"Son Topa Kadar" Ürünleri Satışa Çıktı

son topa kadar sloganıyla hazırlanmış t-shirtleri beğenmeyenler yenilmez armada sloganlı olan t-shirtlerden alarak da destek olabilirler.Bana göre tasarım olarak son topa kadar yazanlardan daha güzel.hem de rengi kırmızı.
Ayrıca burada bence önemli olan başarılarından dolayı basketbolcuların yüceltilmesi ve kutlanmasıdır t-shirtlerle.ben sahadaki basketbolcu olsam tribünde futbol formasıyla beni desteklemeye gelmiş insanları görmeyi kendime hakaret sayarım.

Modacılar üstte "Yenilmez Armada" t-shirt ile "Son Topa Kadar" şal atkısı olduktan sonra altta laci haricinde kot, kumaş, keten pantolon fark etmez günün yeni modası diyerek noktayı koydular ama GS Store yetkililerini eleştirmekten de geri kalmadılar! Bu mükemmel ikiliyi tamamlayacak şapka nerede diyerek...

Evet, şapkadan tavşan çıkaran hocamız bizden uzakta olduğu için pek işlevsel olmaz düşüncesi oluşsa da uslarda, basketbol takımı temalı bir şapka hoş olmaz mı?

Sanırım var Onur Bey maçlar sırasında kurulan mini-mağazada gördüm diye hatırlıyorum Siperi basketbol topu desenli ve üzerinde Son Topa Kadar Yazan şapkalar var.