SSL 15.Hafta | Trabzonspor 0 - Galatasaray 3

Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Trabzon'un hücum opsiyonları çok fazla değil, Colman'ı kilitlediğimiz takdirde fişi çekmiş oluruz. Burak zaten Ujfalusi ve Semih arasında kaybolacaktır, her ikisi de Burak'a geniş alanda top vermeyecektir. Ne kadar kendimize yorgunuz diyorsak, Trabzon daha da yorgun hem de biz onlardan çok daha moralliyiz.

Eboue çok formda, Kazım bugün etkili olursa sol kanatlarını çökertebiliriz. Ayrıca Celustka oynamayacakmış büyük ihtimalle akşam.

0-2 net bir galibiyet bekliyorum.

2.yarı gol olmassa helal olsun.......
 
Bu Trabzonlular neyin kafasını yaşıyorlar acaba..

Baros'a attıkları su şişeşi kendi kalecileri Tolga'nın yüzünde patladı,şaka gibi.
 
Selçuk 1 gol 1 asist çok güzel oldu.

Maçtan önce tahmin ettiğim gibi bir maç oldu hücümda biz etkili olduk orta sahamızda baskın çıktı .

Takım iki maçtır çok iyi oynuyor, çok güzel puanlar aldık, inanılmaz iyi pas yapıyoruz, Eboue form tuttuğundan beri hücumda çoğalma problemimiz baya bir azaldı.

Bunun haricinde Kazım kıpırdamaya başladı, Emre Çolak bize rotasyon rahatlığı sağladı , 5 yıldır ilk defa kahvemi içe içe maç izledim kafam, gönlüm rahat şekilde 2 az 3 olsun 4 olsun diye diye , Allah razı olsun bunu sağlayanlardan başta Fatih Terim olmak üzere ...
 
benim için en güzel hareket Selçuk ve Ceyhun'un gollerden sonra sevinçlerini içlerinde yaşayıp açığa vurmamalarıydı. İşte gerçek Galatasaray sporcusu. Tebrikler tüm ekibe.
 
Selçuk'tan sonra Ceyhun da attı,çok ağır oldu. :)
Pas istatistiği son gösterildiğinde 501'e 250'ydi.Adamların iki katından fazla pas yaptık muhtemelen.Trabzon deplasmanında olduğumuz düşünülünce akıl alır gibi değil.
Çarşamba-Pazar iki derbi oynayıp ikisinde de tarihi farkı kaçırdık.Bugün atmak istemedik daha doğrusu.Top hep bizde olsa da futbol 2-0'ken gol atmamayı tercih edeceğiniz bir oyun değil.Eboue'ye çarpan top kaleye giderken bunu anlamışızdır herhalde.
Mükemmel bir hafta oldu.Sezon başında iyi niyetliydik ama üretken değildik,oturmamıştık.En doğru zamanda taşları yerine oturtup mükemmel bir hafta geçirdik.Hocama ve takıma teşekkürler.
 

Üst