STSL 3.Hafta | Balıkesirspor-Galatasaray

Maça Doğru: Balıkesirspor - Galatasaray

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 3. hafta maçında Balıkesirspor ile karşılaşacak. Balıkesir Atatürk Stadı’ndaki mücadele, 20 Eylül 2014 Cumartesi günü, saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşma Lig TV’den naklen yayınlanacak.

İlk İki Hafta: 4 Puan
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında Bursaspor’a konuk oldu. Burak Yılmaz ve Olcan Adın ayağından bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrılan Galatasaray, 2. haftada ise Türk Telekom Arena’da Eskişehirspor ile 0-0 berabere kaldı.

Galatasaray’da 18 Oyuncu Dakika Aldı
Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı toplam üç maç göz önüne alındığında, kadrodaki 28 oyuncudan 18’i forma şansı buldu. Fernando Muslera, Aureline Chedjou, Semih Kaya ve Veysel Sarı bu maçların tamamında sahada kalan isimler oldu.

5. Resmi Karşılaşma
Daha önce 1975-76 sezonunda o zamanki adıyla Türkiye 1. Ligi’nde mücadele eden Balıkesirspor, sezonun ilk yarısındaki maçta Galatasaray’ı 1-0 mağlup etmişti. Sezonun ikinci yarısındaki maçta ise 2-0 Galatasaray’ın üstünlüğü vardı. İki ekip, 2012-13 ve 2013-14 sezonlarında ise Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geldi. Galatasaray, bu maçlardan ise 4-1 ve 4-0’lık skorlarla galip ayrıldı.

Balıkesirspor: Puan Alamayan Tek Takım
2013-14 sezonunu PTT 1. Lig’de ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig’e yükselen Balıkesirspor, ligin ilk iki haftası sonunda puan alamayan tek takım oldu. 1. haftada Akhisar Belediye’ye kendi sahasında 2-1 mağlup olan kırmızı beyazlı ekip, 2. haftada ise Konya deplasmanında 2-0’lık mağlubiyetle döndü.

Maçın Hakemi Çağatay Şahan
Manisa bölgesi hakemlerinden Çağatay Şahan, geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig’de 15, PTT 1. Lig’de 6 ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 1 maç yönetti. Şahan, Galatasaray’ın, Elazığspor’u Türk Telekom Arena’da 2-0 yendiği maçta düdük çalmıştı.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta

19 Eylül Cuma:
20.00 Eskişehirspor-Gençlerbirliği: Deniz Çoban

20 Eylül Cumartesi:
17.00 Kayseri Erciyesspor-Akhisar Belediyespor: Deniz Ateş Bitnel
20.00 Mersin İdmanyurdu-Çaykur Rizespor: Mustafa Kamil Abitoğlu
20.00 Balıkesirspor-Galatasaray: Çağatay Şahan

21 Eylül Pazar:
14.30 Kasımpaşa-Kardemir Karabükspor: Tolga Özkalfa
17.00 Sivasspor-Torku Konyaspor: İlker Meral
20.00 Fenerbahçe-Gaziantepspor: Ali Palabıyık

22 Eylül Pazartesi:
19.00 İstanbul Başakşehir-Trabzonspor: Halis Özkahya
21.30 Bursaspor-Beşiktaş: Cüneyt Çakır
 
aaaaaaa.jpg

Selçuk kadar başına taş düşsün Prandelli. Yasin de sağ bek oynayacak sanırım. Neyse Balıkesir'li olduğum için rahat bir maç izleyeceğim.
 
İLK XI: Muslera-Yasin, Chedjou, Semih Kaya, Tarık-Selçuk, Yekta, Dzemaili-Bruma, Sneijder-Burak Yılmaz

YEDEKLER: Sinan Bolat, Hakan Balta, Veysel, Furkan, Emre Çolak, Goran Pandev, Umut Bulut
 
Ekli dosyayı görüntüle 504

Selçuk kadar başına taş düşsün Prandelli. Yasin de sağ bek oynayacak sanırım. Neyse Balıkesir'li olduğum için rahat bir maç izleyeceğim.

Yasin tercihi ilginç olmuş. Yasin daha önce bir ŞL maçında C.Ronaldo'ya karşı sağ bek oynamış ve iyi bir maç çıkarmış. Hatta Ronaldo da buna karşı forma değişimi yapmış Yasin ile. Bakalım nasıl bir performans gösterecek. Umarım beklenen sağ bekimiz olur.

