mehmettuncer' Alıntı:ntv yi ve kaan kural ı murat murathanoğlunu osman sakallıoğlu gibi tarafsız doğruları konuşan yorumcular istiyoruz
Osman Sakallıoğlu gibi tarafsızlık nasıl birşey oluyor ??
mehmettuncer' Alıntı:ntv yi ve kaan kural ı murat murathanoğlunu osman sakallıoğlu gibi tarafsız doğruları konuşan yorumcular istiyoruz
pabucumun kralı desek daha iyi olur aslında bizim bu adamı kale bile almamamız gerektigini düşünüyom ama herkesin sabrını zorluyo benceMustafa Yanar' Alıntı:Gerizekalının başkanı bir kişiliksiz
ya tamam üstüme gelmeyi n kaan kural yeterAykun Alan' Alıntı:mehmettuncer' Alıntı:ntv yi ve kaan kural ı murat murathanoğlunu osman sakallıoğlu gibi tarafsız doğruları konuşan yorumcular istiyoruz
Osman Sakallıoğlu ve tarafsızlık
Onur BALCI' Alıntı:Maçı, Telekom TV ya da Anti GS TV'de anlatmıyorsun. İnsanların ceplerinden aldığın parayla yayınlanan bir kanalda yapıyorsun yorumculuğunu. Tarafsızsın sen. Kaldı ki, bu maçı o kanaldan izleyenlerin % 50'sinden fazlası Galatasaraylı... Yorumculuk yapıyorsan, bunları düşüneceksin. Ne Galatasaraylı olacaksın, ne de Telekom'lu; ne Fenerbahçeli olacaksın, ne de Beşiktaşlı. Tarafsızsın sen.
GS tv Doğan medyanın,Fb tv ise tam olarak onların elinde değil.Yani D smart'ın elinde bu kanalı Digitürk'e dahil etme hakkı.Çok zor bu bakımdan.Hakan Demircan' Alıntı:Bide diguturkte GS TV yok aradım soyledım mail attım olmadı,oysa FB TV var burda GS lıların bırlıkte dıgıturke ortak hareket etmemız lazım aynı gun dıguturke 3000 gs lı arasa yada mail atsa bakın neler oluyo.BURDA SİTE YONETICILERINDEN ORTAK HAREKET ICIN BI BASLIK ALTINDA BIZI TOPLAMASINI RICA EDIYORUM.