Sponsorluk Mevzusu

Akşam saatlerinde Arkas web sitesinden yalanladı. Şimdi de kulüp resmi sitesinden Türk Telekom'la birleşme haberlerini yalanladı. 98 yılından itibaren TT ile birleştik birleşeceğiz haberleri çıkıyor ama olmuyor. Bu arada Yalçın Dümer'den yine bir kolpa haber daha...

Düzgün bir sponsor bulmadan başarı zor hele ortalama bir Türk kızı kadar kapris yapan MP ile çok daha zor.Ali Sabancı bir güzellik yapsa da Pegasus sponsor olsa.

Ben birleşme olayına karşıyım onun yerine düzgün bir sponsor bulsunlar 10 milyon dolarlık bir bütçe akıllı kullanılırsa EL'de F4 yapmaya da Lig de şampiyon olmaya da yeter.
Ama onu kullanacak akıllı yöneticiler de lazım.

Arkas "bu kulüp İzmir sporu için önemli örnek bir kulüp, bir başka kulüp ile birleşme düşünülmüyor" diye açıklama yapmış. Birleşme haberinin voleybol kısmı balon oldu, bakalım basketbol kısmı ne olacak? PTT zamanının final oynayan takımı TT olduğundan beri yıllar yılı "çok para az akıl" ile heba edildi.
TT ile veya birbaşkasıyla birleşle veya sponsorluk adı ne olursa olsun süreç çok uzamadan karar verilmesi, hedef ve bu doğrultuda bütçe belirlenmesi gerekiyor. İş uzamasın MP gibilere muhtaç kalmayalım.

Arkas net bir şekilde yalanladı. Dün kulüpte akşam saatlerinde resmi siteden TT ve Arkasla ilgili haberleri yalanlamıştı. Bu yalanlamalara ragmen Yalçın Dümer bügün yine sponsorlukla ilgili haber yaptı. Türk Telekom'la ilgili gelişmeler olabilir.

Galatasaray'ın Ankara'ya taşınması kulüp tarihine geçecek kara bir leke ve iğrenç bir fiyasko olur. Bu kulübün kurulduğu il, ilçe ve hatta cadde bile belli. Sırf para için şehir değiştireceksek işimiz var.

Drogba'ya 1,5 yıl için 8-10 milyon dolar bütçe ayıran yönetim bir zahmet baskete de aynı ilgiyi göstersin.

edit: Geçenlerde bir haber okudum. 2011 yılında store'un 3 aylık geliri 5 milyon TL iken bu sezon 15 milyon TL'ye yükselmiş. Bu müthiş bir rakam. Amatör şubelere ciddi bir kaynak sağlanabilir store gelirlerinden.

Galatasaray'ın Ankara'ya taşınması kulüp tarihine geçecek kara bir leke ve iğrenç bir fiyasko olur. Bu kulübün kurulduğu il, ilçe ve hatta cadde bile belli. Sırf para için şehir değiştireceksek işimiz var.

Drogba'ya 1,5 yıl için 8-10 milyon dolar bütçe ayıran yönetim bir zahmet baskete de aynı ilgiyi göstersin.

Kim diyor Galatasaray Ankara'ya taşınacak diye :)

Kulübün tüzüğü bu kadar sert olmasaydı 10-15 sene önce kadın voleybolda Vakıfbank'la birleşiyorduk.Bizde diğer kulüplerdeki kadar yumuşak yürümüyor bu işler.Tüzüğü genel anlamda inceleyebilecek,kulübün geleceği için yorumlayabilecek yetkinlikte olmasam da bu birleşmelerin önünün tıkanmasından gayet memnunum ilk planda.

macvanın finaldeki rezil performansını bu para muabbetine bağlıyorum ve adama hak veriyorum. oyna oyna bi yere kadar yani. ben de gitsem partizana 3 ay param ödenmese yeter lan ben enayimiyim derim ve salarım kendimi.