SSL 24.HAFTA | Galatasaray SK - Antalyaspor

01.02.2012
20:30
ALİ SAMİ YEN SK TÜRK TELEKOM ARENA

Yeniden ayaklanma için güzel bir fırsat. Umarım kaza yaşamayıp zirvedeki yerimizi koruruz. Takıma başarılar şimdiden..
 
Yaz 3 puanı haneye.Tamam 2.yarı tablosuna baktığımızda Es Es ve Bursa deplasmanlarına puan kaybı yazdık takım bizi yanıltmadı.Bu maça da 3 yazdık aman yanıltmayın.Sürprize imkan tanımadan umarım kazanırız.Baros'ta döner büyük ihtimal o yüzden puan kaybetceğimizi düşünmüyorum.
 
Sahaya çıkmadan önce hiçbir zaman galip belli değildir. (Şikeyi bilmeyen olağan düşünce.) :) Ama bu sene, özellikle sahamızdaki maçlarda bu durumu değiştirdik.

Hiçbir tereddütüm yok galibiyete dair. Tek bilmediğim; maçın sonucu.

Tabii ki dört dörtlük değiliz. Eksiklerimiz var her türlü. Umarım şaşırmam.
 
Mehmet özdilek,Antalyayı nedense bize karşı oynarken aşırı motive ediyor,Necatide ayrıyetten gaza geliyor bizim maçlarda,temkinli olmakta yarar var,yeniden güzel bir başlangıç için ise tam maçı....
 
ultrAslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay'ın son açıklamasından sonra maçtaki atmosferi merak ediyorum. Taraftar zaten genel anlamda gergin. Son haftalarda puan kayıplarına, oyuncu kayıpları (sakat+transfer) ve istenilen transferlerin yapılamaması da eklenince İstanbul'un havasına paralel bir tribün hali olacaktır maç esnasında..

Tam desteği alacaklar yine aslanlar gibi mücadele eden takımımız ve hocamız olacaktır muhtemelen.
 
Antalya'nın sağ beki o kadar aksıyor ki, Riera yerine düzgün bir kanat oyuncumuz olsa o kanattan banko en az 1 gol atmıştık ilk yarıda.

Pozisyon penaltıydı, hatta Selçuk'a verilmeyen penaltı da var.

Elmander'in o hareketi çok gereksizdi. Kaçınması gerekiyor...
 
Baros ne kadar sorumsuz bi adamsın sen!2 dakika önce atılmalıydı aslında.Resmen beni atın dedi.
Baltada kendini gösteriyor her zamanki gibi.Ne pas atabiliyor,ne orta yapabiliyor nede bindirme yapıyor.Defansı evlere şenlik.Çağlara şans verilmeli artık.Bundan kötü olamaz.
Yönetimde kına yaksın.Transfere gerek yokmuş!
 
maalesef 1-1 bitti maç...

fener maçı ile başlayan inanılmaz yükseliş,Ebouenin gidişi,Baros'un sakatlığı ve gerekli takviyelerin olmaması nedeniyle 2-3 haftadır sekteye uğruyor,bir an önce toparlanmalıyız,kötü oldu bu beraberlik...
 
Tamam kötü futbol ama o hakemin yatacak yeri yok inanılmazdı 2 net penaltının yanı sıra onlara verilmeyen ne kartlar vardı mal etti maçı mal .
 
Takımda gözle görülür bir düşüş var. Bir de sinirlilik durumu çıktı ortaya ki maç kazanamadıkça artmaya devam edecektir.Sezon başında beri çok olgun bir havada olan Fatih Terim' de bile var bu hararet. Baros hakeme ne dedi bilemiyoruz ama zaten omuz atmıştı hakeme bir önceki pozisyonda. Oyuncularımızın eller sürekli havada hep itiraz ediyoruz. Yakışmıyor.

Sürekli hakeme laf atıp diğerlerine benzemeyelim. Herşeye ağlayan bir dediği bir dediğini tutmayan ve ne yağacağını şaşırmış güzel bir Fenerbahçe camiası örneği var önümüzde.

Kar olmasaydı bu maçı rahat kazanırdık ama amacı top oynamak olmayan Antalya gibi takımların işine geliyor bu havalar. Puan kaybı önemli değil ama takımdaki düşüşün önüne geçmek lazım.

Saygılar.
 
Takımın formunda gözle görülür bir düşüş var.Son haftalarda yaşadığımız puan kayıpları da kalp kırdı işin doğrusu ancak hakemlerinde nasıl maç yönettikleri ortada.Geçen sezon takım kötü gittiği için fazla dile getirmiyorduk ancak 1.5 seneyi geçti ve bu süre içinde takımımız maç içinde doğranıyor resmen.Bunun yanında hava koşulları bizi dışarıda etkilediği gibi ne yazık ki evimizde de etkiledi bu maçta.Şike operasyonu süreci de komedi halinde sürüyor.Bu süreç tamamlansa da artık herkes bir şekilde önünü görebilse.Küme mi düşecekler, eksi puan mı verilecek yoksa koyun gibi oturmaya devam edip UEFA ya da FIFA'nın olaya el atmasını bekleyip ceza mı yiyeceğiz.Belli olsun artık.Bizde ona göre gelecek hakkında konuşalım.Futboldan soğuttular resmen. :(
 

Üst