STSL 3.Hafta | Balıkesirspor-Galatasaray

Burak'a ofsaytta kalmamasıni öğretecek bir Teknik Direktör var mıdır dünyada ?

Ya da eline koluna sahip çıkmayı öğretecek biri ?
 
Şu maç ile 4.yıldızı bu sene kaybettik artık. Erken falan değil, takımın hali ortada, bir mucize falan olması gerek artık.
 
Ben hâlâ ümitliyim. Hemen bugün radikal kararlar almalı. Selçuk kadro dışı bırakılmalı hatta devre arasına kadar kulüp bul demeli. Bakalım çıkacak mı 3 milyon avro garanti para ve maç başı 20 bin avro verecek kulüp.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
Bütün kötülüklerin başı Burak ben Selçuk'a o kadar kızamıyorum kadro dışı ağar olur ama yedeğe çekilmesi şart.Bu takımın aksamasının baş faktörü Burak ise kadroya girmemeli.Kadıköyde kupa kaldıran takımın bu noktaya gelmesi Necati-Elmander li 4-6-0 dan Burak-Umut'a geçiş oldu o sene de Drogba gelmese şampiyon olamazdık .Tek yaptığı top ortasahadayken defansın arkasına koşmak olan bir adam büyük takım forveti olamaz ki onuda becerebildiği yok.Orta saha oyuncularımızın temposuzluğu da bu adamın suçu bütün dünyada forvetler oyunsıkışınca orta sahaya gelip top alış verişine girer bizim Burak bey anca önüne uzun top beklesin , o zaman tabii takım üst üste 2 pas yapamaz.
 
Sorunu teknik direktöre bağlamak da ilginç bu maç özelinde. Şu Balıkesir´i yenmek için taktik tartışılacaksa...

Diğer yerlileri geçtim sadece Selçuk, Selçuk gibi oynasa alırdık şu maçı. Dolayısıyla Prandelli yerine yerlilere, biraz da Florya´ya yerli oyuncuların dilinden anlayan isimler yerine acemilere bırakan başkana kızmalı. Acilen Florya´ya müdahale etmeli başkan. Acı ama gerçek oyuncular sadece sözleşme zamanı profesyonel, geri kalan dönemde amatör küme oyuncusundan daha amatör bir yapıya sahip.

Yolun sonu karanlık ama aydınlatmak yine bizim elimizde.
 
Biz her kötü oynayan futbolcuyu yuhalar ıslıklarsak her gol kaçırana küfür edersek her kötü sonuçta bu adam teknik direktör değil ne işi var bu takımın başında dersek işimiz o zaman zor ki bu dediklerim daha ilk haftalarda yapılıyorsa...
 
Şu oynadığımız futbol değil. Olayın taktik, teknikten çok psikoloji ile alakası olduğuna inanıyorum. Takım çökmüş durumda. Burada Prandelli'nin devreye girmesi gerekir artık. Daha ligin başı ve rakiplerin de senden farklı değil.

Yine tekrarlıyorum ilk iş Sabri'yi affeder takıma monte ederim. Hem oyun olarak bu beklerin hepsinden iyi hem de takımın beklediği ve ihtiyacı olan saha içi isyanını başlatabilecek yegane adam.
 
Biz her kötü oynayan futbolcuyu yuhalar ıslıklarsak her gol kaçırana küfür edersek her kötü sonuçta bu adam teknik direktör değil ne işi var bu takımın başında dersek işimiz o zaman zor ki bu dediklerim daha ilk haftalarda yapılıyorsa...


Yasin'e ve Veysel'e laf etmem lakin Selçuk ne yazık ki 2 sezondur böyle. Eğer Burak'ın gelişi bozduysa takımı gönder.
 
Daha 3. maç ama kimsede umut kalmadığı görmek üzücü. Açıkcası bu kadar ruhsuz oynayan bir takıma Prandelli maç öncesi çıkın rezil oynayın mücadele etmeyin Selçuk sen aman topa girme yana oyna vb demez. Ne olursa olsun iş biraz oyuncuda bitecek. 2-3 Haftada bu kadar un ufak olmak yanlış tamam iyi giden birşey yok ama o gitsin bu gelsinle ne olacak ki ?

Hele Mustafa Denizli artık bitmiş okeye dönüyor. 8. olduğumuz sene Lig TV programında Şanşal sordu; Bu takımdan kimi gönderir kimi tutarsın ?
Denizli cevapladı: Ayhan Mustafa Sarp ve Barış Özbeği tutarım yerli orta saha sonucta dedi. Ben orda kapadım Denizli konusunu.

Selçuk yedeğe çekilmeli arkasında Furkan Özçal ve Umut Gündoğan var. Burak yerine Pandev ile başlanmalı. Kanatsız bir takım şampiyon olamaz düşüncesindeyim. Tek kanat oynuyoruz oda Bruma. 4-2-3-1 oynamalıyız. Önümüzdeki Sivas maçında umarım kadroda büyük değişikliğe gideriz...
 

Üst