Spor Toto Türkiye Kupası 8'li Finalleri

Beşiktaş zorlansa da TED kolejliler'i geçti.

Ülkerspor FB-KSK maçının ilk yarısı 39-37 bitti. Ömer Onan tek başına ayakta tutuyor FB'yi, savunmaları yine berbat.

Ufuk Sarıca olay son periyota kalacakken haklı olsa da gereksiz bir teknik faul aldı.Takımından reaksiyon gelmedi nitekim.

BJK-Ülkerspor FB maçının ilk yarısı bitti. Beşiktaş inanılmaz sıradan ve aciz bir takım görünümünde. Erman Kunter'i tebrik ediyorum ancak bu kadar karaktersiz oynatılabilir bir ekip, saçma sapan top kayıpları bir yana ribaund özürlüsü rakiplerini bile ihya ettiler :)

BJK, Ülker'i en azından biraz yorabilseydi iyi olacaktı ama bu bile zor gözüküyor.

Eğer yanlış hesaplamadıysam FB Ülker hücum ribaundlarını çekip 8 sayı buldu. Önce Cemal Nalga ve Jerrels ve sonra da Erman Kunter maçı hediye etti.

Sezon oncesi oynanan 4'lu gruplar içerisinde Bizim grup nasıl bir eslesmeymis yahu. Ekim başındaki grup birinciliği macı su anda final macı oldu.

Eğer yanlış hesaplamadıysam FB Ülker hücum ribaundlarını çekip 8 sayı buldu. Önce Cemal Nalga ve Jerrels ve sonra da Erman Kunter maçı hediye etti.

Erman Hoca sene başında bizim koç olarak düşünülüyordu birde. Takıma kattığı hiçbir şey yok olumlu anlamda. Euroleague'nin şu anda top 16 da ki en kötü takımına sahip. Türkiye Kupası'nda havlu attılar. Ligte de pek iyi gitmiyorlar.En fazla yarı finalde eleneceklerini düşünüyorum. Allah korumuş bizi,verilmiş sadakamız varmış ki Erman Hoca şu anda başımızdaki koç değil...

Erman Hoca'yı hemen satmayın yahu, adamın imkanları bu kadar.
İmkanın yanında bir de rezalet yönetim var Beşiktaş'da.
Bizden daha kötü yani gerisini siz düşünün.
Yerli rotasyonda Tutku - Serhat hariç hayda değer hiç kimse yok, Tutku'da çok uzun sakatlık yaşadı.
Yani ciddi sıkıntılar çekti Erman Hoca tabi para sıkıntısı da malum, olan oyuncuları da motive edemiyor.
Bence sene başında sadece hırsına yenik düştü Beşiktaş'a giderken, sağlıklı bir şekilde düşünerek bu imzayı atmazdı.

Erman Kunter ile iyiki anlaşmamışız diyorum. Oyuncu seçimleri, değişiklikler, takım seri yerken almadığı molalar inanılmaz.

Saygılar.