STSL 11. Hafta Karşılaşması | Fenerbahçe - Galatasaray

Bu sezonki kaderimizi büyük ölçüde belirleyecek maç. Rakipte Topal ve Lens'ın olmayacağı söyleniyor. Bizim için avantaj. Fakat son dönemde kötü oynuyoruz ve evimizde üst üste maçlar kaybederek demoralize olduk. Karşı takım ise toparlanma evresinde lâkin onların da çok iyi futbol oynadığı söylenemez.

Tabii bir de yıllardır süregelen kazanamama serimiz var. İyi oynayıp kaybettiğimiz çok maç da var hepimizin malumu. Riekerink hoca böyle bir atmosferi kaldıracak mı meçhul. Son dönemlerde pek iyi sinyaller vermiyor takım. Riekerink de oyunu okuma ve müdahele anlamında yetersiz kalıyor maalesef. Bu maç doğru 11'i çıkarıp yerinde hamlelerle bizi sevindirir umarım.

Sonuç olarak kazanırsak her açıdan çok iyi olur. Kaybedersek işler iyice sarpa sarar. Beraberlik daha ağır basıyor gibi.

Takımımıza şimdiden başarılar..
 
Bizim başkan barış içinde oynansın iyi olan kazansın derken şike hükümlüsü başkan iyi olan değil biz kazanacağız diye açıklama yapıyor.
Sanırım gerekli talimatlar verilmiş.

Muslera
Cavanda Serdar Hakan Carole
Selçuk Jong Tolga
Snijder Bruma
Eren

3'lü orta saha ile oynayıp defansı sıkı tutmalıyız.
Eren'i ceza sahasında topla buluşturmak çok önemli.

Allah korusun kaybedersek Rieekerink'in koltuğu sallanacaktır.

Konsantrasyon !!!
 
Bizim başkan barış içinde oynansın iyi olan kazansın derken şike hükümlüsü başkan iyi olan değil biz kazanacağız diye açıklama yapıyor.
Sanırım gerekli talimatlar verilmiş.

Muslera
Cavanda Serdar Hakan Carole
Selçuk Jong Tolga
Snijder Bruma
Eren

3'lü orta saha ile oynayıp defansı sıkı tutmalıyız.
Eren'i ceza sahasında topla buluşturmak çok önemli.

Allah korusun kaybedersek Rieekerink'in koltuğu sallanacaktır.

Konsantrasyon !!!

Evet verilen bir talimat gerçekleştirilmiş.
Maçın hakemi karşı tarafın en etkili ismi Cüneyt Çakır oldu !!
 
SON DAKİKA:Galatasaray'ın, derbi öncesindeki son taktik antrenmanına bağırsak enfeksiyonu geçiren Lukas Podolski ve Selçuk İnan katıldı.
via(@nkucukk)
 
Orta sahada De Jong - Tolga başlarsak bir şansımız olabilir. Savunmamız zaten Allah'a emanet.

Podolski'nin büyük maç tecrübesinden de mutlaka faydalanmalıyız.
 
Herşeyden önce temiz bir maç olsun,hayatı kirleten o kadar çok şey var ki,bir yenisi daha eklenmesin,camialar sahada rakip saha dışında birbirine takılan iki renktir,kavgalar,gerginlikler şahısların eseri,iyi olan sahada kazansın,umarım o iyi olan Galatasaray olur,bazı şeylere verilecek en iyi cevap BAŞARILI olmaktır,aksi bir sonuçtada Dünya'nın sonu değil
 
Adettendir bende kendime göre 11 yazayım.
muslera-cavanda-serdar-hakan-carole-de jong-tolga-sinan-wes-bruma-eren.

Poldi topsuz oyunda yokları oynuyor ilerleyen dakikalarda skora göre değerlendirilebilir.Zaten Poldi ve Selçuk rahatsızlık geçirmişlerdi hafta arası.En önemli silah bruma-wes-carole üçgeni hücumda ama ikinci bir plan daha lazım bjk maçının aynısı yaşarız bu akşam yoksa.

Kaybedeceğimizi düşünmüyorum,hakeden kazansın.
 
Kaybedeceğimizi düşünüyorum. Hatta maçı izlemeyi dahi düşünmüyorum, hiç güvenmiyorum takıma Kadıköyde. Zaten son haftalarda rezil oynuyoruz ve Fener de çıkışta. Aynı zamanda Fener iyi savunma yapıyor biz o kağnı gibi oyunumuzla yediğimiz golü çıkaramayız
 
Bence Chedjou - Hakan Balta olmalıydı. Serdar Aziz'in maç oynama alışkanlığı henüz yok. Aralarında çok kalite farkı yok.

Orta sahada etkisiz Selçuk İnan yerine DeJong var. Daha sert olacağız bu açık.

Sinan Gümüş'e gelen bir şans daha, iyi değerlendirmesi lazım. Sabri, Sinan'ın olacağı sağ kanadımızda savunma anlamında sorun yaşayabiliriz.

İÇİM RAHAT ETMİYOR!!!
 
Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Sabri, Hakan, Serdar Aziz, Carole, Tolga, De Jong, Bruma, Sinan Gümüş, Sneijder, Eren Derdiyok ve Riekerink bey...
 
Aşırı kontrollü başladık. Çok kısır maç oluyor. Sinan yüzünden 10 kişi oynuyoruz bu arada. Acilen çıkmalı.

Serdar'ı da beğendim, şaşırttı beni.
 
Riekerink çıkışta uçağa atlasın doğru Hollanda'ya . İyi adam , has adam yaptıkları için de teşekkürler ama teknik direktörlük koca bir 0 . Daha katlanamayacağım .
 
Rezil oyun..
Hafta içinde galibiyet için gideceğiz demişti..
Alakası yok..
Böyle korkak top oynanılmaz..
Yazıklar olsun...
 
Ne savunma yapabiliyorsun doğru düzgün ne de atak bari birini doğru yapalım hamlelerde umarım gecikmez hoca.Bizim rahat oynamamız gerekli kaybedecek birşeyimiz yok sonuçta anlamıyorum oyuncuları.
 
Cesaret, özgüven, mücadele, psikolojik üstünlük..

Hiçbiri yok. Bu kafayla devam edersek 17 değil 170 sene kazanamayız orda.

Milyon euroluk eşşeklere de bravo!
 

Üst