SSL 8. Hafta | Galatasaray-Gaziantepspor

Eğer yönetim harekete geçmezse kaybedilen sadece 3 puan olmayıp,koca bir sezon gidecek...

Her geçen hafta daha da kansızlaşıyorlar çünkü...
 
culio yu hemen bu hafta geri istesek orduspora ayıp etmiş olurmuyuz..ve üzerine riera ve bir miktar para önersek hakaret kabul ederler mi?
 
Eyyamcı haysiyetsizler, size diyecek laf bulamıyorum. Kendinizi bırakın çoluğunuzun çocuğunuzun boğazından geçen lokmaları da mı düşünmüyorsunuz ? Evinize nasıl hangi yüzle gideceksiniz ? İşini iyi yapan bir erkek, bir baba olarak ama işin içeriğini konuşursak neyi iyi yaptığınız belli. Kim sizi bu maçta görevlendirdiyse verdikleri görevi çok iyi yaptınız. Ayıp ya ayıp, ağız dolusu sabaha kadar sövmek istiyorum size..
 
Liginizin de hakeminizin de allah belasını versin.Resmen satılmış köpek bunlar.Bir takımın kaderiyle bu kadar oynanır mı,delirme noktasındayım.İnsanı futboldan soğutuyor şerefsizler.
 
Ben hakeme birşey söylemem gerek te duymuyorum artık.. boşyere yazıcam sinirimi klavyeden harflerden çıkarıp burada kusacam..

Benim yönetimimden ses çıkmıyor yumruğunu masaya vuran napıyorsunuz beyler kendinize gelin dşyen bir yöneticim yok..Demek ki hallerinden memnunlar..ozaman sinir krizi geçirmenin de lüzumu yok..Bakalım Ali Dürüstü merak ediyorum ben..Yine Hakem kardeşlerimizin samimiyetine güveniyoruz herkes hata yapabilir dikkatli olmaları lazım gibi ortam lafları söylemeye devam mı edecek..
 
Kırmızılardan tut, tüm kararlar, hele o yardımcı yokmu kırmızı kart kırmızı kart diye bağıran, elime geçirsem öldürürüm...
Başkanımız eğer başkanlık yapacaksa bu hafta yapacak bu adamlardan birine düdüğü astıracak diğerinide bayrağın üstüne .....
 
Öne geçtiğimiz maçı verdik,kalecimiz çok sıkıntılı ,hakemler felaket.
Servetin pozisyonunda hakem nasıl olduda gol pozisyonu değerlendirmesi yaptı anlamadım,Sabri ikinci sarıyı bağıra bağıra istedi,çok basit sarı kartlar çıkıyo artık anlamak mümkün değil.
 
fazla haksızlıkta yapılmaması lazım..daha 35. dakikada iki tane sakatlık ve zorunlu değişiklik ve ilk yarı biterken kırmızı kart gör 10 kişi kal..Ve papao yine gine asıllı bir hakemle uğraş dur..bir takımın başına daha nasıl bir aksilik gelebilir bilemem..

ama şaka maka bu play off sistemi benim hoşuma gitmeye başladı..geçen hafta 11 kişi hatta 11 kişilik rakibi karşısında 15 kişi oynasa 15 kişi savunma yapacak bir antalyada kaybedilen puan ve bugünkü rakip takıma haram bir puan kaybı bunlar illaki sene sonunda lig birinciliğini etkileyecek şampiyonluğu doğrudan tesir edecekti..

Ve son olarak en ufak bir hakem yanlışında yaygara koparan yok emeğimiz yeniyor yok biz garibanız yok şudur yok budur diyen anadolu takımlarını duyamıyorum bu sene..Çıksana Abdullah Ercan konuşsana hakemlerden ..Desene bu 3 puanı aldık ama helaliylen değil diye..
 
Böyle hakemin düdük çaldığı maçta ben takımımı eleştirmem.

Hakemede öyle küfürler layık ki ,stadta ettim kesmedi ama daha konuşmakta istemiyorum.

Bu dakkadan sonra Terim ve yöneticiler konuşsun bir zahmet 2 maçtır takım hakemler tarafından lime lime ediliyor sokarım böyle hakemin olduğu lige çok afedersiniz.
 
Maçın hakeminin 01.03.2010 tarihinde TFF'nin sitesine verdiği röportajda şu yazıyor.

Kendi iç muhasebenizi nasıl yapıyorsunuz?

Hemen hemen her maçın DVD'si bize gönderiliyor. Hiçbir problem olmasa dahi müsabakamı mutlaka izlerim. Benim için önemli olan artısı ve eksisiyle oradan çıkartabileceğim derstir. Bir tane ayrıntı bile çıkarsam, bir sonraki maçım için avantajdır.
-----------------------------------------------------------------------------
Ders çıkarsa ne olacak,bir takımın giden puan veya puanları geri dönecek mi ?
 
Galatasaray yönetimi nasıl bir tepki verecek merak ediyorum?
Ünal Aysal ne söyleyecek merak ediyorum?
Bunlar yine Galatasaray'ı sabote etmeye başladı.Antalya maçında başladı.Bu maçla devam etti.Bu maçta bir sürü kart çıktı, bu bir dahaki maça da etki edecek.
Kaç maçtır gram küfür duymadığımız Arena'da bu maçta küfür ettirdiler.Ordan da dayarlar bir maç.
 
hayatımın en küfürlü maçıydı cehennemlik bir maç yaşattı bana. böylesini az gördüm. Abdullah Yılmaz ve yardımcısı Serdar Diyadin ettiğim beddualardan en küçüğü tutsa yeter size.
 

Üst