Sponsorluk mu, Bu ?

Herkes olanların farkında, büyük payı alan takım düşünüldüğü gibi şampiyon oldu. Ahkâm kesmek gibi olmasın. Ama birşey yapmalıyız. Galatasaray'dan bahsediyoruz. Eli kolu bağlı duramayız, böyle birşeyin futbolda olduğunu düşünemiyorum bile. Tamam sponsoru gönderemeyiz, tamam yeni bir sponsor bulamayız. Ancak olanları izlemek ile yetinmemeliyiz. Yirmi beş milyonluk taraftarımız var. Herkesin protesto yapması mümkün değil tabi ki, 50 kişi, 500 kişi 5000 kişi sayımız fark etmez yeter ki birşeyler yapalım.
-Kulüp binasına yürüyelim
-ultrAslan bildiri yayımlasın
-Cafe Crown ürünleri almayalım
-Sitelerde kampanyalar düzenleyelim.
İçiniz rahat mı ? benim değil !!!
Neler yapılabilir; ne yapabiliriz ne yapamayız bunları düşünelim.
Ya da bir daha ki senede şampiyonluğun nasıl kaçtığını . Hocanın hatalarını vs. tartışalım.
 
Re: Sponsorlok mu, Bu ?

Yok onu sadece kendi istedılerınde yapıyolar galatasaray önemsiz :) murat hoca cok daha önemli ben varım böle organizasyona ama birileri biz basarılı felan oluruz alim allah murat hoca gider diye yapmazlar klüb organıze etmesı lazım derler

Klübe sen restini cek bakalım noluyo maclara gitme sponsor firmanın ürününü alma hersey GALATASARAY için degilmi 3 mac gitmeyın 3 hafta almayın ürünü 3 mac yapın eylemınızı bakalım kahle alınıyormuyuz alınmıyormuyuz ama yapmazlar neden ülkerın adamı cok sevdıklerı murat hoca takımın basında kalıcak kendı kendılerıne celıskıye düstüklerini bilmezler düstüklerı celişki bizde taraftarmı var iyi hocamı var derler sonra abdi ipekci dolacak derler murat hoca kalsın derler

Yazmıyım diyorum ama GALATASARAY sevigisi yazdırıyo ne yazıkkı neyse yine diyorum 2 kısıde olsak ben varım böle bir organizasyon varsa !!!
 
Re: Sponsorlok mu, Bu ?

OZAMAN ciddi organize olmak lazım floryaya gidip sesımızı duyurmak farz arkadaslar !!! 4kişi olduk bile
 
Takımı yalnız bırakmak değil ama bir şekilde "Ülker alma, aldırma!" olayını taraftarımıza yayabilsek süper olur. Anca o zaman istediğimizi alabiliriz.
 
Arkadaşlar belirttiğiniz gibi ana firma olan Ülker'in Fenerbahçe'yi, sponsoru oldğu diğer klüplerden ayırdığı çok açık ortada. Ama bunu yapmalarında herhangi bir haksızlık görmüyorum. Bu konu başlığı altında yazan arkadaşların yaşı hep genç, onun için hatırlamayabilirler. Ancak FB'nin son 10 yılda basketbola yaptığı yatırım ile Bizim aramızda çok fark var. Basketbola bakış açıları bugüne kadar çok farklı olup , biz daha çok yeni basketbola ısınmaya başlıyoruz. Ne zaman seyirci sayımız artar, ilgimiz artar, Ülker in karşısına güçlü bir şekilde gidebiliriz.
 
Ömer Bayraktar' Alıntı:
. Ne zaman seyirci sayımız artar, ilgimiz artar, Ülker in karşısına güçlü bir şekilde gidebiliriz.

