Spormax ve Yorumcusu Çetin Yılmaz ?

Maçı, Telekom TV ya da Anti GS TV'de anlatmıyorsun. İnsanların ceplerinden aldığın parayla yayınlanan bir kanalda yapıyorsun yorumculuğunu. Tarafsızsın sen. Kaldı ki, bu maçı o kanaldan izleyenlerin % 50'sinden fazlası Galatasaraylı... Yorumculuk yapıyorsan, bunları düşüneceksin. Ne Galatasaraylı olacaksın, ne de Telekom'lu; ne Fenerbahçeli olacaksın, ne de Beşiktaşlı. Tarafsızsın sen.

Ben de ilk günden beri sinir oluyorum. Özellikle Fener - gs maçında bu hat safhaya ulaşmıştı. Tam farkı açıyoruz merak etmeyin fark kapanır diyor. FB bi basket atınca da ben demiştim açılmaz bu fark derken bizimkiler yine atıyor sus pus kalıyor öyle. Fenere basket atmamızdan çok bunun sus pus kalmasına sevinmiştim. Bugün de aynen öyle. Hakemler aleyhimize hata yaparsa hiç bişey demiyor. Bizim lehimize yaparsa bi ton konuşuyor.

Eğer bi protesto olursa ben de elimden geleni yaparım.

bu adamın yorumları bıle ınsanı germeye yetiyo.wrightı öve öve bitiremez bizim oyuncUlara övgu yok SENİ İSTEMIYORUZ CETIN YILMAZ

Onur BALCI' Alıntı:
Maçı, Telekom TV ya da Anti GS TV'de anlatmıyorsun. İnsanların ceplerinden aldığın parayla yayınlanan bir kanalda yapıyorsun yorumculuğunu. Tarafsızsın sen. Kaldı ki, bu maçı o kanaldan izleyenlerin % 50'sinden fazlası Galatasaraylı... Yorumculuk yapıyorsan, bunları düşüneceksin. Ne Galatasaraylı olacaksın, ne de Telekom'lu; ne Fenerbahçeli olacaksın, ne de Beşiktaşlı. Tarafsızsın sen.

.

ya kardeşim bence izlemeyin boşverin ya......tbf nin sitesinden takip edin..

bunların alayı böyle hersene aynı dert....trt alsa keşke.

bestesi bile hazır aslında...

Bundan sonraki ilk maçta söyleyebiliriz

................... git
................... git
....................git nejat sayman

Çetin Yılmaz'ı bakınız kimler beğeniyor: http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyare ... 0&kID=4541

Yayıncı kuruluşun bu işi hakkını vererek yapmadığı sarih.

Maçları anlatan spikerleri dinleyin, hangisi sizi heyecanlandırıyor? Daha geçen sene GS TV'de muhabirlik yapan arkadaşımızı spiker yapmışlar. Mustafa İyi deseniz, ancak buz pateni, yahut aletli jimnastik anlatabilir!.. Melih Gümüşbıçak, Karamehmet'in kadrolu personeli olmuş, her yerde eli var. Bir bakıyorsunuz futbol maçı anlatıyor, bir bakıyorsunuz basketbol, yetmiyor motor sporları!..

Maçta müthiş bir smaç oluyor, sanki sıradan bir pas verilmiş gibi anlatıyorlar. Yorumcularla diyaloglar sıkıcı. Pozisyonlara tepkileri zayıf. Maçı yaşayamıyorlar, seyirciye enerji veremiyorlar.

Yalnızca Nejat Sayman'ı olumlu buluyorum. Olabildiğince tarafsız, pozisyonları iyi süzüyor, sıkıcı yorumlar yapmıyor ve ses tonu uyku getirmiyor. Önemli maçları Çetin Yılmaz'ın değil, Nejat Sayman'ın yorumlamasını oldukça müspet bulurum.

Adam fenerli zate ama buyuk basketbol dehası! (gecen sene beykozu dusurdu ama olsun) Düşünun macın bıtımıne 4 dakıka var fark 30 dan 24 e ındı dıye fark eridi dedi,ama kanlarında var matamatıik aritmetik hesaplarında tuttugu takımda 9mu 14 mu derken bırbırıne gırdi.Digiturk bize İhsan Bayulkenı arattınya sanada helal olsun.Bide diguturkte GS TV yok aradım soyledım mail attım olmadı,oysa FB TV var burda GS lıların bırlıkte dıgıturke ortak hareket etmemız lazım aynı gun dıguturke 3000 gs lı arasa yada mail atsa bakın neler oluyo.BURDA SİTE YONETICILERINDEN ORTAK HAREKET ICIN BI BASLIK ALTINDA BIZI TOPLAMASINI RICA EDIYORUM.

Hakan Demircan' Alıntı:
Bide diguturkte GS TV yok aradım soyledım mail attım olmadı,oysa FB TV var burda GS lıların bırlıkte dıgıturke ortak hareket etmemız lazım aynı gun dıguturke 3000 gs lı arasa yada mail atsa bakın neler oluyo.BURDA SİTE YONETICILERINDEN ORTAK HAREKET ICIN BI BASLIK ALTINDA BIZI TOPLAMASINI RICA EDIYORUM.
GS tv Doğan medyanın,Fb tv ise tam olarak onların elinde değil.Yani D smart'ın elinde bu kanalı Digitürk'e dahil etme hakkı.Çok zor bu bakımdan.