• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şu anki halet-i ruhiyeniz

e-okul açıldı hücuuuumm :)

@ Burak Uğur Yılmaz

Sağ olasın adaş.Umarım herşey gönlümüzce olur. ;)

@ Eren Aydın

Yok, üstad 4 yıl 1. değildim ama lise 1-2-3'te de ilk 3'ün içerisindeydim.

O zaman Burak senin okul puanı 79. .. bişiler gelir.Helal olsun Öss'de büyük avantaj olur.

Sağ olasın abi, benim de lise 1'den beri kafaya koyduğum hedeflerdendir, okul puanım 75 üzerinde olmalı diye. O yolda gidiyoruz bakalım... ;)

Ellerim ağrıyor Syn Burak Barut abim bütün Lostu anlattırdı msnden :)

şu manzaraya bakıpta iyi olmayacak adam tanımıyorum. rakibim emre doğan yani kaybeden taraf.

adszfd8.png

Selçuk Kahveci' Alıntı:
şu manzaraya bakıpta iyi olmayacak adam tanımıyorum. rakibim emre doğan yani kaybeden taraf.

adszfd8.png

Hemende koy zaten

@ Emre Doğan
manzara resimleri her zaman huzurlandırır beni 8)

Selçuk Kahveci' Alıntı:

adszfd8.png

Selçuk, alttaki msn sohbetini sansürleseydin bari :)

@Ferhat Yeşiltaş

msnde ne var ki?

Şahan'ın smilesi mesela :P :P

o anlık sevinçten öyle çıkmış :)

Gökce Başaran' Alıntı:

Kime?

Sabah yiyeceğim kıymalı pideyi hayal ediyorum ben de. O yüzden mutlu sayılırım.

Gökce Başaran' Alıntı:

Hadi len :)

Sabah olmasa diye bakıyorum. Yarın tüm gün Fizik çalışmam gerekecek. Fizik'ten nefret eder bir halet-i ruhiyedeyim.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Sabah olmasa diye bakıyorum. Yarın tüm gün Fizik çalışmam gerekecek. Fizik'ten nefret eder bir halet-i ruhiyedeyim.
Benim bu sene Fizik dersim iyi olmasına rağmen senin kadar nefret ediyorum . Ne desen haklısın valla acayıp sıkıcı bir ders Fizik.

Kendime kızıyorum.
Eskinden uyku meraklısı bir adam değildim ve 10 a kadar uyursam bunu çok fazla sayardım ama üst üste birkaç gece 3-6 arası yatınca sonrasında yine normal düzenime dönsem bile geç kalkmaya başladım. Bugün 13.20 idi uyandığım saat,bu konuda ne yapabilirim biri bana yardım etsin lütfen...

Alperen 7de kalk ve uyumamak için zorla kendini..

Geri