STSL 4.Hafta | Galatasaray: 2-Sivasspor: 1

Tek forvet ıle oynayacaksak Burak ıyı nıyetıne rağmen bu sıstemın oyuncusu değillllllll ıkılı mucadelerınde yerde kalıyor top tutamıyor takım bır turlu çıkamıyor. Prandellı ıcın bırı artık uyarı yapmasnın zamanı geliyor sankı Takımın en dirençlı oyuncusu Melo'yu nıye stoperde oynadığını anlamış değilim. Dun kazadık ama takımda cıddı soru işaretlerı var.
 
Biz ikili forvet oynarkende tekli gibi kaliyor ki burak bence de tekli de sikinti yasar ama bizde ikili forvet oynayacaksak umut burak olmali macta olcan iyiydi evet ama o mevkinin oyuncusu değil ki.
 
Verdiğimiz pozisyonlar eleştirilmiş ancak çoğu bireysel hata sonucu gelen ataklar. Yediğimiz golde net bir şekilde Hakan Baltanın hatası. Bu taktikle oynamaya karar verirse hoca bunun için 1 aylık bir zaman gerekiyor bu süreçte kötü oynasak bile maçları kazanmamız bizim için en iyi sonuç olur. Takımın fizik gücü de yeterli değil ne yazık ki. Tempomuz maçın son bölümlerinde düşüyor. Buda fazlasıyla top kaybına neden olur. İlerde de Burak top tutma özelliği pek olmadığı için baskı yiyoruz son bölümlerde.
 

Üst