Rammstein - Reise,Reise
A Abdullah Saygılı 0 19 Mar 2009 #1,046 Sagopa Kajmer - Kürdan Kollar Feri kaçmış 2 göz,birbirine sarılmış iki titrek dudaktan ibaret suratım Yardım çağır.. Kurtarır bedeni elbet birileri ya Kürdan kollar ağırlığından ezilir,dokunsalar ağlarım ağrısı feryat Tahammülsüzüm.. Dindirir acını elbet bir melek ya
Sagopa Kajmer - Kürdan Kollar Feri kaçmış 2 göz,birbirine sarılmış iki titrek dudaktan ibaret suratım Yardım çağır.. Kurtarır bedeni elbet birileri ya Kürdan kollar ağırlığından ezilir,dokunsalar ağlarım ağrısı feryat Tahammülsüzüm.. Dindirir acını elbet bir melek ya
A Ali Ömer Horzum 0 23 Mar 2009 #1,048 Can't C Me - Tupac Tupac dinliyorum deniyorsa mutlaka dinlenmeli.
Ç Çağdaş Bayraktar 0 24 Mar 2009 #1,051 Ahmet Kaya - Karar vermek zor...13 saattir aralıksız dinliyorum.inanılır gibi değil..
A Abdullah Saygılı 0 25 Mar 2009 #1,054 Erhan Kocamış' Alıntı: Erdal Erzincanlı-Tutam Yar Elinden Tutam(Herkese öneririm) Genişletmek için tıkla ... Erzurum Yöresinin ya Dinlenmez mi ? İbrahim Erkal'da güzel söylüyor
Erhan Kocamış' Alıntı: Erdal Erzincanlı-Tutam Yar Elinden Tutam(Herkese öneririm) Genişletmek için tıkla ... Erzurum Yöresinin ya Dinlenmez mi ? İbrahim Erkal'da güzel söylüyor