Stanley Cup Red Wings'in

bilmiyorum ilgilenen alakalı olan var mı ama dün sabah a karşı final serisinde pittsburgh penguins i 6. maçta mellon arena da 3-2 yenen detroit red wings 2002 den sonra bu millenium un 2. toplamda 11. stanley cup ını kazandı.henrik zetterberg beklendiği gibi Conn Smythe Trophy (mvp) aldı..bi sıralar ntv ve cnn turk spor haberlerinde nhl haberleri verirdi artık oda yok Türk hokey severler adına üzücü..
 
ruslar super bi lig kuruyorlar Alex Ovechkin,jaromir jagr,ılya kovalchuk,alex radulov birkaç isim transfer olma durumu olan ne diyelim!
rocky IV kalabalığı geri dönüyor ,her sporda
 
Aradan bir sene gecmis ama degisen pek bisey yok gene Stanley finali Gene ayni rekabet durum 3-3 "Red Wings -Pens" 7. mac izleyen olurmu bilmem ama en azindan haber veriyim dedim sabaha karsi 2 de sanirim 2009 play offlarinda kendi sahasinda tek maglubıyetlı Detroit in yenilmesi surpriz olur ama Anaheim serisindeki oyunu tekrarlarsa Pens acimaz heyecanla ve alkolle beklioyoruz.
 
Geçen sene Pittsburgh da kupayı kaldıran Detroit bu sefer kendi evinde kıpkırmızı tribünler önünde kupayı ah lar vahlar arasında iade etti Pittsburgh a
Detroit gene beklediği baskıyı kuramadı aslında baskıyı geçtim ilk devre baskılı Pens di ,golsüz geçen ilk yarının ardından ikinci devreye tam Red Wings iyi başlamıştı ki Pens Talbot un kendi yarattığı-(no assist) golüyle 1-0 yaptı
oyun Pittsburghun sahasına yıkıldı bundan sonra ama kontradan Talbot 2 yi takınca artık işin rengi belli olmaya başladı,play off larda fazla şans verilmeyen "burası ile Magic e benziyor " Penguins tıpkı Magic gibi play off yolunda Capitals gibi en önemli şampiyonluk adayını 7. maç dışarıda yenmişti bu yüzden bu maçdada alacağı deplasman 7. maç galibiyeti olayı Amerikan filmi senaryosuna çevirecekti ,3.devre işde böyle başladı ve resmen Çanaakkale geçilmeze döndü ,oyun artık Pittsburgh un sahasında oynanıyordu ki Ericsson un tek vuruş şutu geldi 2-1 olan maçın dönmesi için 6-7 dakka vardı ama M.A.Fleury nin birtanesini sağ omzuyla nasıl çıkardığını anlamadığım bir çift kurtarışı ve Hokey Tanrılarının da isteğiyle kupa Pittsburgh un oldu ,iyide oldu ..
 
Murat sen Senkro Yüzme ile karıştırdın sanırım,üstelik ben İstte bırak kızların hokey oynadığını rink,sopa hatta pak bile görmedim :=)
Buradan sezondaki tüm kavgaları izleyip,oylayabilirsin pek football da olmaz tabii erkek erkeğe yumruk dövüşü :=) http://www.hockeyfights.com/
 

Üst