Kesinlikle katılıyorum.Ülker çok güçlü bir firma, sponsorluk adı altında kullandığı paraları zaten az vergi vererek geri alıyor.Tabi bu arada kendi PR'ını yapmış oluyor.Galatasaraylı iş adamları ne yapıyor, hiçbirşey.Sadece atıp tutarlar ama kıllarını bile kıpırdatmazlar.Böyle olduğu sürece Fenerbahçe çok daha fazla büyüyecektir.Sponsor oluyor diye bir firma kulübü yönetemez.Taraftarın yapacağı şeyler de malesef kısıtlı , çünkü medya Fenerli olmuş, çıkmış.Yapılan protestoları Galatasaray lehine yorumlayıp yayınlar. Bu kadar iğrenç olmuş herşey.Siyaset ve medya değil artık aralarına sporu da katmışlar, pis bir ortam yaratmışlar.Bu ülkede kimse özgürce düşüncelerini ifade edemiyor, yukardakilerin çıkarlarına uymazsa susturuluyor.Birlikten kuvvet doğar, fazla taraftar farklı protesto yollarını denerse o kadar ses getirme olasılığı doğar.Çok çalışmak lazım tabi.Malesef bizim kulubümüz bu tur işlere hiç önem vermiyor.Herkes kendi çıkarını düşünerek hareket ediyor. Yani sırf burada yazmakla da olmaz tabi, eylem yapılmalı.
 
Fenerbahçenin ülkerle ya da ülkersiz yıllık bütçesi 20 milyon ytl e dayanmış hala nelerden bahsediyorsunuz.
Sanıyor musunuz şu an da Fenerbahçe Ülker den ayrıldığında başka sponsor bulamayacak aynı paralara.

Asıl sorun ? Biz neden Ülker ' e mecburuz olmalı.

Yönetim ilgisi
Plan program
Salon
Düşünce

gibi nedenler sayabilirim ama çoğu kişi aynı yerlerde takılmaya devam edicek.
 
Şu zamana kadar Ülker e mecburiyetimizin tek nedeni Sayın Canaydın ' ın basketbola önem vermeyişidir. Ama artık Adnan Polat la yeni bir sayfa açıyoruz. Umuyorumki Galatasaray her zaman olduğu gibi büyüklüğünü gösterecek ve bu sorunuda bizler yardımıyla aşacak. Bizim payımıza düşen burada protesto etmek değil kombine,forma vb. klübümüze yardımı olacak şeyler almaktır. Tamam protestoda var ama 2. planda olmalı .
 
Sevgili Murat,Fb Ülker'siz hiçbirşey yapamaz.Türkiye'de hiç bir şirket tek bir büyüğe sponsor olup milyon dolarlar vermez.Ülker bize ve bjk'a neden sponsor oluyor.Çok sevdiği içinmi.Ülker sahibinin hasta fb'li olduğunu hepimiz biliyoruz.Onlara kalsa zıkkım koklatmazlar ama gelicek tepkiden korkuyorlar.

Madem fb elini sallayınca milyon dolarlık sponsorlar buluyor neden futbol takımının forma reklamında Avea var.(Diğer büyüklerde olduğu gibi.)Türkiye gibi sağlıksız ülkelerde hiç bir firma tek başına sponsor olmaz.Olursa diğer şirketler gibi 3 takımada olur.

Burda tartışılması gereken Fb'nin aldığı aslan payıdır.Bu mutlaka masaya yatırılmalıdır.
 
Bu genç kardeşlerimin hırsını ve azmini,takım sevgisini gördükten sonra şunu söylemek istiyorum galatasaray'ın geleceği emin ellerde bu sene için çok büyük hedeflerimiz vardı kısmet olmadı ama arkada galatasaray 'ın haklarını sonuna kadar savunacak aslan gibi bir nesil var artık bize düşen bir kenara çekilip o genç aslanlara yolu açmak ve onların günün birinde bu kulübe yaşatacakları büyük başarıları ayakta alkışlamak düşüyor sakın kendinizi küçük görmeyin ben bu kulübe hizmet etmeye başladığımda yaşım 26 idi şimdi 35 sizde bu şerefli görevi layıkıyla yapabileceksiniz yeter ki kendinize inanın

Birde bu kulüpte görev istenmez size verilir gibi bir kural var siz onu kafanıza takmayın çıkın hakkınızı sonuna kadar savunun.

Sevgilerimle

M.DURAN
 
Bizim sponsorumuz bize değil anca kendine yararı var....GS bu sorunu çözmesse sonumuz iyi değil...ama şu kadarını söylüyorum ben ankarada oturuyorum eger eylem tipi bir şey yaparsanız benide çagırın...forumdan duyurun...gelmiyen adam değildir...
 
