STSL 18.Hafta| Kasımpaşa-Galatasaray

Maç: Kasımpaşa – Galatasaray
Yer: Recep Tayyip Erdoğan Stadı
Tarih: 18.01.2013 Saat: 20.00
Yayın: Lig TV ve Lig TV HD (Canlı)

Ligin 2.yarısına iyi başlamak lazım. Kasımpaşa deplasmanları zordur,umarım iyi oyunla galip geliriz.

Takımımıza başarılar...

Ben Sneijder transferinin takımı olumlu yönde etkilediğini düşünüyorum bu sayede basından uzak güzel bir hazırlık dönemi geçirdik.Maça gelirsek ilk yarıdan daha iyi bir Galatasaray izleyeceğimizi ve sahadan galip ayrılacağımızı düşünüyorum özellikle Melo ve Selçuk'un performansını merak ediyorum

Sanki Antalya kampı yaramış gibi. Mantıklı oynuyor takımımız, paslaşmalar güzel. Sezonun ilk yarısının ikinci bölümündeki o ölü toprağını üzerimizden atmış gibiyiz. Hayırlısı inşallah.

Çok yazık yenilmek değil bu kadar sahada olmamak bu kadar üretememek bu kadar isteksiz olmak çok yazık. Antalya da iyi tatil yapmışız.

Mesele yenilmek degil,elbette kotu oynayabiliriz ama kotu mucadele edemeyiz.Hicbir futbolcuyu isim vererek elestirmem ama Emre sabirlari tasirdi artik.Kotu oyna eyvallah bari mucadele et be kardesim.

2-1 mağlupsun ve son oyuncu değişikliği ile oyuna düz futbolcu Yekta giriyor. Kusura bakmayın ama fatih hoca inanılmaz formsuz kendisine yakışmayan oyuncu tercihlerinde bulunuyor.

not:emre çolak gram futbol zekasına sahip değil.oynayacağı maksimum yer bank asya takımları.

Yatın kalkın, dua edin 5 lik olmadığımız için..........
Kimden ? ligde 5 maçtır evinde puan alamayan takımdan.
Kimden ? topu sadece % 30 verdiğimiz takımdan ...
Kimden ? kaleye sadece iki topu isabet eden takımdan...
Kimden ? az yiyelim diye sahaya çıkan bir takımdan

Dakika 70-80 arasına bi bakın, anlarsınız bu skora niye şükretmemiz gerektiğini....

yahu ayıptır KOSKOCA GALATASARAY takımının neden kadrosu bu kadar DAR !!! ??? Gidin bi stoper alın, bi orta saha alın adam gibi, yırtıcı golcü bi adam alın.. bu kadar mı acizsiniz yahu para mı yoktur anlamadım. her transfer dönemi aynı kısırlık ! şu anda bi anadolu klubunden farkımız yok ya !

Maçın kırılma anı bence melo yekta değişikliği oldu selçuk zaten ortada yok çıkar selçuğu birde öyle dene sadece bir mağlubiyet aldık.Daha çok maç var toparlayacağız inş...

Fatih hocanın açıklamalarıyla yönetim ile hoca arasına ki olay yeni bir boyut kazanmış oldu.Şuan içinde bulunduğumuz yapı sağlam bir yapı değil kısa süre içinde taşlar yerinden oynayacak gibi.

Yahu canını sıkmaman,keyfini kaçırmaman gereken bir(1) tane adam var.Bu adam senin dünya üzerindeki tek alternatifin,gerçekçi olalım kulübün her şeyi bu adama endeksli.Sonuç anlamında da her şey yolundayken sen kalkıyorsun adamı kağıttan açıklama okuyacak noktaya getiriyorsun.
Üfleyerek sönmeyecek ateş söndü,yetmiyor normal şartlarda arkandan avel avel bakacak şikecileri ne yapıp edip olaya dahil ediyorsun.Mükemmel anasını satıyım,mükemmel.