Spor Yönetimi Sertifika Programı

Bilenleriniz vardır, yıllardır bu konuda lisans üstü eğitimi görmeyi ve kariyerimi bu konuda yapmayı kafama koymuşumdur. Ülkemizde BESYO'larda az da olsa mevcut bu eğitim opsiyonu. Şimdi de Kadir Has Üniversitesi'nde sertifika programı olarak başlayacak.

http://www.khas.edu.tr/hukuk/SHAUMSpor.htm

Benden başka meraklısı varsa duyurulur :)

Gözden kaçmaması gerken önemli bir konu. Keşke imkan olsada katılabilsek. Gerçi Türkiye böyle eğitimlere alışık değil,herkes doğru bilgiği çoğu yanlışlarla birşeyler yapmaya çalışıyor. Öncelikle bizim yönetimiz baştan aşağıya böyle bir eğitime göndermek lazım.

Myalcin' Alıntı:
Benim üniversitem,yaparız bir güzellik sana :)

Eski Kadir Haslılardan kimler kaldı tabii :)

Program bu haftasonu başlıyor, kayıtlar bu hafta son yani. Araştırdıkça Türk sporu için insan üzülüyor, bu programda görev aldığım için bir çok telefon görüşmesinde bulundum bugün. 40'tan fazla federasyonun ofisini aradım bir bilgi için, bırakın profesyonel bir kurum olanları, yarı profesyonel bir kurum imajı bırakan bile olmadı denecek kadar az. Federasyonları bu "profesyonellikte" yönetilirken bizim gidip olimpiyatlarda madalyalar beklememiz zaten hayalmiş. Kime sorulsa en önemli 5-6 spor arasında sayılacak bir sporun federasyonunun en önemli profesyonel yöneticisinin bilgisayarı olmadığını öğrendim bugün, zaten e-maili olanlarının çoğu da federasyon üzerinden değil, mynet, hotmail gibi mail serverları üzerinden e-maile sahipler. :?