Devrim Kaya-Yucel Arzen: Bosnmak istemiyorum
Ö Özlem Nokta 0 24 May 2009 #1,168 Bon Jovi - Everyday ... Goodbye to all my yesterdays Goodbye so long i'm on my way
A Abdullah Saygılı 0 24 May 2009 #1,170 Volkan Konak - Göklerde Kartal Gibiydim Ekmeğim bahtımdan katı Bahtım düşmanımdan kötü Böyle kepaze hayatı sürüklemekten yoruldum.
Volkan Konak - Göklerde Kartal Gibiydim Ekmeğim bahtımdan katı Bahtım düşmanımdan kötü Böyle kepaze hayatı sürüklemekten yoruldum.
Tugay Aktepe 0 24 May 2009 #1,171 Selçuk Kahveci' Alıntı: Sagopa Kajmer - Popçulara olan diss şarkısı Genişletmek için tıkla ... Dinlediğin şarkı şu olsa gerek ; Lütfen çekip gidin popun güzel insanları..
Selçuk Kahveci' Alıntı: Sagopa Kajmer - Popçulara olan diss şarkısı Genişletmek için tıkla ... Dinlediğin şarkı şu olsa gerek ; Lütfen çekip gidin popun güzel insanları..
S Selçuk Kahveci 0 25 May 2009 #1,172 Tugay Aktepe' Alıntı: [quote="Selçuk Kahveci"zdbhb9a]Sagopa Kajmer - Popçulara olan diss şarkısı Genişletmek için tıkla ... Dinlediğin şarkı şu olsa gerek ; Lütfen çekip gidin popun güzel insanları.. [/quotezdbhb9a]aynen öyle 8) doğu bosphorus - sarhoş
Tugay Aktepe' Alıntı: [quote="Selçuk Kahveci"zdbhb9a]Sagopa Kajmer - Popçulara olan diss şarkısı Genişletmek için tıkla ... Dinlediğin şarkı şu olsa gerek ; Lütfen çekip gidin popun güzel insanları.. [/quotezdbhb9a]aynen öyle 8) doğu bosphorus - sarhoş
Ş Ş. Saadet Ünal 0 26 May 2009 #1,179 Sagopa Kajmer - İstisnalar Kaideyi Bozmaz. Show Radyo çalıyor gözlerim yaşardı.