STSL 18. Hafta | Galatasaray 1 - 0 Sivasspor

Re: STSL 18. Hafta | Galatasaray - Sivasspor

Kombine bilet almayıp maddi durumu da fena olmayan arkadaşların gittikleri her maçta farklı bir tribün tercih etmelerini öneririm. İstanbul'a ilk geldiğimde Doğu veya Batı üstten seyredeceğim. Sonra da kale arkalarından. Yine çaprazda kalan kısımlar da farklı maçlarda denenebilir. Para sıkıntısı olmayanlar için Doğu veya Batı da bir seçenek. Bu deneyimi yaşamak lazım.
 
Re: STSL 18. Hafta | Galatasaray - Sivasspor

Sühan Cem' Alıntı:
Yok kombine alanalrı değil bilet alanalrı kastettim. Benimd ekombinem Pegasus ama üst. Ben alışmışım üstten maç seyretmeye alt beni bozar:) Bu arada başlıkla alakasız olarak sormak istiyorum. Alt kattan görüş açısı nasıl?

Sivas maçına gidecek GSBasketlilerle tanışabilriiz bu arada maç öncesi maç sonrası :)


İnsan gibi davranmayı başarıp koltukların üzerine çıkmasa kimse daha iyi olacak eminim:) Ama yine de iyi abi, Ayhan'ın boş kaleye kaçırdığı pozisyonu net görmüştüm :)

Sivas maçına gidiyorum, eminim gelecek başka arkadaşlar da vardır?

Bu arada, şu Nevizade'den sonraki İstiklal Caddesi olayını çok merak ediyorum, yaşamam lazım Sühan abi. Bilmem anlatabildim mi :p
 
Re: STSL 18. Hafta | Galatasaray - Sivasspor

Sivasspor Maçı Biletleri Tükenmek Üzere

Yeni stadımız Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da pazar günü oynayacağımız ilk lig maçı olan Sivasspor karşılaşması biletlerine büyük ilgi gösteriliyor. Dün sabah saat 10.00'da satışa çıkan biletlerin 20.000'i aşkın kısmı dün akşam itibarıyla satıldı.

Yaklaşık 20.000 adet kombine kart da daha önceden satılmış olduğu için kalan az miktardaki biletin de bugün satılması bekleniyor.
 
Re: STSL 18. Hafta | Galatasaray - Sivasspor

Zapata, Stancu ve Yekta'nın lisansları çıkartılmış, görev verilirse bu maçta oynayabilirler. Ben özellikle Yekta'yı görmek istiyorum.
 
Re: STSL 18. Hafta | Galatasaray - Sivasspor

125 TL altındaki tüm biletler (rakip biletleri dahil) bitmiş durumda.
 
Re: STSL 18. Hafta | Galatasaray - Sivasspor

Maçla ilgili bir anımı yazayim.

Tam maç başlarken girebildim güney 1. kattaki yerime. Biz 14 kişilik bir grubuz orada. Bir baktım yerimizde insanlar var. Görevli çağırdım dedim benim yerim burası arkadaşları yerlerine alır mısınız?
Cevap: arkadaşım maça niye saatinde gelmiyorsunuz? boş bulduğunuz yere geçin.

Bende dedim arkadaş sen burada ne işe yarıyorsun? Maç izlemek için üzerine para mı alıyorsun? Ya ismini ver yada işini yap. Arkadaş bayağı bir burun kıvırarak (küfür ede ede) bizi yerimize aldı.

Bunu niye paylaşıyorum... Maalesef stad yapmakla iş bitmiyor burada adam gibi işletme sistemi oluşturulması lazım. A.polat çıkıp tespit edeceğim bu insanları diyor ya. Sen insanları biletinde yazan yere oturtmazsan nasıl tespit edeceksin. Şimdi kulube de yazıyorum bunu. Benzer sıkıntı yaşayan varsa kulube yazabilirler.
 
