SSL 9. Hafta | Kayserispor - Galatasaray

Tarih : 30.10.2011
Saat : 16:00
Yer : BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KADİR HAS

Hakemler;

(H) CÜNEYT ÇAKIR
(Y) BAHATTİN DURAN
(Y) TARIK ONGUN
(D) ÇAĞATAY ŞAHAN

-------------------------------------------------

Zora düştüler, Cüneyt Çakır'a sarıldılar hemen haysiyetsizler..
 
Kazanmamızın sürpriz olacağına inanıyorum.Muhakkak bir reaksiyon göstericektir takım ama erken sönerse kazanamayız.90 dakika full konsantre ile kazanırız anca.Çok zor maç.
 
Sabri Servet yok Gökhan zanda sakat Kazımın oynayabilecegini sanmıyorum biz nasıl bir ilk 11 ile çıkıcaz hakikaten merak ediyorum . Yani Allah Elmanderi korusun ona bişey olsa yandık.
 
Kağıt üzerindeki Türkiye'nin en iyi hakemi olan Cüneyt Çakır'ı vermişler, etekleri tutuşmuş olsa gerek..

Maça gelirsek, kazanacağımız konusunda çok umutlu değilim. Eksik çok, formsuzlar da var.. Olur da 3 puan alırsak çok büyük iş başarmış oluruz bence. Allah yardımcımız olsun
 
Muslera nın kalesinde devleşmesi durumunda deplasman fobimizi aşıp kazanabiliriz..pozisyona girmekte ciddi sıkıntılarımız var..1 golden fazlasını atabilmemiz zor çünkü bana kalırsa..hakemin normal bir maç yöneteceğini umarak söylüyorum tabii bunu..hakemi de üzerine koyup kazanabilecek seviyede değiliz çünkü şuanda..
 
Reira oynayacağına Emre Çolak oynasın, Aydın oynasın, Sercan oynasın ama Reira oynamasın.

Defans 4'lüsüde yukarıda Cezmi Abi'nin dediği gibi olur bencede ki Ceyhun biraz konsantre oynarsa ayağı top yapan biri olarak bize Servet ve Gökhan'dan daha yararlı olabilir.
 
puan felan umrumda değil ...artık orada kim oynarsa semihse semih ceyhunsa ceyhun öyle bir oynasın ki hazır gökhan ve servetten kurtulmuşken hepten kurtulalım..tek isteğim ve arzum budur
 
Hakan Balta-Ujfalusi ikilisi oynamalı stoperde.Eboue sağda Çağlar sakat değilse solda oynar.İlerde Kazım-Selçuk-Melo-Riera.En önde Baros-Elmander.
 
Riera'nın yerine artık ilk 11'de görmeye tahammül bile edemediğim Ayhan bile olabilir,Ayhan iyice unutuldu,Ribery'li dönemde Ayhan sol önde bayağ iyi maçlar çıkarmıştı belki denenebilir hem orta sahada basan oyuncu sayımız çoğalır...
 
_______Muslera________
Eboue_Ujfa_Hakan_Çağlar
_____Selçuk_Melo______
Kazım___Yekta___Sercan
______Elmander________

çıkalım istiyorum.. zor maç umarım kazanırız.
 
be sene daha farklı olması amacıyla yola çıktık yapılan yaklaşık 12 yeni transfer var,neredeyse takım olduğu gibi değişti; ama biz hala Hakan balta'ya,Çağlar'a,Servet'e,Gökhan zan'a,Sabriye hatta kurtarıcı diye Aydın Yılmaz'a sağrılıyoruz maalesef pekii yapılan o 11-12 yeni transfer nerede?:)

bazen kafam karışmıyor değil,bizde ne değişti bu sene diye:(........
 
İlk 11imiz

--------------------------------Muslera-----------------------------------

Eboue-----------Ujfalusi----------------------Semih---------------H.Balta

--------------------------------Melo--------------------------------------

---------------Selçuk--------------------Ayhan--------------------------

Yekta---------------------------------------------------------Riera

----------------------Elmander-------------------------------------------
 

Üst