Spor Toto Süper Lig 25. Hafta | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe

Beyefendi fbnin kadro kalitesinin bizden iyi olduğu kim söylüyor?
Uydurma.
Osayi formsuz,sene sonunda yok.
Djiku sakatlıktan yeni döndü.
Amrabat neredeyse her maç hata yapıyor.
Maximin kadroda yok.
İrfan Can formsuz.
Kadro kalitesi olarak Galatasaray daha iyiydi.
Bu maçı da kazanmak gerekiyordu.
bu saydigin oyuncularin hepsi bizim takimda ilk 11 oynar.

Kendini kandirmaya devam et

Sen bu futbolla her maça soru işaretiyle çıkarken ; rakibin her maça rakip satın alarak çıkacak ! Zorlu deplasmanların da var. E millet bunun evhamında haklı olarak. Bu işi burada bitirecektin !

Tam beklediğim gibi bir maç oldu. Zaten geçen sezonun ilk yarısındaki gibi bir maç beklediğimi yazmıştım. İki hoca da risk alamadı ve berabere bitti. Kriz bizim açımızdan da devam ediyor ama biraz olsun hafiflemiş oldu. Bu durum bize nefes alma fırsatı sağlar ve Avrupa'dan elendiğimiz için biraz daha şanslıyız. FB'nin de çok geçmeden eleneceğini ve demoralize olabileceğini düşünüyorum. Bizim takım çok demoralize olmadı bence çünkü gerek transfer konusunda sürekli çelişkili ifadeler veren Okan Hoca'nın gerekse de tüm transferleri Süper Lig'e göre yapıp Avrupa'ya yetişriremeyen yönetimin Avrupa diye bir dertlerinin olduğunu düşünmüyorum.

Maçtan devam edersek Ahmet Kutucu çok ağır olduğu için tek forvet olarak çıkması veya oynaması bizi çok kilitler. Defans bloğumuz canla başla oynadı tebrik etmek gerekir. Maçın sonlarında Okan Hoca Kaan'ı sol bek mevkine atınca ve Kaan da birkaç pozisyonda ağır kalınca korktum ama bir şekilde maçı tamamlamayı başardık.

FB'nin de işini kolay görmüyorum. Baskı altında olduklarında istedikleri penaltıları alamazlarsa puan kaybı yaşarlar. Kadroları da sıkıntılı. Şahsen oradan kimi alırsın deseler yedek kulübesine çok oyuncu alırım ama ilk 11'e kaleci, Kostic, belki bir stoperlerini alırım. İki sene önce olsaydı Tadic'i de alırdım. İlk 11 kaliteleri bize göre çok düşük.

Sallai de Barış Alper de çok çok kötüydü ve oyundan çıkmaları için illâ sakatlanmaları gerekiyor. Kulübede düzgün adam olmaması benim sorunum değil. Bilmem kaç milyon euro harcayıp kulübeniz boşsa, bu işten anlamıyorsunuz demektir. İşi bilmiyorsanız bilenlere bırakmak gerekiyor.

Futbol bilmeden Osayi Galatasaray’da ilk 11 oynar diyenler var.😂
Osayi sakatlıktan yeni döndü ve düzenli oynamıyor, seneye de Avrupa’da bir takıma gidiyor.
Frankowski varken Kaan oynamaz zaten.😂
Hem cahilsin hem yanlis bilgi veriyosun. Bu sana son cevabim olsun cünkü cidden bilgisiz birisin.
Osayi sakatliktan yeni cikmadi adamin en son sakatligi ekim ayindaydi. Anderlecht macinada ilk11 cikti.

Haksız çıkınca hemen son cevabım olsun deyip gitmeniz beni haklı çıkaran bir yorum olmuş.
Teşekkürler.😂
Bilgisiz dediğin kişinin Avrupa’da maç ve antrenman izlemediği şehir kalmadı.
Osayi Galatasaray’da ilk 11 oynar diyen biri ile futbol konuşmam.
Futbol öğren lütfen.
Bana da cevap verme.
Saygılarımla.

Maç sonu korner sayımız 0(sıfır).

Kendi evindeki derbiyi 1 korner bile kullanamadan bitirmek gerçekten büyük başarı. Büyük paralar ödeyip bilet alan, bu havada stada giden binlerce taraftardan, tv başındaki milyonlarca insandan utanın.