeden iki otobüs seferi düzenlenirse ki bu da yaklaşık 50 otobüs eder.her otobüste ortalama 40 kişi olursa 2000 kişi bu organizasyondan 1000 kişi ise kendi imkanlarıyla rahat gelebilir. güzel bir basketbol ortamı oluşabilir.tabiyki bunları düşünüp yapabilecek yetenek ve kabiliyette yönetici olması gerekir. :oops:
 

Üst