Sonuna kadar destek yemini!!

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Bu sene çok enteresan bir şekilde daha sezon başlamadan şampiyon kim olacağı ilan edildi fener-ülker şer ittifakı oluşturulup ülker güruhunun sınırsız peşkeşleriyle fenerbahçe şampiyon yapılmaya çalışılıyor!!!!
çok ciddi takviyeler yapılmasının yanında şampiyonluk propagandasıyla beraber herkesin algısında onlar şampiyon olacak duygusu yerleştirilmeye çalışılıyor!!!!
bize gelince bizim durumumuz şuanda içler acısı ülker'in verdiği susma rüşveti kabul edilmiş çok aciz ve komik bir sponsorluk anlaşması yapılmıştır ve şu ana kadar hiç bir sıkı transfer yapılamamış basket şubesinin hiç bir problemi ile ilgili adım atılmamıştır!!!
nekadar aciz ve pasif bir yönetime sahip olduğumuz hepimizin malumudur ve bu bizlerde umutsuzluk yaratmaktadır!!!!
Bütün bu gelişmelere rağmen bizim GALATASARAY'ımıza daha fazla destek olmamız sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum...
Geçen sene futbol takımımızın yaptığını bu sene basket takımımız yapabilir yeterki biz onlara inanalım varsın yıldız oyuncumuz olmasın ama yürekten oynayan cengaverler olsunlar onlara ve takımımıza sonuna kadar destek olalım sahip çıkalım!!!!!
Bu sene şampiyonluk mücadelesinde her şeyi satın alabileceğini düşünen PARA'NIN çocuklarına!!!!
PARANIN HER ŞEYİ SATIN ALAMAYACAĞINI GÖSTERELİM!!!!
bütün renkdaşlarımı şartlar ne olursa olsun basket takımımıza sahip çıkmaya daha fazla destek olmaya davet ediyorum!!!!
Ben bu sene iki elim kanda olsa takımıma sahip çıkacağıma yemin ediyorum!!!!

korkmayin arkadaslar o takimdan hic bisey olmaz efes onlari yer bizde transferleri yapalim yurgimizle yeneriz onlari

fener bu sene hiçbir başarı yakalayamayacak hah buraya yazıyorum bu şişirmeyle oynayanları biz yürekten oynayarak ezeceğiz yemin ederim sonuna kadar arkandayız galatasarayımız canımız kanımız herşeyimiz :atki :atki :atki :atki :atki :atki

bırakın artık karamsarlığı bu sene tam destek yürektennnnn biz kendimizi bilioruz ZATEN DİMİ

Şu topic'e birçok kişinin girmesini bekliyordum.Genellikle İstanbul'da ikamet edenlerin girmesini bekliyordum...Redsong'u tebrik ediyorum.
Sene başında eleştiri değil genelde temenni yazılır.Yeri gelecek eleştiri de yapacağız hataları ileride göreceğiz.Yönetim hata yapsada,yöeneticiler hatalar yapsa da taraftar yapmamalı.Herkes girse destek yemini etse şuraya ne olacak sanki...
Bende kendimden utandım bu topici göremediğim ve tıklayamadığım için...

eger yabancilar iyi seçilirse son yillarin en iyi gs ini izleyebiliriz
basarida olsa basarisizlikta olsa sonuna kadar takimimizin arkasindayiz

diğer topiclerde takımın gücünü oyuncuları idari konuları tartışıyoruz ama bu topicte bunları konuşmayalım sadece GALATASARAY'ımıza olan desteğimizi maksimize etmenin yollarını arayalım!!!!
kısaca....
PARASIZLIKLARA İMKANSIZLIKLARA İNAT TAKIMIMIZA DESTEK OLALIM!!

redsong' Alıntı:
Bu sene çok enteresan bir şekilde daha sezon başlamadan şampiyon kim olacağı ilan edildi fener-ülker şer ittifakı oluşturulup ülker güruhunun sınırsız peşkeşleriyle fenerbahçe şampiyon yapılmaya çalışılıyor!!!!
çok ciddi takviyeler yapılmasının yanında şampiyonluk propagandasıyla beraber herkesin algısında onlar şampiyon olacak duygusu yerleştirilmeye çalışılıyor!!!!
bize gelince bizim durumumuz şuanda içler acısı ülker'in verdiği susma rüşveti kabul edilmiş çok aciz ve komik bir sponsorluk anlaşması yapılmıştır ve şu ana kadar hiç bir sıkı transfer yapılamamış basket şubesinin hiç bir problemi ile ilgili adım atılmamıştır!!!
nekadar aciz ve pasif bir yönetime sahip olduğumuz hepimizin malumudur ve bu bizlerde umutsuzluk yaratmaktadır!!!!
Bütün bu gelişmelere rağmen bizim GALATASARAY'ımıza daha fazla destek olmamız sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum...
Geçen sene futbol takımımızın yaptığını bu sene basket takımımız yapabilir yeterki biz onlara inanalım varsın yıldız oyuncumuz olmasın ama yürekten oynayan cengaverler olsunlar onlara ve takımımıza sonuna kadar destek olalım sahip çıkalım!!!!!
Bu sene şampiyonluk mücadelesinde her şeyi satın alabileceğini düşünen PARA'NIN çocuklarına!!!!
PARANIN HER ŞEYİ SATIN ALAMAYACAĞINI GÖSTERELİM!!!!
bütün renkdaşlarımı şartlar ne olursa olsun basket takımımıza sahip çıkmaya daha fazla destek olmaya davet ediyorum!!!!
Ben bu sene iki elim kanda olsa takımıma sahip çıkacağıma yemin ediyorum!!!!
merak etme abi,bunlardan bu sene bi cacık olmaz.adamların kadrosuna bakarsak çok büyük top paylaşımı sorunu yaşıyacaklar.zaten mirsad gibi problemli bir adam var,eğer ömerle,mrsic te az süre almayı sorun yaparlarsa onları zor bir sezon bekliyor

