• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

SSL 13. Hafta | Kayserispor-Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Umut Öncel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:42
Batdal atacak 1 tane.

Ya yeter sol taraf koridor oldu.

İnsua gir artık.

Resmen bir golümüz daha verilmedi. Adnan Polat hiç lobi bırakmadın.ç seni sevgiyle anıyorum gene.

Edit: Bir penaltımız verilmedi diyecektim.

Hakan Balta göğüs stopu yapmayı öğrenmiş.

Elano çıktı Aydın girdi. Ben birşey demiyorum artık.

Hagi gel gol at bize diyor resmen.

Dakika 90 artı 2, duran top kazanmışız, Aydın'ın açtığı ortaya bak. PES YA PES!

tebrikler. lig üçüncüsünden deplasmanda puan aldık. son saniyelerdeki serbest vuruşu paslaşarak kullanan emre çolak ve aydın'ın da özel rehabilitasyondan geçmesini öneriyorum. :)

Belki onurunuz sızlar maçı kazanırsınız dedim ama ne arar ki sizde. son 6 maç 1 galibiyet... harbi daha yorum yok.

Ayakta duramayan adam Kewell...Bu oyuncuyu oynatan da o kadar suclu.Boyle bir sey var mi ya!

Kazanmalıydık bu kadar pozisyona girmişken

İyi oynadık,kayseri deplasmanı zor deplasman kabul ama bizim puan kaybına tahammülümüz yoktu.Bu maçta beraberlik bence kötü.İlk 3 çok zor artık.

Maçtan önce demiştim. Gol atarsak kazanırız yoksa berabere biter diye:9 GS gol atamıyor. Hagi efendi gene de Batdal ile başlamıyor maça.

Bu Mehmet Batdal hep diyorum yeni Ibrahimovic diye..Bu adamd israr edilmeli...Mehmet Batdal arkasinda Elano,Sagda Pino seklinde olmaliyiz su berbat sezonda.

Şu BJK maçı gelsin bakalım bi !

Emre Çolak>Pino
Aydın>Elano

Hagi nin yaptığı şu iki oyuncu değişikliğide çok saçmaydı.

Geri