• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şu anki halet-i ruhiyeniz

biraz daha iyi gibiyim.. bu akşam çok güzel hareketler bunlar var,tek tesellim bu :)

keyif çatıyorum mekanda yakında sizlerleyim

Keşke yarın iş olmasada sabaha kadar içip kutlamaya devam edebilsek ...

alemden geldim keyfim yerinde

Kötü bir dershane sınavı geçirdim. İnternet kafeden çıkıyorum ve kendimi maç moduna sokuyorum.

Yok böyle bir heyecan.

İlk kez bu kadar rahatım : )

Yunus Gökyıldız' Alıntı:
İlk kez bu kadar rahatım : )

Galatasaray insanların rahat geçecek dediği, favori olduğu hemen hemen her maçı kaybetti Yunus.Heycanlan, endişlen ki kazanalım.Benfica maçı gibi. :)

Bende onu düşünüyorum rahatım dediğim maçlar ters çıktı ama bu başka sanki ya :)

Girdim "Müziklerim" klasörüne, açtım "GS Marşları"nı, buldum "Çıldırın"ı, saat 19.00'a odakladım kendimi, çıldırmak üzere.

ilk golün verdiği huzur..

Ağlamak üzereyim .

Şuan içimdeki duygular çekilmiş durumda... Hiçbirşey hissetmiyorum...

Fener'e farklı kaybettikten sonra her Galatasaraylı'nın hissettikleri şu anki durumumu özetliyor.

huzurluyum,hamdolsun...

bütün gün dalga geçtiler moral sıfır

Selçuk Kahveci' Alıntı:
bütün gün dalga geçtiler moral sıfır

Sen yine iyisin abi sadece dalga geçmişler. Benimle ne varsa geçtiler de...

Berbat bir gündü.Kontrol mühendislerinden,vinç operatörüne kadar herkese maskara olduk şantiyede.
Güvenliktekiler bile dalga gectiler kendilerince.Garibandır diyip ses çıkarmadık

Ama Türkiyenin en kötü futbolcusu selcuk'dan bile gol yedik ya cidden helal olsun bize.
Yakındır Uefa dan bir plaket bekliyorum.Bu kadroyla mahalle takımından 4 yediğimiz için.

Gayet güzel bir gündü benim için.PC'mi 2 aylık bir süre zarfından sonra yaptırmam benim için çok iyi oldu.Artık forumda eskisi gibi aktif olmaya çalışacağım :)

Forumda tartışılabilecek o kadar şey varken insanların nefretlerini kusup foruma bir daha uğramamasının hayretleri içindeyim..

Geri