Valla Fener'den bi şey olur mu olmaz mı bilmem ama ben bizim taraftarımızdan da şüpheliyim, her sene sahip çıkalım denilio her sene maçlardaki adam sayısı belli, umarım bu sene farklı olur dicem ama pek sanmıorum.

Biz hiç umut olmayan maçlarda bile salondaydık. Bu sene bircok sey degisti gibi gözüküyor ve gecen senelere nazaran cok daha umutluyuz. Ama farkeden pek fazla birşey yok. Umut olsun ya da olmasın her zaman sarı-kırmızı formanın destekcileriyiz. Asla kişilerin degil...

Hep bu takımın yanındayız ve yanında olmalıyız taraftar oyuncu butunleşmesini saglamalıyız cunku biz galatasaraylıyız ve turkiyeniin enbuyuk kuulubu ve taraftarıyız bize yakısanı yapalım onceki sezonları unutalım bu seneye bakalım ayrıca yanılmıyorsam ilk macımızı seyircisiz oynıcaz.

Önder' Alıntı:
Biz hiç umut olmayan maçlarda bile salondaydık. Bu sene bircok sey degisti gibi gözüküyor ve gecen senelere nazaran cok daha umutluyuz. Ama farkeden pek fazla birşey yok. Umut olsun ya da olmasın her zaman sarı-kırmızı formanın destekcileriyiz. Asla kişilerin degil...
Abi önemli olan sizin gibi sürekli salona gitmeyen ama basketbolu iyi bilen, seven insanları da salona getirebilmek.Yani sadece büyük maçlara gelen değil de,her maça gelen bir taraftar grubumuz olursa başarı kazanmak çok daha kolay olacaktır.

Su aldigimiz uc genc oyuncu da eski takimlarinin en iyi turklerindendi.( bana gore) Cemal Nalga,Tufan Ersoz,Murat Kaya adlari bu forum sayfalari nda gecerken neredeyse agliyorduk,bizde niye yok diye.Özellikle Cemal :)

Futbolda her zaman yapiyoruz ama basket icin harbiden Galatasaraylilar gerekli.umitsiz arkadaslar hala uyanamadilar.1905 nickli arkadasin dedigi gibi bize iyi yabanci lazim.Zaten genc kadro yaparak oturacak bi kadro eldeetmek derdindeyiz.

Gecen donem final maclarinda taraftarin ne kadar etkili olduguna sahidim.Ulker karsisinda takimi taraftar hareketlendirebildi;yetmedi ama bu sene umarim yetecek.

Tolga Tekinalp,Besiktas macinda sevinmiyordu bile.Saha icinde cokta efendi birine benziyor.Umarim o da tecrubesini ii degerlendirir.

Yeminlen Galatasaray in yanindayim.Maclar bir an once baslasin.

hep destek tam destek bnce kendi sahamızda oynıyacaımız ilk maç çok önemli eğer takım taraftarın desteini arkasına alıp yürürse son haftaya kadar götürürüz işi ama önemli olan onlara arkalarında birinin olduğunu gösterebilmek futbol takımı yürekle oynadı dioruz ama onlar her maçı arkalarındaki 15 bin kişiye oynadı basketçilerimiz ise 150-200 kişiye o 150-200 kişide bu sitenin müdavimlerindedr geçen sene halil ünerde bi canlı yayında anlatmıştı ztn en ktü günümüzde ble yanımızda olan taraftar grubuna teşşekür etmişti tarafta ilk maç takımın yanında olduğunu göstermeli kilit nokta bura hep destek tam destek

bu sene maçlara sadece kendimizi getirmeyelim insanda taşıyalım :atki :atki

bu sene her senekinden farklı olacak artık biz birazda üstümüze düşeni yapmamız lazımtribünleri doldurmamız sonuna kadar herşeye rağmen destek vermemiz lazım
:atki :atki :atki :atki :atki

bence bu sene daha fazla seyirci olacak ama herkesin asılması gerekiyor!!

abi bnde getircem bizim tayfayı gerçi izmitte oturuyoreum ama bursaya flan gideris oyak maçına
abi bu sene bişiler yapcaz rahat olun ya
bn gaz oldum zaten şu feneri bi geçsek müthiş olur
SONUNA KADAR ARKANDAYIZ