soner şentürk için yönetime baskı yapalım.

  • Konbuyu başlatan Serdilcan Cangözlü
  • Başlangıç tarihi
1.Marshall,Soner kadar hızlı değil.
2.Marshall'ın penetresi olsa da Soner kadar güçlü bir penetreci değil.
3.Oyun görüşü açısından da Soner'i öne koyuyorum.

Hepsini geçtim,Marshall bu sene kiralık olarak bi klüpte geçirip seneye Türk olarak kadromuzda bulunursa daha iyi bir gözle bakabiliriz olaya.
 
Semih Tuna' Alıntı:
1.Marshall,Soner kadar hızlı değil.
2.Marshall'ın penetresi olsa da Soner kadar güçlü bir penetreci değil.
3.Oyun görüşü açısından da Soner'i öne koyuyorum.

Hepsini geçtim,Marshall bu sene kiralık olarak bi klüpte geçirip seneye Türk olarak kadromuzda bulunursa daha iyi bir gözle bakabiliriz olaya.


Neyse boş tartışmalara gerek yok.Artık MS forma şansı bulamaz herhalde Atkins de geldi.Bulsada artık farka giden maçlar olur.Boşuna büyüklerimle tartışmak istemiyorum.
 
burası hatır gönül işleri ile yürüyen bi site degil arkadaşım burda herkes saygıı ve sevgi çerçevessinde görüş belirtebilir...hepimizin ortak noktası galatasarayın başarısı bunun içinde gerekirse herkesle kavgayı(mecaz-i anlamda) göze alıcagız
 
Bergutay Kızılkaya' Alıntı:
geçen sene karşıyakadaki oyunlarını izlemedin herhalde kerem kardeş...ayrıca cemale ne kadar sabrettik sende biliosun:)

Karşıyaka'da ne oynamış Emre Bayav?

Çok arkadaşım var Karşıyakalı,geçen sene Emre'yi eleştirmekten yorulmuşlardı.Geçen sene Karşıyaka'da oynadığı 15 maçın 5tanesini 0 sayı ile tamamlamış bir oyuncudan bahsediyoruz yoksa ben mi yanılıyorum?

Yetenekli olabilir ama bu yeteneğini sahaya yansıtma konusunda problemleri olduğu kesin.
 
bazı oyuncular vardır takımın sayı yükünü çeker bazısı vardır takımı oynatma becerisi vardır bazısı vardır takımın direncini artırır...bence emre de takımın savunma direncini arttırma konusunda gayet başarılı...zaten şuan ligimizde ii olan türk oyuncular rakiplerimizde bari gelecek vaad eden gençleri alalımda ilerde fayda saglasınlar...
 
Tabii ki öyle herşey istatistik kağıdında yazmıyor ama Emre'nin orada iyi bir oyun oynadığınızı söyleyince şaşırdım geçen sene her maç sonrası Karşıyakalıların tepkilerini dinleyen biri olarak. =)
 
Soner'in ben antrenmanlarınıda izledim aslında antrenman performansında şutu çok iyi denilebilir.Fakat maç heyecanından şutu ritimli değil birde hareketli şutu biraz zayıf ama onun yaşındaki bir basketçi için bunu geliştirmek çok kolay.
Bu topici açan arkadaşı kutlarım iyi yada kötü,olur yada olmaz bir öneri sunmuş.Bunu tiğye alanlar hemen muhalefet edenlere bir şey denirde neyse .
Emre bu oyunu ile umut vaad eden genç ise ben EL'te bir takımda 'umut vaad eden genç' diye bulunurum.Basketbolun sadece defans işini yapmaya çalışarak mı bize transfer olacak?
Ayrıca MS ile Soneri kıyaslamak çok saçma işin basket yeteneğini geç yaşı ve ülkesi düşünüldüğünde bile aradaki fark belli olur.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Ben izlediğim tüm maçlarda beğendim Soner'i, aksine Emre'yi hiç beğenmedim. Sen onun nesini beğendin bir açıklarsan?

