• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Kaan Kural denen kişiliksiz şahsiyet bu saçma hücum faulu savunmak için yırtınıyor.Allah belanızı versin.Federasyonu ayrı bir dert, yayıncı kuruluş ayrı bir dert, yorumcusu ayrı bir dert.

telekom efes macı geldi gözümün önüne umarım sonu aynı olmaz

yanlız bu kadar olmaz ya, bu sezon bu kaçıncı maçtır arkadaş. çekirge bir sıçrar 2 sıçrar diyoruz ama hakikaten bu sezon bu kadar şans çok fazla.

Winnie the pooh gibiler bal akıyor her yerlerinden.Kaçıncı kez son topta kazanıyorlar.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mal telekom yaaa.Harbiden mal bunlar

Playofflarda İpekçi'ye bekliyoruz Obradovic'in Çocukları.. Satın aldığınız hakemlerle birlikte.

Maçın hakkı bumuydu tartışılır ama 21 sayıdan da maç vermeyeceksin!

Telekom kendi verdi maçı, ligden düşerler inşallah.

Bu kadar ballı takım görmedim ya sövsem ban yiycem. Bi kulüp her branşta mı bala sürünür her yerini.

Böyle savunma olmaz ama arkadaş. Biz yolumuza bakalım sıkıntı yapmaya gerek yok kazanırız maçlarımızı. Onlar bizi takip etsin

Kalite maç kazandırır.
Bogdanovic Giresun ve Telekom olmak üzere 2 maçı Fenere aldı. Hem de uzaydan attığı üçlüklerle.

Türk Telekom gerçekten kümeye düşmeyi hak ediyor iyi oldu ellerini kaldırmaya aciz takım maç kazanmasın arkadaş

1.9 saniyede en olmayacak adam yine Bogdanovic bos kaldi.Bu kadar kotu oynayip mac kazanan bir takim gormedim.Ama tabi bu bir yere kadar boyle gidecektir.Bir yerde patlayacaklardir.Ayrica Telekom icinde ayri bir parantez acmak istiyorum.Bu kadar kagit ustunde iyi takim kurup bi kadar kotu takim olmak gercekten inanilmaz.Ligden dusmesi kesinlesti diyebiliriz.

böyle şansın taaaaa !!!

Telekom dusmeyi hakediyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Topu Datome çıkarıyor. Bogdanovic'in alıp atacağı belli neden bu kadar uzaktan savujursunki. Son top 9 metreye çıksan ne olur?
Telekom da düşmeyi hakediyor gerçekten.

Bu üçlükler kurtaramayacak onları bu sene şampiyon biz olacağız

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak Bıyıktay koçsa ben Popovicim. Son saniye zaten top Bogdanovice gelicek Obradovic bile bu kadar kolay tasarlayamaz istese

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fark 20 oldugunda obradovic hakemlere sarmaya başladi . Bir teknik faul aldiktan sonra neredeyse hakemlerle ahbap iliskisine girdi ve daima fener lehine düdükler geldi ..
Mannis son iki serbest atışda birini atıp digerini kacirsa zaten 1 saniye var.. Bu kadar ballı bir takım olmaz arkadaş.

Telekom'un düşmesi belki bizde yarar özellikle Euroleague'e gidebilirsek iyi bir sponsorluk patlatabiliriz.

Geri