BEN GAZETEDE OKUMUŞTUM...sAYIN CANAYDIN ÇOK CİDDİ SPONSORLUK GÖRÜŞMELERİ YAPIYORUZ BASKET VE VOLEYBOLLA İLGİLİ DEMİŞ.YANİ BU SENE YATIRIM YAPILACAKMIŞ...BUNU BİRKAÇ YÖNETİCİDEN DUYDUM...
cemcemgs' Alıntı:Büyük ihtimalle bu sene takımlarımız "....... Galatasaray" yada "Galatasaray ......" diye anılacak. Yani sadece forma reklamı gibi bir anlaşmadan çok daha kapsamlı daha büyük gelirli bir anlaşma olacak gibi.
19onur85' Alıntı:Sayın Canaydın, Mustafa Tulun'un (Yanlış hatırlamıyorum umarim.) futbol sorumluluğuna getirilmesinden sonra, diğer branşlara daha çok vakit ayıracakmış. Belki bu vakit bolluğu (!) sponsor bulmasına yardımcı olur.
Galatasaray isminin önüne ve arkasına alınarak yapılacaksa hiç yapılmasın. Fenerbahçe'nin yaptığı gibi sponsorluk anlaşmaları yapsınlar.cemcemgs' Alıntı:Büyük ihtimalle bu sene takımlarımız "....... Galatasaray" yada "Galatasaray ......" diye anılacak. Yani sadece forma reklamı gibi bir anlaşmadan çok daha kapsamlı daha büyük gelirli bir anlaşma olacak gibi.
SAYGIN AKEL' Alıntı:Bir sponsorumuz olsa en Kral Yabancıyı getiririz.
Ama nerede bir sponsor bulacak yönetim...
Arasla Fenerbahçe kısa vadede güzel bir örnek.Zaten kulübümüzün uzun süreli birşey yapabileceğini hiç zannetmiyorum.Böyle bir sponsor cidden iyi olurdu. :?SAYGIN AKEL' Alıntı:Bize çok para verebilecek bir sponsor olması şart Aras Fenerbahçe'ye o kadar yardımcı oldu Klüp için Basketbol Şubesi hiçte ağırlık olmadı...