SSL 9. Hafta | Kayserispor - Galatasaray

Bu kadrodan gol çıkacak mı çıkacaksa da nasıl çıkacak çok merak ediyorum
 
Ben çok mu kompleks düşünüyorum, yani futbol büyük zeka isteyen bir spor da değil ama...
Şimdi dakika 45+1. Tehlikeli noktadan bir serbest atış kazanmışsın. Hatta süre geçmiş ilk yarı bitecek. Bu durumda paslaşarak serbest atış kullanmanın mantığı nedir yahu? Sen adama vereceksin o sana verecek, soldan orta yapacaksın... hakem de buyur oyna kardeşim diyecek. İşte bu yüzden Alex gibi biri bu ülkede kahraman oluyor, tek başına şampiyon yapıyor takımını. Bu kadar zor olmasa gerek. Son saniyede serbest atışı bir hadi bilemedin iki vuruş olarak kullanmayı düşünmek. Sen sert bir şekilde içeriye vur, karambolden de olsa belki girer. Sanki Barcelona'sın 3 topta gol atacaksın.

Oyunun ilk yarısı için iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Dilerim bu oyunu sürdürebiliriz.
 
Dk.72 Selçuk İnan 2-0

Eren Güngör sağolsun. İyi değerlendirdi Selçuk ve iyi vurdu topa.

Şu Amrabat'mıdır nedir önüne gelene artistleniyor.Daha yeni gördü sarı kartı.
 
Bu takım böle oynasın varsın puan kaybetsin razıyım..Zaten böyle oynadıktan sonra puan kaybı zor da..

Ancak bu saatten sonra Semihten almasınlar şu formayı..Bir oyuncuyu formayı haketmek için daha nasıl oynayabilir üstelik alternatifler gökhan ve servetken.
 
Twitter'dada demiştim geçen maç ile bir takım ruhu, bu maçla beraberde Semih Kaya gibi pırıl pırıl bir oyuncu kazandık bence.
 
semih,riera,eboue .. sonunda bekleneni verebildikleri bir maç izledik.
bundan sonraki dönemde,semih'te ısrarcı olmak lazım.10 yılımızı garanti altına alabiliriz.
eboue'de sağbekte pozisyon vermeden,hucüma nasıl cıkılabilecegini bugün bize gösterdi.
eboue'de o bölgede ısrarcı olmak lazım.

elmander için söylenecek bir söz bulamıyorum,aldığı paranın hakkını sonuna kadar veriyor.
kim aldıysa,kim getirdiyse tebrik ederim..
 
Eboue mevkisinde oynayınca gerçek performansını gösterdi. Semih çok rahat oynadı pozisyon hatası yapmadı sadece bir iki pozisyonda top çıkarırken hata yaptı. Riera biraz kıpırdandı o kadar. Bu takımın en büyük yıldızı Elmander dir. Bir hücum oyuncusu ancak bu kadar faydalı oynayabilir.
 
Sen 40 derece ateşle çık 2 golde de etkin olsun 11km koş sen nesin be Elmander hayran olmamak imkansız :) Aydın çık git şu adm gireceğine Sercana neden fırsat verilmez ki ??
 
Terim ayağa pas yapabilmek adına Aydın'ı Sercan'a tercih etti ama hata etti bence.

Sercan, Kayserinin geniş alan bıraktığı dakikarda çapraz koşuları ve bindirmeleri ile daha etkili olabilirdi. Aydın'dan ziyade Sercan'ı kazanmaya çalışmalıyız.

Elmander'ede ancak oha denir başka bir şey denmez.

Semih umarım böyle gelişerek devam eder, bizi çok büyük çileden ve masraftan kurtarır bu gidişiyle.
 
Aydın denen kişi sen ne zaman patlayacaksın ya. artık yeter. Bir Semih'e bak bir de Aydın'a. Aydınla aynı yaş kategorisinde oynayanlar avrupalara gitti o hala patlayacak.
 
30 una gelmiş servet ve gökhana bu saatten sonra bişey katamazsın..puyolla bile yan yana oynatsan nafile.Ama semihi ujfa gibi bir ustayla yan yana oynatmak ona büyük bir artı..Ujfa partnerini kendi felsefesiyle çok güzel yoğurur..Bugün galatasaray ligin en az gol yiyen takımından biriyse bunun bir numaralı sebebidir çek yıldız..Fatih Hoca ujfaya emanet et semihi..Zaten servet ve gökhan ikilisinden çok yeterince puanlar kaybettik goller yedik ..Gene kaybedeceksekte Semih yüzünden olsun önemli değil..Zaten olsun olsun bir maç iki maç.Ujfa ustasının etinden sütünden faydalansın oyununun gelişmesinden faydalansın semih..Sonrasında 10 yıl proble yaşamayacağımız bir stoperimiz olur..

Bugün ilk defa savunmadan çıkarken top kaybetmedik rakibin ayağına defansımızdan atılan top gelmedi..Bu bile bir mesaj
 
5 senedir deplasmanda yenemediğimiz bir takım.Alerjimiz olan bir gündüz maçı.Sakatlar,cezalılar,formsuzlar.Yani puan kaybetmek için tüm şartlar müsait.Ama her şeye rağmen güzel bir futbol,net bir skor ve kazanılan 3 puan.

Her açıdan önemli bir galibiyetti.
 
İlk 45 dakika büyük takım gibi sakin oynadık Amrabat'ın sağ çarprazdan vurduğu şut dışında pozisyon vermedik.Ama üretkenlikten yine uzaktık.Nitekim golüde duran toptan attık.İkinci yarı 20-25 dakika Kayseri'nin ciddi baskısı vardı.Golü yeseydik belki de çeviremezdik ama o ara bir şans golü bulduk.Sonra ilk yarıya benzer bir oyuna dönüştü devamında.İyi bir galibiyet aldık.Açıkçası kazancağımızı düşünmüyordum.Aydın tercihi takım savunmasını çok etkiledi.Yekta'ya da büyük geçmiş olsun.
 
Zorunlu da olsa aydın' ı sahada seyrederken hedeflerimi küçültmeye başladım artık . Onun bu oyunu ile bile forma şansı bulabildiği takımın kadro kalitesini sorgulamak gerekir ki şampiyonluk falan beklemek bence fazla ağır olur.Yedek kulüben ne kadar iyi olursa futbolda başarı için o kadar şansın yüksek olur,olmalı !

Dün ikinci yarı bir oyuncunun değişmesiyle ne hale geldi maç seyreden herkes görmüştür !
 
Yekta'yı bekledim bekledim,sahaya çıkıp fark yarattığı gün bağlar gitti.Üzülmemek elde değil.İlk yarı takır takır top yaptık.Beklemiyordum,önemli galibiyet.
 

Üst