Kuzey tribününde de alt ve üst katlarda insanlar yerlerine oturmuyorlar..
Kuzey alt için belki gerekmez ama diğer tribünlerde düzen şart..
Fenerbahçede de bu düzen büyük zorluklarla kuruldu, hatta Aziz Yıldırım gitti milletin içinde izledi falan maçları...
Eğer yerime oturmayacaksam, bilet alırken ne diye 10 dk " orası mı olsun , burası mı olsun " diye bana monitörden yer seçtiriyorsunuz..
 
güney tribünü 2.kattaydım herkes biletinde yazan koltuklara oturdu hatta hemen önümde yanlış yere oturan iki arkadaşı o yerin sahipleri polise hemen söyleyip yerinden kaldırdılar o konuda bi sıkıntı olmadı yani
 
Maçtan önce metroda Mazhar ile karşılaştık. Onada söylemiştim bugün yer konusunda sıkıntılar olabilir idye. Bende kendi yerimde oturamadım. Gerçi istesem kaldırıp yerime geçebilirdim ama ilk maç olduğu için pek fazla ses çıkarmadım. zamanla bu sorunlar da aşılır.
 
Açıkcası takımın mücadelesi sevindirdi beni.Yeni transferlerimizde iyiler.Ardanın pinonun barosun neillın ve yeni transferlerinde takıma tam olarak katılmasından sonra güzel futbol görebiliriz.
Yer konusunda baya sıkıntılar oldu.Bence kale arkalarnda herkes istedği yere oturacaktır.ultrAslan olduktan sonra sanmıyorum herkes kendi yerine otursun.Ama bu konuda ciddi tartışmalar kavgalar çıkabilir.
Neyse Engelsiz Aslanlar başladğmz günde güzel bitti.
 
Ben Pegasus üstteydim. İnsanlar yerlerine oturmaya çalışıyordu bir kısmı. Ben de şahsen gidip yerime oturdum.

İlk yarı kötü bir futbol vardı. İkinci yarı ise Stancu ve Insua değişiklikleri, Yekta ve Culio'nun güzel oyunları ile daha göze hoş futbol oynadık ve neticesinde de kazandık maçı...

Cana ve Servet stoperde çok ama çok iyi oynadılar dün, haklarını teslim etmek lazım... Ancak Cana cezalı duruma düştüğü için Hakal Balta'ya muhtaç kalcaz ne yazıkki..

Bir de dikkatimi çeken nokta.. Maçta en çok tepkiyi Ayhan ve Hakan Balta gördü oyuncular içinde. Tepki derken, yaptığı hatalar göze battı küfürleri yediler falan... Hakan Balta çıkınca direk soyunma odasına gitti, umarım Bursa maçında stoper oynadıktan sonra bir daha forma da giymez. Ayhan ise armayı öperek sahaya veda etti ve herkesi çıldırtmış olsa da hemen hemen herkesten alkış aldı.. Fark var...
 
takım mücadelesini verdi.ama malesef topu ilerde iyi kullanacak iyi işler yapacak adam sıkıntımız devam ediyor..
ayhanın sakatlanıp çıkmasına sevineceğim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi..
bu arada malesefki hakan baltanın kötü gidişi devam ediyor.gecen seneden eser yok.çok kötü gerçekten.bence bir an önce haginin insuayı 11 de oynatmaya başlamsı lazım.(not:h.balta bursa macında cana cezalı oldugu için yüzde 99 servetin yanında oynamaya devam edecek)
 
Barış hayatının şutunu çekti kariyerinde zirve yaptı zirvedeyken bıraksın bence bu işleri. :)

Eklemeden geçemeyeceğim bizim kanatların ileri çıkışlarda sorun yaşamasının etkisi olsada Grosicky heralde adı yanılmıyorsam çok etkili oldu çok süratli kolay adam eksiltebiliyor ve pasör hani kumaş var gibi...
 
Maçla ilgili aklımda kalanlar;

Barış gibi bir adam nasıl o şutu vurabildi.

ve aylar sonra tarafları söyle görebilmek

[youtube:3to800wg]http://www.youtube.com/watch?v=w200eGhIMno[/youtube:3to800wg]
 
Abi, ona güven vermezsen hata yaparmış. Kıçını koyup topun auta çıkmasını beklerken, rakibi gelip topu çalıp gol atarmış. Ha bunların tek nedeni güvenmememiz yanlış anlaşılmasın.

Bir defa gittim Sami Yen' e. O maçta da 2 gol izledim ancak 1 anonsta golü atan oyuncumuzun adını bağırabildim. Niye mi; diğerini 76 attı. Galatasaray formasıyla her izlediğimde utanıyorum. N' olur git!
 

Üst