SSL 11. Hafta | Trabzonspor - Galatasaray

Merve Durgut' Alıntı:
Gol atınca Servet diye bağıranlar , maç öncesi tribüne çağıranlar !
Bir daha ki maçta da bekliyoruz !!

Haftayada bağırırlar Servet diye...
Ne bekliyoruzki taraftardan...
Yönetim korkar taraftarın %99 u görmez olanları...
Neymiş be bu Servet...
Adam tek başına devlet...

Servet'in babası burada mı ?

Sinirden elim ayağım titriyor. ! Bu adam hoca moca sabote etmemiş su katılmamış oyun bilmeyen bir adamdır bu.

servet, geçen hafta gol attığında "çetin " diye anons yapıldı, bütün stad " serveeeet " diye bağırdı.. çünkü galatasaray taraftarı odundu.. Aynı Servet iki hafta önce " bana güvenilen yerde başarılı olurum " demişti.. Aynı Servet sene başında " bu sene Frank'ın son şansı " demişti.. Bu gece Servet sıvadı.. Yarın artık asıp kesersiniz.. Hoca gitti, puan farkı 10.. Lig bitti.. Bugüne kadar Servet , Mustafa Sarp gibilerin eteğinde dolaşanlar konuşsunlar şimdi.. Adnan Polat dönemi, Galatasaray tarihinin en kötü dönemidir.. Galatasaraylılık duruşunun bu kadar ayaklar altında olduğu bir zaman dilimi olmamıştır.

Elano ve Misimoviç değişiklikleri doğruydu.Çünkü ikiside hiç birşey yapmadı..Cana niye çıktı orası muamma..Ayrıca bana güvenirseniz ben iyi oynarım diyen adam için boğazına bizim kulübe verdiğimiz paralardan ufak bir kısım bile giriyorsa ben helal etmiyorum..Mustafayı bile anlarım yetenek yok en azından koşuyor bir reaksiyon veriyor..Servet gol yedirmiş sorun yok adamda..Baros ve Ardasız olmayacak bu iş..Şampiyonluk için umut var ama ilk devrenin sonuna kadar mağlup olmamız lazım...Pino içinde her yerden vuruyor biraz pas düşünse..

Sühan Cem' Alıntı:
bu arada sezonun heba olduğuna katılmıyorum. Ne zaman 11. hafta sezon biter oldu bu ülkede? 2004 de BJK 14 puan farkla liderdi ligi 3. bitirdi. Ki şimdi birbirini kıracak daha çok rakip var.

7 yılda derenin altından çok sular aktı...

Ne federasyon ne de anadolu takımları o günküler gibi aciz değil ;)

Ve çok kötü yönetilen bir futbol takımı ve korkak futbol oynatmaya zemin hazırlayan bir Hagi var. Böyle efsane hücum oyuncusu nasıl olurda böyle çok geride oynatır takımını aklım almıyor?

Bir de bu Cana'da ne var arkadaş.. Verem mi, vebalı mı, aids mi, frengi mi.. Ne diye ilk kement hep ona atılıyor.. Mustafa Sarp varken Cana'nın çıkmasında art niyet arıyorum. O çıktıktan sonra orta saha çöktü gitti.. Rijkaard zamanında da böyleydi.. İlk kement hep Cana'ya.. Tabii bu kadar mücadele etmeyen adamın arasında göze batıyor, o yüzden alıyorlardır hemen..

Servet hatalıdır,Servet'e çok sinir olduk hepsine tamam,aynı düşünüyorum sizlerle.

Ama koskoca Galatasaray'da afedersiniz herşeyin içine eden tek kişi Servet mi ? Koskoca kulüpte bir kişimi herşeyi mahfediyor ? Bir zamanlar Rijkaard'a ateş püskürüyorduk tamam haklıydık ama demek istediğim başarısızlığa genel olarak baktığımızda bireyleri suçlamak anlamsız ve birşeyi değiştirmez,Rijkaard'ı gönderdik herşey güzel mi oldu ? Tamam Servet'te gönderilir hiç sorun değil ama herşey yine aynı olacak.

Birşeylerin gerçekten değişmesini istiyorsak köklü değişiklikler yapılması lazım,oda tamamen yönetim konusunda bir değişiklik.

Şu sözümün her zaman arkasında olacağım mevcut yönetim başta olduğu sürece yapılan hamleler ne kadar mantıklı,doğru olsada hiçbirşey değişmeyecek.Galatasaray'da moda oldu başarısızlıklarda bireylere faturayı kesmek aynı şekilde devam edin bakalım ne kadar yol katedebileceksiniz.

Sinirimi biraz olsun azaltan tek şey hatayı Servet'in yapması !
Gerekirse bir iki maç daha yenilelim hataları servet yapıp takımdan kesilene kadar, ben razıyım..
Bir kere daha içim rahat geçen hafta atılan gole sevinmediğim , çetin diye bağrıldığında ıslıkladığım için , bana garip garip bakanlarında içi rahat mı acaba ?

Hagi cidden çok enteresan oyuncu değişiklikleri yaptı.

Barış girerken çıkan isim Elano olmalıydı,Kewell girerken çıkan isim gene Elano olmalıydı,Emre girerken gene Elano olmalıydı.Çünkü 50 den sonra adamın yüzünün rengi gidiyor...

Ayrıca Kewell geldiği günden bu yana en absürt 30 dk oynadı.

Pino senden özür dilerim. En azından köpek gibi koştun sahada her yere bastın bütün defansla uğraştın. Teşekkür ederim herşey için. Alcağın para için ölümüne oynuyorsun. Gerçekten çok teşekkürler artık sahada yürek koyacağına dair hiç şüphem yok bu yüzden artık yerin bende farklıdır

Demek ki sorun Rijkaardda değilmiş! Bu takım ben yetersizim diye bagırıyor arkadaş. Koskoca Galatasarayın kaderi nasıl Mustafa Sarp - Barış orta sahası olur? İstediğiniz antrenörü getirin. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Eren Aydın' Alıntı:
Servet'e niye bu kadar tepki gösteriyoruz ki? Maçta bilerek oynamamak hata yapmaktan daha büyük bir suç olmalı bence.

Eren geçen hafta gol attı. Gol atsanda Puyol gibi olsanda git dedik. Çünkü hoca kavgasına armasını satıyordu.
Keza Mustafa adamın adını 90 dakikada maksimum 4-5 kez duyarsın.
Oynamaz durur izler.
Ama hocaya bile görünmediği için ( top almıyor vs görünen hatada olmuyor demekki) oda değiştirmez. Defalarca top kesen Cana çıkar. takımda 2 yetenek yoksunu varken. 3. de gelir.

Galatasaray´ın olduğu yerde her zaman umut vardır. Ama bu tip oyuncular klübümüzde barındığı sürece bize rahat yok !
76 numara lütfen dönüşte samandıraya git, gelme Florya´ya lütfen !