• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

SSL 16. Hafta | Galatasaray SK - Gençlerbirliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:34
Onur Yavuz' Alıntı:
İki yıldır pek uğramıyordu buralara, "forumda dile getirdiğini görsem alırdım abi" mazeretini öne süremez. Halleder herhalde Beypazarı maçında. : )

Onur, fazla koltuğun var mı? :) Bir tane fazladan getirseydin.

Kurtuluş, Beşiktaş maçında koltuk almak isteyenlere çıkışta güvenlik engel oldu. Bu maçta da benzer bir durum yaşanacağını düşünerek koltuk almadan çıkışa yöneldik. Kapıda güvenlik olmadığını görünce hızlıca tekrar tribüne çıkıp Uğur´un kırdığı (insan biraz özenli kırar!) iki koltuğu aldık Onur Uncu´yla.

Bilsem ki sorun olmayacak birden fazla koltuk alırdım.

Onur abi ile Kurtuluş abinin bu konuşmalarını duyunca koltuklarımın fotoğrafını tekrar koymak istedim, benden en az 20 kişi istedi koltuklarımın tekini, yok hayır ilerde kıymete bineceğini biliyordum da bu kadar kısa sürede olmasına şaşırdım :) .

oif3v7.jpg

Sarı koltuğun numarasına dikkat özenle seçilmiştir :) .

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Onur abi ile Kurtuluş abinin bu konuşmalarını duyunca koltuklarımın fotoğrafını tekrar koymak istedim, benden en az 20 kişi istedi koltuklarımın tekini, yok hayır ilerde kıymete bineceğini biliyordum da bu kadar kısa sürede olmasına şaşırdım :) .

oif3v7.jpg

Sarı koltuğun numarasına dikkat özenle seçilmiştir :) .

Her gün gittigidiyor'a bakıyorum var mı diye. Ama Şamil Samsun doğumlu olmama rağmen 55 numara bilmiyorum, değeri biraz düşer gibi sanki...

Bir de temizlesene yahu şunları, bari ondan sonra fotoğrafını koy :)

Abi o fotoğrafı sıcağı sıcağına çektim şimdi tertemiz odamın başköşesinde duruyor ama temizlesem bile yıpranmış Sami Yen gibi.

Geri