Fenerbahçe Ülker gelmeden de efsane kadrolar kurmuştu. Hatta Basketbol Ligimizin son 10-15 yılında ki en iyi ve en pahalı kadroyuda kurmuştur. (Abdul-rauf Zan Tabaklı kadro)
Avea demişsiniz. Avea nın klüplere verdiği paranın farklı olduğunu biliyor musunuz acaba?
Bazı gerçekleri görmek zor ama ne yazık ki görmek gerekiyor.
Ben neredeyse 10 senedir bu şubeyi takip ediyorum elimden geldiğince. Ne hallerden ne hallere geldik.
Yıllarca takım ismimizin önüne sponsor alalım mı dedik. Hatta ilk konuşulduğunda Vakıfbank düşünülüyordu. Ama taraftar yanımız istemiyor, mantığımız olacak mecbur diyordu.
Bugün se istesek de istemesekte Galatasaray XXX klübüyüz ve bu uzun yıllar bu şekilde gidecek. Çünkü insanların göz ardı ettiği bir şey var. Basketbolun kazandırdığı para. Sadece Türkiye değil Avrupa'da para kazandırmıyor şu an. Çoğu klüp prestij ve reklam için mücadele ediyor.
Aslında işin gerçek yanı NBA bile maddi olarak sıkıntı yaşıyor son zamanlarda.
Para=başarı ne yazık ki . Futbol değil ki bu 34 maç sonunda efsane şampiyonluklar kazanılsın.
Daha önce de dediğim gibi Fenerbahçe ülkerden alıyor 10 milyon kendisi kaynak sağlıyor 10 milyon.
Peki biz ?
Konuşmadım bu konuda hiç ama eğri oturup doğru konuşmak gerekiyor. Sen Cafe Crown dışında bir kuruş para aktarıyormusun bu şubeye de laf söyleme hakkı bekliyorsun.

Şube ne zaman dara düşse birileri şubeyi ele geçirmekten bahseder. Daha önce GSYIAD şimdi başkaları. Alıştım kendi adıma böyle müdahele çabalarına. Ne de olsa kimsenin umrunda değil amatörler bu klüpte.
İstediği kadar ülker oynatsın ipleri. Cemiyette rakıya zam geldiğinde görülen tepki kadar tepki gelmez klübün içinden. Böyle bir klübüz işte. Hele de futbolda şampiyon olmuşuz kim takar basketbolu kürekçileri.

Son sözüm..
Lanet olsun başarıyla gelen taraftar kitlesine.
 
Bu sene basarılı olunucak bu sene sampiyonda olunabılır ama bu emin olun takım basarısı olmıcak ülkerin 1 senelik göz boyaması olucak sonramı yine türkü yakılıcak !!!

Sessiz kalınsın birileri bişeyler bılıpde susuyo ama neyse hep kötü cocuk oluyoruz söleyince siz bu sene sevınıceksınız basarılı olduk diye ama ben üzülücem cünkü 10 senemizi elimizden alıcaklar bu ülkerden kurtulmadan bize huzur yok

Gözünüz boyanıcak final oynayınca belki sampiyon olunca ama bugun fülkerin nasıl sampiyon oldugunu söleyenler bızım sampiyonlugumuzu içine sindirebiliceklermi merak ediyorum neyse bu yazımı ben saklıcam birdaki sene sonu nasıp olurda yine burda olursak kimin haklı cıktıgını ögrenırız !!!!
 
Berkay Bindal' Alıntı:
Takımı yalnız bırakmak değil ama bir şekilde "Ülker alma, aldırma!" olayını taraftarımıza yayabilsek süper olur. Anca o zaman istediğimizi alabiliriz.
ülkere bende karşıyım ama onu alma bunu aldrıma diyerek yeni bir sponsor nasıl bulunur; adamlar başkasınada benim malıma almazsa neden geleyim sana derse ne deriz? bu iş karşılıklı çıkar ilişkisidir.
 
bir aralar vestel ile sözleşme imzalanacaktı, ama nedendir bilinmez olmadı .keşke öyle olsaydı :( ayrıca ülker i dehlemek o kadar kolay değil. adamların bu sene futbol takımımıza, arjantin liginden büyük bir futbolcu transfer edecekleri söyleniyor. yani ipler onların elinde tamamiyle...
 
Biz gençler elimizden gelen herşeyi yaparız. Artık bu noktadan sonra abilerimizin sazı eline alması lazım. Destek olması lazım Eyüp abi gibi. Yeter ki sesimizi bir yerlere duyuralım. Cafe Crown gitmese bile bütçeyi arttırmanın yolu vardır elbet...
 

Üst