STSL 11. Hafta Karşılaşması | Fenerbahçe - Galatasaray

Sabri şu maçta en son konuşulacak oyuncu. Sabrinin ederi bu ama en azından mücadele etti. 4.5 milyon alıp tribüne oynamadı ya da Poldi gibi artistlik yapmadı. Şu hollandalı tayfayı De Jong hariç yollarsak rahatlayacağız biraz. Arkası da gelir zaten. Umarım Terim geri döner
Anlatmak istediğim buydu teşekkür ederim.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Serdar Aziz maçta gayet iyiydi. Yaptığı tek hata olan penaltı pozisyonu onun değil takımındır.

Top ayağımızda kalsın bol bol pas yapalım rakibi de üstümüze çekeriz diye geriye yana kaleciye dönmeyi bu takıma felsefe edindiren kimse alsın şimdi o oyun felsefesi ile ...Üniversitede hocalık yapsın. Bu yüzden bu hatayı Serdara değil takıma veriyorum.

Takımın ruhsuz olduğu felan da yok.Ruhlu hallerinden ne gördük ki? Sen daha Trabzonla başakşehirle fenerle konya ve osmanlı ile karşılaşmamışken dahi oynadığın maçları alıp götüremedin. Takımın gücü bu kadar işte.Şunu kabul etmek zor değil. Bu takımın tek taktiği kendi yarı alanın da yana geriye musleraya pasla rakibi öne çekip uzun pasla Erenin indirdiği toplar ya da brumanın deparı. 7 Yaşında ki çocuk bile biliyor bunu. Rakibin ileride yaptığı baskı ile de bu çok kolay hataya sürüklüyor takımı. Çocukça taktik ve çözümü de çok zahmetsiz kolay bu. Ulan 90 dakika maç be koca 90 dakika O Volkan bırakın yere yatmayı degaj kullanmadı be. Üstüne gelen top dahi yok. Bu utanç verici işte

O riekerink e de iki lafım var. Fifa 17 oynamıyorsun sevgili Riekerink. Ereni maç boyu habire 45-50 metreden gelen alakasız hava toplarına zıplattın durdun. O kadar zıplayan adam 30.dakika da yürüyecek dermanı kalmaz. Herkes evin de 3 er dakika ara ile bir 4 kere en yükseğe zıplasın bakayım en kondisyonlu adamın bile nefesi kalmaz. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya.
 
Bu takımı herkes itiraz edecek ama ancak Fatih Terim yola getirir..
Milli takımda da mutlu değil zaten kendisi bildiğim kadarıyla..
Gelirse hem bizim için hem de onun için çok daha güzel olacak her şey..
 
Sabriyi öveni görmedim ama 4.5 milyon euro alıp 1.5 senedir top oynamayan Sneijder varken sıra gelmiyor. Aldığı para ne kadar artarsa beklenen de artıyor doğal olarak. Gerçi Sneijder şu an 500 binlik top oynamıyor o da ayrı. Sabrinin aldığı para 1.2 milyon euro o da aldığını haketmiyor verebileceği de bu fazlası zor. Sahada yürüdüğünü mücadele etmediğini görmedim. Suç sağ beki yıllardır Sabriye mahkum edenlerde. Podolskiye bakıyorsun sürekli taraftara oynuyor başka bir numarasını göremiyoruz bayadır. Bu sene bir Antalya maçını hatırlıyorum. Şu ortaya çıktı Selçuk şu takımda daha iyisi alınana kadar kesin 11 oyuncusu olur, hatta ölüsü oynar. En azından derbi tecrübesi var, tempoyu kontrol eder. De Jongla Tolga da yan pas geri pas dışında bir şey yapmıyor şu an zaten. Riekerinki kovup Terimin gelmesini bekliyorum gelirse takımı toparlar şampiyon oluruz. Buna çok inanıyorum. "Kaybetsek de Galatasaraylıların gurur duyacağı bir takım yaratacağız"sözünü yerine getirebilecek başka biri de zor bulunur ülke şartlarında. Bielsa gelir 3 haftaya başkanı rezil eder istifa eder. Keşke gelse de rezil etse o da ayrı :)
 
Çoğumuz ileriye dönük Avrupai futbol temellerini atacak teknik direktör istiyoruz ama bazılarının bu kalıba uydurduğu tek isim Fatih Terim "Kosova Fatih'i"


Simeone hayali de kurarız bak. :)
 
arkadaşlar anlayın mesele Sabri meselesi değil..Sabri'nin ne günahı var..adamın kapasitesi bu..bunu bile bile takımı Sabri'ye mahkum edende kabahat, özellikle sağ kanada iyi bir bek bulmak istemeyen bir yönetimle karşı karşıyayız..öyle oyuncular transfer ediliyor ki aklınız dimağınız duruyor..orta saha oyuncularına bakın hiç biri adam geçecek hücuma destek verecek tarzda oyuncular değil o yüzden ilerde Eren yokları oynuyor.. yalnız dişe dokunur top getirecek bir Bruma var oda markaj altında yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışıyor.. gerisini at çöpe..yıllardır stoper meselesini halledemedik, Başkan olanlar reklam peşinde kulübü yönetebilecek çapta ki insanlara da bir türlü yol verilmiyor.. adamlar futbolun F sinden anlamıyor gelip kulüp yönetmeye talip oluyor, eh böylelerinin yapacağı oyuncu transferleri de bu kadar olur..kısaca defans yok, orta saha yok, forvet yok.. bu takım iyi dayandı bu zamana kadar..varsa yoksa Riva ve Florya'nın satışı işleri güçleri.. olmaz, olmaz, olmaz.. bu kafalarla bir adım ileri gitmemiz imkansız.. herşeyi geçtim bu kulübün işleyen bir altyapısı vardı o da bitti.. adamlar neye el atsa kuruyor..Dünya üstünde bir sürü canavar gibi zenci futbolcular var bunların derdi zoru nerede işi bitmiş adam varsa 2'ye alıp 8-9 verdik diye haber yaptırıp üstünü cebellezi yapmak.. hani bir araştırma yaptırılacaktı kulübün borcu ile ilgili, Riva haberleri arttıkça o da ustaca gündemden kaldırıldı..ya bu kulübün kendisine has scout ekibi yok ya da verilen raporları hasır altı ediyorlar sonra bizler derdini tasasını çekiyoruz üç kuruş etmeyecek adamların ağzında sakız oluyoruz.. bu iş böyle düzelmez bu işi gerçek Galatasaray taraftarı düzeltecek, umarım o taraftarlar da aklını başına alır da kulübü bu zor duruma sokanlardan bu kulübü kurtarır yoksa daha çok acılar çekeriz bizler..
 

Üst