Spor Toto Süper Lig 1. Hafta : Galatasaray - Kasımpaşa

En büyük rakibimiz kendimiziz bu ligde Trabzon' Beşiktaş'ı Fenerbahçe'yi izledik en hazır takım biziz en iyi oynayan takımda biziz.Her maça takım ayırmaksızın ciddi biçimde laubali olmadan hazırlanıp 34 haftayıda aynı ciddiyetle bitirmemiz lazım.

İlk haftalar zordur kolay geçmez evimizde kazanıp startı verelim bu gece.

Paşa iyi takım kurdu biz çok daha iyiyiz oturmuş kadromuz var dediğim gibi hiç bir maçta şöyle yeneriz böyle yeneriz demektense motive olmuş olmamız gerek burda en büyük görev bizlerede düşüyor bence dünyada birçok örneği var bunun o yüzden KONSANTRASYON...
 
Kendimize biraz daha geldikden sonra sunları söyleyebilirim;Takım ligin en hazır takımı (Hazır olmamasına ragmen)Emre colak,Dany,Umut bulut bunlar formayı kolay kolay vermezler.

Aydın,Sercan gibi gecen sene gücsüz oyuncular baya kuvetlenmişler,Melonun iki haftası var ,hamit oynadıkca toparlıcak gibi, hersey güzel takım vede klüp adına.Kötü olan teksey ise saha zemini zemin daha oturmamıs ,bölük bölük bazı yerler kahverengi acilen sahanın düzelmesi lazım.
 
Zor ve güzel maç oldu Emre üstüne koymaya devam ediyor Aydın kendini aşmış Umut Elmander ikilisi iyi partner olacaklar gibi
Takım bir kaç haftaya daha iyi oturur ve Şampiyonlar Ligini yeniden sallar
 

Üst