Emre'nin son dakikalarda yaptığı acemilikler az kalsın maçı kaybettiryordu.
 
ayrıca sanırım türk basketbol seyircisi için hoplayıp zıplayan adamlar daha hoş bulunuo...baksana milo gibi ziziç gibi adamlarımız var hala gaınes owens olsa daha ii olur deniyor...
 
Murat Özyer'in elinde en iyi yaptığı işi basketbol oynamayi da unutur çocuk..yazık günah gencecik çocuk oynasın basketbolunu doğru hocaların elinde..
 
Soner'in geldigi coktandır belli oluyordu. Emre Bayav hatta Baris Hersek için aynı seyler henuz gecerli degil bence.

Soner'le Strickland'ı karsılastıran arkadaslar içi sunu soyleyecegim. Elmayla armutu karsılastırmaktır bu. Biri yerli biri yabancı. Yerli de 3+2 kuralı yok.

Yıllardır ne deniyor yerli kadron iyi olmalı. 3. sezonundaki olusumumuz Tufan dısında balık yakalayamadı. Murat eh işte, Cemal de henuz yeni yeni faydalı olmaya basladı. Bu sure zarfında genc ve tecrubeli oyuncuların karmasını olusturmaya calıstık. Mithat, Burak, Tolga sonrasında da Cuneyt ve Huseyin takımın tecrubelileriydi. Ortalamada yuksek verim aldıgımzı soylemek zor. Yukseltmek istedigimiz oyunculara bakıyoruz Fatih, Cemal, Murat, Tufan, Erdem ve bu sene Polat. Burada da ortalama verim cok yuksek degil.

Madem Efes, Fbulker, Telekom'un kaliteli yerlilerini alamıyoruz. Tek care dogru zamanda yukselen genç yerlileri toplamaktaydı. Bu işte pek basarılı olamadık. Telekom bu yolla kurulmuş bir kadroydu başta. Muratcan Guler'in KSK'de ne yaptıgı belliydi, Tutku, iki yıl once Cevher, gecen yıl Sinan Guler, gecen sezon T.Kupasında bizi cok zorlayan Evren ve birkaç isim daha.

İşin kotu tarafı begenin begenmeyin Cuneyt ve Huseyin takım için hala onemli oyuncular ve giderek yaslanıyorlar. Seneye olurlar mı ya da olsalarda durumları ne olur muamma. Tufan'ın sakatlıgı da keza zor bir sakatlık. İşte o zaman 3 buyuk dısındakilerle tek farkın butce sayesinde aldıgın daha kaliteli yabancılar olacaktır. Basarı için yeter mi sanmam.

Bu yuzden Soner gibi oyunculara burun kıvarmayı bırakın, mumkun oldugunca almaya calısmalıyız.
 
Levent ÖKTENER' Alıntı:
Murat Özyer'in elinde en iyi yaptığı işi basketbol oynamayi da unutur çocuk..yazık günah gencecik çocuk oynasın basketbolunu doğru hocaların elinde..

Biz alallımda yeni hoca gelene kadar kiralarız abi olmaz mı? :p
 
soner şentürk fülker maçında 22 sayı 8 asist le oynamış çok iyi ama istikrar da çok önemli
 
Ben 3-4 maç iyi oynayan bir isimin hemen takıma katılmasına pek iyi gözle bakmam.Ama Soner gerçekten gelecek vadeden bir oyuncu.Ama Efes bu oyuncuyu bünyesine katarsa basketbol hayatı bitişe bile geçebilir.En iyisi biz alalım ama zor gibi gözüküyor.Daçka bir tane daha oyun kurucusunu vermek istemez.
 
sırf fenerbahçeyi dağıttı die alınması isteniyorsa geçen sene ki fener alpella maçındada ms feneri yıkan isimdi özellikle son 2 dk da feneri yerle bir etmişdi...ve ms bizde..ne verdi takıma?...soner daçkada oynar banvitte yıldız casada süper star da olur ama büyük takımlarda ne kadar ne verebileceği meçhul...
 

Üst