Hâlâ Selçuk kadro da ise cidden yazıklar olsun. Çok etkisiz olmasına rağmen hâlâ 11'de. Gerçekten çok ilginç.

Olcan'ı bitirmesi çok ilginç gerçekten. Umarım bu sorun fazla uzun sürmez...
 
Çok sıradan bir takımız.
Sercan attı 1-0 gerideyiz.
Oyun adına hiç bir şey yok.
Prandelli ile bir senemiz daha heba olacak.
Kazansak da görüşüm değişmeyecek.

Edit:Gökhan Ünal attı 2-0 oldu.
 
öyle taraftara trip atmakla olmuyor. Hem dünya para al hem de taraftar bizi desteklesin. 1 maç 2 maç tamam da 2 sezon oldu be Selçuk. Bir de zam aldın üstüne. Ünal Aysal gitti senin için risk alıp bir de taraftarı karşısına alan bir açıklama yaptı ve sen hala yokları oyna. Oğlum sen ne için oynarsın? Paranın dibine vurmuşsun oynamıyorsun, taraftara tepki olsun diye oynamıyorsun, kulüp başkanın destekler oynamıyorsun. bir melo takımın çehresini değiştiriyor.
 
Selçuk, Burak, Yekta..vs siz bu şanlı formayı zerre haketmiyorsunuz!
Göbekli Sercan-Gökhan ikilisi karşısında beli kırılan Chedjou-Semih siz Arsenal-Dortmund maçlarında Welbeck-Reus-Sanchez karşısında ne halt edeceksiniz?
 
Yekta da bitti benim için artık.
Takım da ruh yok.
Kimse memnun değil.
Prandelli yetersiz.
Bir seneyi daha kaybettik.
Emeği geçenleri tebrik ediyorum...
 
İnanılmaz. Bruma çıktı. Oyunu açmak için kanatlara ihtiyaç var fakat biz tek kanat oyuncumuzu ve sahadaki oyuncumuzu cikariyoruz.
 
Yerli oyuncular insana benzeyene kadar Galatasaray'da yabancı teknik direktör eleştirmiyorum.''Gelişmiş insan yeni ortama uyum sağlar'' düşüncesiyle kurtarılabilecek bir şey yok burada.Kimse kulağı tersten tutmak,onun bunun nedensiz kaprisiyle ve buna ek yetersizliğiyle uğraşmak zorunda değil.
Florya'da yerli oyuncuları terbiye eden bir insan vardı,yaptığı seçimle karakterini ortaya koydu ve iyi ki burada değil.Sonrasında eski günlere dönüş yaşandı.Şu yabancı sınırı kalksa valla bir süre şampiyonluk görmemeye razı olurum.Yeter ki Semih-Yekta gibi insanlar dışında kadro tamamlamak için kimseye muhtaç olmayalım.
 
İnanılmaz. Bruma çıktı. Oyunu açmak için kanatlara ihtiyaç var fakat biz tek kanat oyuncumuzu ve sahadaki oyuncumuzu cikariyoruz.

Kenar da Italyan teknik direktör varsa ve buda Prandelli ise oyunu korumaya da oynarız,bu beni şaşırtmaz.

Prandelli ile başarı gelmeyecek abilerim,kardeşlerim.

Ilk geldiği günden beri aynı şeyi söylüyorum.
Bu adam yetersiz !!
 
Deplasmanda 2-0 yenikken, sahanın en iyisi Bruma'yı çıkartıp, bu sezon hiç oynamamış Emre'yi oyuna sokmak?.. Acaba yol yakınken Prandelli'ye yol verip, takımın başına Mustafa Denizli'yi mi getirsek? En azından ligi kurtarırdık?
 
Taraftar tepki gösterince neden tepki gösteriyorsunuz deniliyordu :) Tokat gibi cevap olmuştur umarım . Ama hak vermek lazım oyunculara başka bir il, başka bir saha , hafta içi maç tabi yorgunlardır masajlarını falan iyi yaptıramamışlardır.
 
Hayır Mancini varken de ruhsuzlardı, Prandelli'de de böyle.. Gelen hocanın illa eline kırbaç alıp vura vura koşturması mı lazım anlamadım ben bunları. Milyon eurolar alıyorlar iki adım atmıyor, atamıyorlar.
 

Üst