SSL 24.HAFTA | Galatasaray SK - Antalyaspor

Bence takım çok kötü oynamadı. Mücadele etti savaştı. Semih-Ujfa tandeminin bozulması geriden top çıkmasını sekteye uğrattı zemin de buna çanak tutunca olanlar oldu. Ben Engin BAYTAR'a katılıyorum. Hakemler karşıyakanın sahasında bizim sahamızdaki kadar cesur değiller. Arenaya çıkınca kendilerini gladyatör olarak mı görüyor bu adamlar anlamadım. Selçuk'a yapılan hareket net penaltı. Baroş atıldıktan sonra Sabrinin ortasında Musa NİZAM'ın vücudundan seken top eline çarpıyor 2 hafta önce aynı pozisyon üstelik yerdeki Eren GÜNGÖR'ün eline çarpıyor tabi Fenerin lehine olunca tereddütsüz beyaz nokta gösteriliyor.
 
Bütün suçu İlker Meral ve Baros'a atmak sadece gerçekleri örter. Ciddi anlamda düşüş yaşamaktayız. Bütün yaratıcılık kısmı genel olarak Selçuk'a kaldığı için rakiplerin de iyice önlem almasıyla 2 maçtır yokları oynuyor. Elmander de düşüş söz konusu, adam Ankaragücü maçında bile 90 dakika oynadı ve posası çıkacak bu gidişle yakında.. Sol taraf doğru düzgün işlemiyor, Hakan Balta kıpırdanır gibi olmuştu ama iyice kötü gitmeye başladı o da.. Sağ açıkta oynayacak oyuncumuz yok, Emre'nin asıl yeri sol taraf zaten. Hiç değilse Emre'yi sol tarafta oynatıp bi tarafın işlemesini sağlamamız lazım. Riera ile olacak iş değil, Yiğit yada Mertan'a güvenmek lazım. En azından bu opsiyonu denemek lazım... Kaç maçtır istikrarlı olarak Semih dışında ayakta kalan kimse yok şu puan kaybı döneminde, gerçekten çok kritik müdahaleler yapıyor sağolsun o da. Her gün biraz daha büyüyor, nazar değmesin..

Büyük takımlar içinde evinde bu kadar kolay kırmızı kart yiyen var mı gerçekten çok merak ediyorum. Emre'nin ettiği küfürlerden kitap yazılır, bizim oyuncumuz bi küfür eder hareket yapar direk oyundan atılır. Yazık gerçekten...

Son olarak da, bu alternatifsiz kadroyla Fatih Terim'e Allah sabır versin. Bu sezon şampiyonluk gelmesse bunun en büyük sorumlusu ayakta uyuyan yönetimdir..
 

Üst